• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her erkek illa aldatır mı? Güvenmekte sorun!!!!

eline fırsat geçince her erkek aldatma potansiyeline sahiptir diye düşünüyorum :KK14:

Adami dirdirinizla hayattan sogutmuyorsaniz, huzur veriyorsaniz, stres kaynagi degilseniz aldatmaz.

Aradigi her seyi bulmus olur, neden baskasina gitsin?

Bir de diyorlar ya Adriana Lima bile aldatildi vs.

Bu isin guzellikle alakasi yok oyle olsa sisme kadinla yetinirdi erkekler.

Baska kimsenin sizin gibi hissettiremeyecegini biliyorsa sizi kaybetmekten korkar ve dunyanin oteki ucuna da gitse yine size doner.

Sevdiğimi iki geceliğine arkadaşlarıyla gezmeye kendim yolladım arkadaşlarım erkekler neler yapar nasıl yolladın diyolar. Aklıma zorla başka şeyler sokmaya çalışıyolar yaaaa. Her erkek aldatır diye birşey mi var Allah aşkına?!

nereye gönderdiğin de önemli..
mesela play gibi bi yerde erkeklerin çook nadiri uslu durur..
yani aldatmasa bile gözü kapalı gezecek de değil...

Şimdi bir örnek vereceğim. En yakın arkadaşım inanılmaz mutasıp bir aileden geliyordu. Kadınlar ev hapsi yaşardı nerdeyse ve tüm gün erkeklere hizmet ederlerdi. Sosyal çevre de haliyle geniiişş aileyle sınırlı. Ve arkadaşımın yengesi bu ortamda eşini aynı apartmandaki üst komşuyla aldattı! Aldatabildi.. Yani insan isterse kafese koysan yapar. Sevgilinize güvenin. Ben özel mesaj göndermiştim orda yazdıklarımı da unutma e mi ? :)

Bende senin gibi düsünüyorun canim. :KK50:

Siz almanyali sevgilizdi degil mi? Ailenizin istemedigi bu arada her erkek aldatmaz seven karakterli insan aldatmaz..

Evet canim adam bi rahat nefes alsin dedim kac aydir kafa beyin kalmadi ki yazik. Cok mu iyi niyetliyim aceba? :KK64:

Bu soru burda kaç yüz kez soruldu acaba? Hayır canımcım her erkek aldatmaz. Arkadaşlarının dediklerine çok takılma. Güvensiz insanlar belli ki. Bırak adam arkadaşlarıyla zaman geçirsin, rahatlasın biraz.

Bende öyle düsünüyorumda iste öyle seyler söylüyorlar ki sanki adam yapti bitti 4 cocukla ortada kaldim gibi hissettiriyorlar. Kafayi yemis hepsi. :KK67:

eline fırsat geçince her erkek aldatma potansiyeline sahiptir diye düşünüyorum :KK14:

Bence sadece erkekler degil bizlerde o potansiyele sahibiz canim. Sonucta adam adamla yatmiyo demi.:KK48:

Zatwn gitti gideli resim yolluyo :KK60:

Adami dirdirinizla hayattan sogutmuyorsaniz, huzur veriyorsaniz, stres kaynagi degilseniz aldatmaz.

Aradigi her seyi bulmus olur, neden baskasina gitsin?

Bir de diyorlar ya Adriana Lima bile aldatildi vs.

Bu isin guzellikle alakasi yok oyle olsa sisme kadinla yetinirdi erkekler.

Baska kimsenin sizin gibi hissettiremeyecegini biliyorsa sizi kaybetmekten korkar ve dunyanin oteki ucuna da gitse yine size doner.

Bende aynu düsünüyorum ama arkadaslar sürekli öyle deme erkeklere güven olmaz hele bide yatili diyolar. :KK61:

nereye gönderdiğin de önemli..
mesela play gibi bi yerde erkeklerin çook nadiri uslu durur..
yani aldatmasa bile gözü kapalı gezecek de değil...

Kahve arkadaslariyla cadir kiralamislar göl gibi bir yere gittiler canim.

Aldatan erkekte var kadin da var. Bu insanin karakterine ve kisiligine bagli. Boyle insanlarin sizin piskolojinizi bozmasina izin vermeyin. Sen guvendinki erkek arkadasins gonderdin. Oburleri guvenmiyorki yollamiyolar. Affedersinde kiz zorla ustune atlicak degil ya. Eger o erkek istemezse kim ne yaparsa yapsin hic bisey yapmaz bu kadin icinde gecerli.

Aldatan erkekte var kadin da var. Bu insanin karakterine ve kisiligine bagli. Boyle insanlarin sizin piskolojinizi bozmasina izin vermeyin. Sen guvendinki erkek arkadasins gonderdin. Oburleri guvenmiyorki yollamiyolar. Affedersinde kiz zorla ustune atlicak degil ya. Eger o erkek istemezse kim ne yaparsa yapsin hic bisey yapmaz bu kadin icinde gecerli.

Hih bende böyle düsünüyorun gel öpim seni. :KK60:

Bende aynu düsünüyorum ama arkadaslar sürekli öyle deme erkeklere güven olmaz hele bide yatili diyolar. :KK61:

Kahve arkadaslariyla cadir kiralamislar göl gibi bir yere gittiler canim.

kahve arkadaşı derken?
aklıma bi an emekli amcalar geldi..:KK53:
moruklarla mı takılıyo yoksa.:KK70:.
şaka şaka..
hmm..iyi yere gitmişler
ama yine de çaktırmadan takip et derim..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 43
kahve arkadaşı derken?
aklıma bi an emekli amcalar geldi..:KK53:
moruklarla mı takılıyo yoksa.:KK70:.
şaka şaka..
hmm..iyi yere gitmişler
ama yine de çaktırmadan takip et derim..

Hahaha yok binde bir kahveye gider zaten onlar gidiyomuş bunu sabah aramışlar buda ben istemem diye sormamış bile akşam üstü söyledi bende çabuk hazırlan gidiyosun dedim. Yok filan dedi ama yolladım bende kızlarla buluştum kızlar öyle dedi işte.

Aşkımın günahını alıyorum ben kızlar ya az önce konuştum adam ordada kahveye gitmiş maç izliyomuştu. :)

her erkek aldatmaz değil de aldatma girişiminde bulunmaz diyelim ama hoş bir kızın birliktelik teklifini kabul etmeyecek erkek tanımıyorum. fırsatı olursa böyle kaçırmaz hiç biri.

aldatmayacak erkek yoktur, eline fırsat geçmemiş erkek vardır. tabi bazen de korkar ya da üşenir aldatmaya falan :KK70: küçük bir azınlık istisna olabilir.

aldatmayacak erkek yoktur, eline fırsat geçmemiş erkek vardır. tabi bazen de korkar ya da üşenir aldatmaya falan :KK70: küçük bir azınlık istisna olabilir.
İyi de 21. yyda fırsatını bulmamak diye bir şey olabilir mi sence? Yer gök eskort/jigolo reklamı kaynıyor, sayfalar açılıyor sağdan soldan. Yani şu an Hakkari'nin köyündeki Hatice Teyze'nin dahi fırsatı var. :KK66:

Fırsatı vardı ama yapmadı çünkü bütün gece telefonda birlikte uyuduk aşkım aradı :KK53:

Sevdiğimi iki geceliğine arkadaşlarıyla gezmeye kendim yolladım arkadaşlarım erkekler neler yapar nasıl yolladın diyolar. Aklıma zorla başka şeyler sokmaya çalışıyolar yaaaa. Her erkek aldatır diye birşey mi var Allah aşkına?!

hayır her erkek aldatmaz
sadece karaktersiz insan aldatır kadın erkek diye ayrımı yoktur bunun
sen sevdiğine güveniyorsun hiç kimsenin aklını bulandırmasına izin verme içini ferah tut yapmak isteyenin tatile gitmesine ihtiyacı yoktur yapacak olan her yerde yapar yapmayacak olan asla yapmaz karakter meselesi :)

hayır her erkek aldatmaz
sadece karaktersiz insan aldatır kadın erkek diye ayrımı yoktur bunun
sen sevdiğine güveniyorsun hiç kimsenin aklını bulandırmasına izin verme içini ferah tut yapmak isteyenin tatile gitmesine ihtiyacı yoktur yapacak olan her yerde yapar yapmayacak olan asla yapmaz karakter meselesi :)

her erkek aldatmaz ..

içinde bunu yapmak varsa yapar ..

Bende öyle düsünüyorum kizlar :D

Back
X