Her erkek aldatırmı.neden aldatır

ERKEKLERMİ KADINLARMI DAHA FAZLA ALDATIYOR?

• KADINLAR

OY: 3 15,0%
  • ERKEKLER

OY: 17 85,0%

• Ankete Katılan
    20

Axisude

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
522
18
0
İstanbul
Her erkek aldatır mı, erkekler neden aldatır, bir erkek illa ki aldatmak zorunda mıdır, erkekler neden ve nasıl aldatır, kadınlar aldatıldıklarını anlar mı, her kadın aldatılır mı, aldatılmak bir kadın açısından kader mi yoksa seçim mi ? Açıkcası, biz kadınların makus kaderi aldatılmak. Hiçkimse itiraz etmesin. Erkekler aldatmak istemeseler bile beyinlerinden geçirirler. Bedenen aldatmasalar bile, zihin olarak aldatırlar.
Erkeklerin alt yapıları aldatmaya son derece müsait. Yaradılış gereği adeta sperm makinası gibi ortalıkta dolanan erkekler, ilk fırsatta bizi başka bir tarlayla aldatabilir.. Spermlerini ordan oraya saçmaya bayıldıklarına eminim. Evet biz tarlayız onlar da tohum.

Mübarek ne tohum ki, at at da bitmez. 70 yaşına kadar aldatılabiliz. İnanmıyor musunuz, sizin kocanız sizi asla aldatmaz mı, aldatılan kadın mı suçlu, erkekler mecbur kaldıklarında mı aldatıyor ?

Bu kadar mı safız ?

Erkekler aldatır. Erkekler için cinsellik son derece önemlidir ve erkekler sırf cinsellik için aldatır. Başka bir kadın, başka bir ten, başka heyecanlar..

Hormonlarına esir olan kocalarımız, ne var canım tek gecelik ilişki, der ve gider.. Bi güzel aldatır bizi.. Sonra tipik aldatan erkek cümlesi: Onlar çıtır çerez karıcım, ben senin üstüne gül koklar mıyım ?

Bilgesel açıdan aldatmayı bir kenara bırakalım ve bilimsel açıdan aldatmaya bir bakalım.

Bilimsel açıdan erkekler, hormon seviyelerine göre aldatıyormuş.

ALDATMAYLA HORMON SEVİYELERİ İLİŞKİLİ

”Bazı hormonların fazla olmasının aldatma isteğini körüklediği yönündeki kanı doğru mu, hem kadın hem de erkek açısından bunun bilimsel bir açıklaması var mı?’ sorusuna Prof. Hattat’ın cevabı şöyle:

“Aldatma ile hormonların ilişkisini araştıran yeni bir çalışma, aldatmayla hormon seviyelerinin ilişkili olduğunu gösterdi.

Bu çalışmaya göre testis hacmi, total testosteron seviyeleri, penise giden kan akımı arttıkça, erkeklerde aldatma olasılığı da artıyor.

Diğer faktörlere bakarsak eşiyle cinsel sorun yaşayanlarda bu olasılık sıklaşıyor. İşinde stresli olan, genel olarak kendini mutsuz hissedenlerde de durum aynı.

Görüldüğü gibi aldatma hissini hormonlar kadar ilişkiye ait diğer faktörler de etkiliyor.

Aile Sağlığı Araştırma Derneği’nin yaptığı araştırmalarda cinsel sorunları konuşamamanın da aldatma seviyelerini etkilediğini gördük. Sorun yaşayan çiftler cinsel sorunlarını konuşmak yerine çözümü dışarıda, yeni ilişkilerde arayabiliyor.

) Erkek akıLLıysa aLdatır .. ( bu yuzden kızlar kendı zekalarından bır sevıye alt erkeklerle takılmalıdırlar)

) Erkek sevgılısınden tatmın olamıyorsa aldatır.

) Çok çene erkeği aLdatmaya sürükler

) güven ilgi hoşgörü bağlılık yoksa aldatır.

ufak yalanlardan sonra buyuk aldatılma gelir .
ErkekLer yalancıdır kelımesı kesınlıkle doğru değildir .. cunku erkeklerde yalan söyleme kapasıtesı kesınlıkle yoktur

yalancıdır dıyebılıyorsak zaten adları cıktığından ıyı bır yalancı olamadıkları ap açık ortadadır.

yakalandıkları anda kadın aldatıldığını böylece öğrenmiş olur

6)Kadın ipLeri kendı eLıne almadığı surece erkek her an aldata bılır

Erkek nasıL eLde tutuLur

ona sewgılısı değilde annesi gıbı yaklasın

örneğin aksam sıze dısarı cıkacağını soyledı

dırek nereyekımınleo saatte nıye diyerek atılmayın .

annesı gıbı yaklaşın akşam serın olur uzerıne bırseyler al dıkkat et .

daha sonra yawas yawas öğrenmek ıstedıklerınızı sorarsınız.

*ona güven werin..
*soruları ılk o sorsun bırakın ..
*doğallık kesınlıkle doğallık ! yapmacık olmayın neysenz o olun .
*ona emır wermeyın
* ne yapacağını asla söylemeyın
*kararlarınızı beraber almaya calışın

Etrafımızda yanımızda hatta Holywood yıldızlarının bile “çirkin kadınla aldatılma” durumuyla karşılaştığını görüyoruz. Erkeklerin eşlerini eşlerinden daha çirkin kadınlarla aldatması herkesi şaşırtmıştır. Karısı çok güzel olan erkek eşini gider en çirkin kadınlarla aldatır.

Bunun nedeni güzellik veya çirkinlik değildir. Erkek aradığı şeyleri çirkin kadında da bulabilir. Aldatan erkekler çoğu zaman hayal kırıklığına uğratır. Çirkin kadınla “kaçamak” yapan erkeklere etrafındakilerin ilk tepkisi hep şöyle olmuştur; “Aldattığına göre eşinden güzel olsaydı bari!’

Erkekler güçlü ve ilgili kadınları severler. Erkeklere göre, güzel kadınlar kendilerine olan güvenleri yüzünden erkekleri hep ezme, ilgi bekleme, şımartılma modundadırlar. Her isteğinin olmasını isteyen, istekleri yerine gelmediğinde eşine tirip atan küsen kadınlardan bıkan erkekler, çareyi karısından daha çirkin ama ilgi beklemek yerine ilgi gösteren, erkeği mutlu etmek için elinden geleni yapan kadınları tercih ederler.

Erkekler, zeki ve şefkatli kadınları severler ve aslında kadınlardan çok şey isterler. Genellikle çok fazla ilgi göremeyen çirkin kadınlar, bir erkek bulduğunda erkeğini kaybetmemek için ellerinden gelen her şeyi yapıp erkeği mutlu etmek, mutlu olmak isterler. Hele bir de erkek varlıklı ve gün görmüş ise, ilgilenilmek istiyorsa bu kadınlardan ve erkeklerden daha mutlusu yoktur.

Güzel kadınların da çirkin erkekle olması da güzel oldukları için sürekli ilgilenilmekten bıktıkları için olabilir mi? Sizce erkekler neden çirkin kadınlarla aldatır?

doğalarında var malesef aldatılmamak istiyorsan ALLAH korkusu olmalı haramı helali bilmeli korkmalı

cübbeli ahmet hoca rus bayan pazarlamaktan içeri alındı nerde Allah korkusu??içlerinde ne korkusu olursa olsun aldatmaları için erkek olmaları yeter maalesef

cübbeli ahmet hoca rus bayan pazarlamaktan içeri alındı nerde Allah korkusu??içlerinde ne korkusu olursa olsun aldatmaları için erkek olmaları yeter maalesef

gözümüzle görmedik pazarlayıp pazarlamadığını varsayım haberlerle olmayan bişeye olmuş deyip kul hakkına girmeyelim yapmadıysa ahirette hesap sorar hesabını veremeyiz

aldatmayan erkek yoktur ama bi kadının en büyük düşmanı yine kadındır bu durumda...aldatılan kadın çaresizlikten affeder başıma gelirse ne yaparım bilmiyorum ama (eşim için ne yapacağım belli kafamda onun totosunda bi delik daha açarım)kendim ne yaparım bilemiyorum...o yüzden hiçbi affeden kadına midesizmisin nasıl sindiriyorsun diyemem....ALLAH yardımcısı olsun başına gelen arkadaşlarında çok üzülüyorum okudukça hatta bu konuda bi konu açmıştım üzüldüğümü anlatmıştım ama kendini yorumcu okuyucu sanan bi arkadaş bırakta başına gelen açsın bu konuları falan demişti...illa başımızamı gelmesi lazım bunları paylaşmamız için çok güzel topik olmuş tebrik ederim...ama unutmayın kızlar benim eşime herzaman sölediğim bi kelime vardır buda onu çıldırtmaya yeter...ERKEK SEWİŞEREK KADIN SEWEREK ALDATIR...kadının uslu uslu bekler ewinde kocasını sineye çeker bazı hatalarını ama söz konusu ihanet olunca daha büyük yaralarda verir gerekirse...benim eşim asla aldatmaz diyen bayanlar başlarına gelince aldatmayan erkek yoktur benimki aldattıysa hepsi aldatır der nedense...kocasına güwenini kaybeden bi kadın büütn erkeklere güwenini yitiriyor ve hemcinslerinden bunu istiyor (istisnalar var tabiki) nitekim aldatmayan erkek yoktur fırsatını bulup aldatamayan erkek vardır....

Son düzenleyen: Moderatör:

ben aldatıldım eşimden önce 2 yıl çıktığım aldattı acısını bilirim kimseye ALLAH vermesin inş. zaten affeden kadında sindiremez ne kadar gecsede bi süre affetmiş görünür sonra bırakır o kişiyi arkadaşım vala kendini bilende yorumluyor bilmeyende bazıları sırf senin tersini sölemek için yorumluyor bazıları sinir etmek için napalım her görüşü tartışacak kadar arkadaşımız var şükür yorum için tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…