Her erkek gördüğü güzel kızlara bakar mı

Pardon ya sizi neden alıtıladım bilmiyorum üstteki benm mesajım

Pardon ya sizi neden alıtıladım bilmiyorum üstteki benm mesajım
Valla ben kadınlıgımla dikkat ceken geniş kalcalı ince belli bir kız gorunce bakmadan duramıyorum😆 tabi diyrum ah anamın kocası babam benimde belim soyle incecikti karnım dumduzdu sımdı bostan patlıcanına döndüm diyorum. Birde bekarken hep duz elbiseler giyerdim hiç o ikili kombinkeri beceremedim bizim orda bi sahil kesimi var deli gibi gidip orada otururdum gelen gecen kızı izler kombin fikri edinirdim😆 ya baska kızlar ne güzel kombin yapıyor ben neden yapamıyorum bak sunun kombini cok guzelmiş , aa sundan bende de var bende Boyle yapım diye diye bakardım yani.Eşim benim yanımda bakmıyor , instagramı futboll araba bilmem ne baska sosyal medyası yok ama ayrı kaldıgımız sureler oluyor 10-15 gun o surede nefsine gozlerine ve beynine nasıl hakim oluyor bilemiyorum artık belkıde bakıyordur

Merhaba arkadaşlar dün eşimin instagramında birine bakacaktım geçenlerde bi geziye katıldık oradaki bi kızı aratmış yani daha doğrusu şöyle d harfine bastım kızın adı çıkıyor en üste hesabına tıkladım hesabıda kapalı. Soruyorum aratmadım belki denk gelmiş bakmışımdır gezidekilere diyor özellikle bakmadım falan diyor ben tabi pek inanmadım ama birde keşfetinde yine en üstlerde bir sürü kız gördüm açık saçık .İçim hiç rahat değil çok huzursuz oldum güvenim sarsıldı
Erkek bakar da adam olan bakmaz. Eşinizden daha iyileri var siz bakıyor musunuz? Böyle şeyler de cinsiyet ayrımı yapılmaz karakterden ibarettir. Eşinizde şüphe duyduğunuz birseyler olmalı.

Erkekler neden böyle yahu?! Gerçekten sırf bahane olsun diye nefislerini öne sürüyorlar sinir oluyorum. Biz niye kaslı, yakışıklı adamların hesaplarına, fotoğraflarına, videolarına bakmıyoruz, profillerini aratmıyoruz da erkekler bakıyorlar?
Bende iş arkadaşlarımdan 2 tanesine denk gelmiştim. Keşfette takiliyorlardı full yarı çıplak kızlar. Bakınca ne kazanıyorlar acaba?
Ben itici buluyorum. Umarım hepsi de yapmıyordur.

Erkekler neden böyle yahu?! Gerçekten sırf bahane olsun diye nefislerini öne sürüyorlar sinir oluyorum. Biz niye kaslı, yakışıklı adamların hesaplarına, fotoğraflarına, videolarına bakmıyoruz, profillerini aratmıyoruz da erkekler bakıyorlar?
Bende iş arkadaşlarımdan 2 tanesine denk gelmiştim. Keşfette takiliyorlardı full yarı çıplak kızlar. Bakınca ne kazanıyorlar acaba?
Ben itici buluyorum. Umarım hepsi de yapmıyordur.
Ona da şöyle diyorlar erkekler maddeciymiş gördüğünden etkilenirmiş bu şekilde tahrik olurlarmış kadınlar böyle değilmiş kadınlarınki kafada bitiyormuş.
Umarım hepsi yapmıyordur böyle gerçekten de.

Valla ben kadınlıgımla dikkat ceken geniş kalcalı ince belli bir kız gorunce bakmadan duramıyorum😆 tabi diyrum ah anamın kocası babam benimde belim soyle incecikti karnım dumduzdu sımdı bostan patlıcanına döndüm diyorum. Birde bekarken hep duz elbiseler giyerdim hiç o ikili kombinkeri beceremedim bizim orda bi sahil kesimi var deli gibi gidip orada otururdum gelen gecen kızı izler kombin fikri edinirdim😆 ya baska kızlar ne güzel kombin yapıyor ben neden yapamıyorum bak sunun kombini cok guzelmiş , aa sundan bende de var bende Boyle yapım diye diye bakardım yani.Eşim benim yanımda bakmıyor , instagramı futboll araba bilmem ne baska sosyal medyası yok ama ayrı kaldıgımız sureler oluyor 10-15 gun o surede nefsine gozlerine ve beynine nasıl hakim oluyor bilemiyorum artık belkıde bakıyordur

Sizin bir kadin olarak başka bir kadina bakişinizla bir erkegin bakişini kiyaslamaniz çok sacma değil mi ya?

Erkeklerin bir kadina bakarken "ayy nasıl kombin yapmiş ben de öyle yapayim, eskiden benim de belim incecikti" diye oturup düşünmedigine eminim.
Kiyaslanacaksa yakisikli, kaslı, uzun boylu, geniş omuzlu" erkeklere bakiş acinizla kiyaslamalisiniz ya da dikkatinizi nasil erkekler cekiyorsa...🤷

Merhaba arkadaşlar dün eşimin instagramında birine bakacaktım geçenlerde bi geziye katıldık oradaki bi kızı aratmış yani daha doğrusu şöyle d harfine bastım kızın adı çıkıyor en üste hesabına tıkladım hesabıda kapalı. Soruyorum aratmadım belki denk gelmiş bakmışımdır gezidekilere diyor özellikle bakmadım falan diyor ben tabi pek inanmadım ama birde keşfetinde yine en üstlerde bir sürü kız gördüm açık saçık .İçim hiç rahat değil çok huzursuz oldum güvenim sarsıldı
Keşfet kısmı hiç canınızı sıkmasın da d ye basınca direkt o kişinin çıkması bir değil birden fazla kez aratıldığını gösterir. Düşünün kendi arkadaş listesinin dışında biri öneriliyor. Bilemedim. Şüpheli.

Ben bile bakıyorum, erkekler nasıl bakmasın argümanı erkeklere hak vermenin değişik bir versiyonu sanırım.

Güzele bakmak sevaptır derler
Ancak aratması falan normal gelmedi.
Siz yakışıklı birini aratsanız ona normal gelir miydi acaba

Keşfet tamamen kişisel bilgiler ve ilgi alanlarınıza göre dayalı bir algoritma kullanıyor.
Evet, eşiniz kadınların hesaplarına bakıyoruz demek ki...

Ne denk gelmesi, aramış kıza bakmış tabi ki.

Her gördüğün yakışıklı adama bakar mısın ?

meraktan bakmis olabilir, ben de sosyal medyada gezinmeyi severim, insanlarin profillerine bakarim. esinizin telefonunu bu kadar cok kurcalarsaniz gereksiz yere kuruntu yaparsiniz.

hayir her erkek bakmaz. bir kere guzellik neye gore kime gore. kimisi uzun bacak sever, kimi icin yuzu guzel olsun der. kimisi estetikli makyajli kadinlari cekici bulurken, kimisinin daha elegant zevkleri oluyor.

Keşfet kısmı hiç canınızı sıkmasın da d ye basınca direkt o kişinin çıkması bir değil birden fazla kez aratıldığını gösterir. Düşünün kendi arkadaş listesinin dışında biri öneriliyor. Bilemedim. Şüpheli.
niye ki ya, ben aratirim insanlari, yolda tanistigima, is arkadasima, gider bakarim. bence anormal degil.

niye ki ya, ben aratirim insanlari, yolda tanistigima, is arkadasima, gider bakarim. bence anormal degil.
Ben aratamaz demedim ki. İlk çıkanın o olması şüpheli dedim. Bir kere aratma ile olacak şey değil dedim.

Ben bile bakıyorum, erkekler nasıl bakmasın argümanı erkeklere hak vermenin değişik bir versiyonu sanırım.

Aslında o argümanda sıkıntılı olan durum şu, biz baksak bile bel altı düşüncelerle değil güzel herhangi başka bir şeye bakar gibi bakıyoruz. Mesela ne kadar güzel, ben de böyle olsam keşke diye geçiririz içimizden ama erkekler keşke bu hatun benim olsa diye düşünür.
İkisi arasında fark var.

Kesfette bazen benim de fitnısçı ooooowww neler neler nası adamlar cıkıyo da hıc kesfette gezmem sanırım takıp ettıgımız ınsanların da etkısı var:)) takılma ona:) ben bı tek Dr ve komedı sayfaları takıp ederım bu arada bısey de aratmam:)

Arkadaşlar sabahtan beri kavga ediyoruz iyice yüz göz oldum kendini açıkladı diyoki ben tura katılan herkese baktım sırayla (tur firmasının takip ettiklerinden )özellikle bir kişiye bakmadım adını aratmasan kızın ismi çıkmaz diyorum bazılarınada listeden bakarken birine tıklamışımdır sonra tekrar tur sayfasına girmek yerine ismini aratmışımdır hatırlamıyorum diyor kaç gün Beraber gezdik o insanlarla kim ne paylaşmış diye de baktığım çok kişi oldu diyor başkalarınada bakma kısmı doğru ben farklı kişileride gördüm kadın erkek farklı harfte farklı kişi doğru ama niyetini bilemiyorum şimdi napayım kızlar nasıl davranayım bilmiyorum yA

Eşinizin yaptığı huzur kaçırıcı bir şey, ne niyetle baktı bilemeyiz sadece kendis bilebilir ayrıca instagram keşfetin bir algoritması var ve ilgilendiğiniz içerikleri daha çok önünüze çıkarıyor yani eşinizin bu tarz içeriklerle ilgilendiği açıkça ortada. Belki linçleneceğim ama tam olarak böyle olaylara sebebiyet vermemesi için nişanlıken kapatmıştık biz instagramı, beni ufakta olsa huzursuz eden şeyler olmuştu. Doğru bir karar olduğunu düşünüyorum hala çünkü instagram yok böyle dertler yok, millet nerelere gitmiş vs bakmıyoruz da hatta ruhen de iyi geldiği konusunda hemfikiriz. Sosyal medyadan uzak kalmamak için twitter kullanıyoruz tavsiye ederim :)

Back
X