- 25 Haziran 2016
- 7.504
- 13.341
- 248
- Konu Sahibi sekerzadem
-
Keske her aldatilmada bosanma olsaydi gonul eglendirmek icin sevmisse bosanmasin dusunceniz cok ilginc ve aci.bi kadin bi erkekle gonul eglendirse kocasinin tepkisi ne olur sizce cinayete kadar gider.peki erkek yapinca ne degisiyor aldatilma boyle normal hale geldigi icin erkeklerde ozgurce aldatiyorbaşa gelmeden herkes atar, tutar...başa gelince durumlar değişebilir...aslında şöyle, eğer sadece gönül eğlendirmek için yapmışsa, evliliğini yıkmaya değmez...ama birine aşık olmuşsa ve onsuz yapamıyorsa işler değişir...her aldatılmada boşanma olsaydı aile diye birşey kalmazdı günümüzde...kimi haberi oluyor, kiminin haberi olmuyor aldatılıyor...yapcakinsanda her türlü yapr, senin tehdidinle yola gelmez...inşallah kimsenin başına gelmez, ama dediğim gibi başa gelmeden bilinmez...affdenlerede saygı duymak gerekir...yuvalar yıkılıncada, güzel bir hayat beklemiyor kimseyi...
o eskidenmiş canım...şimdi çoğu evli kadında eşini aldatıyor ve kocalarıda bildikleri halde ses çıkarmıyorlar...Keske her aldatilmada bosanma olsaydi gonul eglendirmek icin sevmisse bosanmasin dusunceniz cok ilginc ve aci.bi kadin bi erkekle gonul eglendirse kocasinin tepkisi ne olur sizce cinayete kadar gider.peki erkek yapinca ne degisiyor aldatilma boyle normal hale geldigi icin erkeklerde ozgurce aldatiyor
Kayinbiraderim internet uzerinden bir bayanla konusuyor ve bunu eşim yakalamis oda bana soyledi yani yadirgamiyorumYadirgadigini yasamadan olmezmis kimse.eltinizin aldatildigini nerden cikardiniz belki kadin lafin gelisi soyledi.ayrica daha ortada bisey yokkeb esinize tehdit eder gibi konusmussunuz.bence buyuk konusmayin aldatilinca sartlarinizin ne olacagini bilemezsiniz
O an insanin icine şeytan kaçıyor kafası dolu oluyor kuruyor kurguluyor ve çatıyor. Ne kadar sacma birsey oysa ki. :)Eşinize neden adamın suçu gunahı yokken çıkıştınız ki?
Her erkek aldatmaz, her kadın affetmez.
Eltinizin şartlarını bilemeyiz. Siz yine de büyük konuşmayın...
Simdiki çoğu kadın da şaşıyor besiyor bende farkettim onuo eskidenmiş canım...şimdi çoğu evli kadında eşini aldatıyor ve kocalarıda bildikleri halde ses çıkarmıyorlar...
Ben de birkaç gün önce, o o... ev hanımı olmayı hak etmiyor, o yüzden kocamı yedirmem diyeni gördüm.Bir de her erkeğin aldattığını söyleyen kadınların %90 ı aldatılmış ve kendini teselli amacıyla bu tezi ortaya atıyorlar. Geriye kalan %10 da kocasına güvenmeyen ve aldatılsa da kocasını diğer kadına teslim etmemeyi düşünenler :) (rakamları ben uydurdum ama kocamı metreslere yedirmem cümlesini bizzat duydum)
Ben o anlamda demedim aldatilirsam affetmem demissiniz o konuda yadirgadiniz dedimKayinbiraderim internet uzerinden bir bayanla konusuyor ve bunu eşim yakalamis oda bana soyledi yani yadirgamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?