lanet olsun çok seven erkek aldatmaz sanıyodum((
doğalarında var malesef aldatılmamak istiyorsan ALLAH korkusu olmalı haramı helali bilmeli korkmalı
ama iradeli nefsine okadar düşkün olmayan elindekiyle yetnmeyi bilen ve seven erkk aldatmaz bence
kadına 9 nefis verilmiş erkeğe 1 kadın 9 nefsine sahip çıkarda erkek birine sahip çıkmazmış
sanki çok feministsin
Aldatmayan erkek yoktur, fırsat bulamayan erkek vardır.
ya fırsatı yoktur yada cüzdanı boşturAldatmayan erkek yoktur, fırsat bulamayan erkek vardır.
ya fırsatı yoktur yada cüzdanı boştur
sadece bakıyorlar ama bi müddet sonra samanlık seyran olamıyorparasızlarada bakıyolar canım benim ya ne kadınlar kızlar var
sadece bakıyorlar ama bi müddet sonra samanlık seyran olamıyor
doğalarında var malesef aldatılmamak istiyorsan ALLAH korkusu olmalı haramı helali bilmeli korkmalı
cübbeli ahmet hoca rus bayan pazarlamaktan içeri alındı nerde Allah korkusu??içlerinde ne korkusu olursa olsun aldatmaları için erkek olmaları yeter maalesef
aldatmayan erkek yoktur ama bi kadının en büyük düşmanı yine kadındır bu durumda...aldatılan kadın çaresizlikten affeder başıma gelirse ne yaparım bilmiyorum ama (eşim için ne yapacağım belli kafamda onun totosunda bi delik daha açarım)kendim ne yaparım bilemiyorum...o yüzden hiçbi affeden kadına midesizmisin nasıl sindiriyorsun diyemem....ALLAH yardımcısı olsun başına gelen arkadaşlarında çok üzülüyorum okudukça hatta bu konuda bi konu açmıştım üzüldüğümü anlatmıştım ama kendini yorumcu okuyucu sanan bi arkadaş bırakta başına gelen açsın bu konuları falan demişti...illa başımızamı gelmesi lazım bunları paylaşmamız için çok güzel topik olmuş tebrik ederim...ama unutmayın kızlar benim eşime herzaman sölediğim bi kelime vardır buda onu çıldırtmaya yeter...ERKEK SEWİŞEREK KADIN SEWEREK ALDATIR...kadının uslu uslu bekler ewinde kocasını sineye çeker bazı hatalarını ama söz konusu ihanet olunca daha büyük yaralarda verir gerekirse...benim eşim asla aldatmaz diyen bayanlar başlarına gelince aldatmayan erkek yoktur benimki aldattıysa hepsi aldatır der nedense...kocasına güwenini kaybeden bi kadın büütn erkeklere güwenini yitiriyor ve hemcinslerinden bunu istiyor (istisnalar var tabiki) nitekim aldatmayan erkek yoktur fırsatını bulup aldatamayan erkek vardır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?