her erkek mi böyle. artık güvenim kalmadı...

elfce92

Ol dedi Oluverdi. Elhamdulillah :)
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
1.953
701
163
bu aralar fazla konu açıyorum sanırım ama sizinle paylaşmak istediğim bir konu var.

erkekler diyorum neden eşlerini aldatır..
işim gereği sürekli telefonda ya da müşterilerle yüz yüze sık sık görüştüğüm insanlar var.
bu adam da onlardan biri. hatta çok önemli müşterilerimizden biri.
bana karşı yılışık tavrıları zaten vardı. en son bugün görüştük telefonda benden işle ilgili bir şey rica etti ben de yaptım. " müşteriye mail gönderilecekti gönderdim" elifcim sana da çok zahmet verdim bir akşam yemeğiyle ödeşiriz artık dedi.
ben de estagfirullah olur mu öyle şey dedim. kapattım.
ya bu adam evli! karısını hiç mi düşünmez.
sadece bu adam değil bizim orda çalışan bir adam evli o da sürekli beni korumaya çalışıyor falan. sadece korumakta değil. senin kılına kimse zarar getiremez. işte sen gül sana gülmek çok yakışıyor falan.. bir sürü saçma sapan şeyler...
bakın hani bir laf vardır ya kız kuyruk sallamasa erkek yanaşmaz diye.
inanın öyle değil.
benim yaklaşımım sadece insanca. ama bunlar işi kötüye sürüyor. o kadar bıktım ki işten bile çıkmayı düşündüm. bu sadece burada olan bir şey değil. eski çalıştığım yerde de koskoca patronum sarkıyordu.

inanın yaptığım bir şey yok. ama ne yapacağımı da bilmiyorum. sadece artık erkeklere güvenim kalmadığını hissediyorum..onlar için evde oturmakta istemiyorum :26:

benim ki bir nevi dertleşmek. şimdiden teşekkür ederim...

Son düzenleme:
Çoğumuzun çalıştığı yerlerde erkek eleman veya müşteriler elbette oluyor. . .

Özellikle iş arkadaşlarımıza iyilik yaparken karşımızdaki kişinin nasıl anlayacağını az çok mukayese edebiliriz bence. .

Ona göre üslubumuzu düzeltebiliriz. . . Gerekirse sert konuşarak tepkinizi belli edebilirsiniz diye düşünüyorum. . .

Kimsenin sizi korumasına kollamasına gerek olmadığını dile getirin bir daha ki konuşmanızda. . .:42:

Çoğumuzun çalıştığı yerlerde erkek eleman veya müşteriler elbette oluyor. . .

Özellikle iş arkadaşlarımıza iyilik yaparken karşımızdaki kişinin nasıl anlayacağını az çok mukayese edebiliriz bence. .

Ona göre üslubumuzu düzeltebiliriz. . . Gerekirse sert konuşarak tepkinizi belli edebilirsiniz diye düşünüyorum. . .

Kimsenin sizi korumasına kollamasına gerek olmadığını dile getirin bir daha ki konuşmanızda. . .:42:

zaten anladığımdan beri yanımızda çalışan elemanla görüşmemeye çalışıyorum.
diğer müşteriyle baş kurtarılacak gibi değil..
ama o dediklerini yapmaya çalışıcam. en azından ters davranmam gerekiyor

evde oturamak çözüm degilki o tipler her yerde kendını nıye eve kapatasın ki..

sen insanlık yaptıgını sansanda onlar öyle anlamıyorlar içleri fesat:)

sarkanlara rahatsız oldugunu sert bir sekılde bellı edersen digerleride yanaşamaz zaten digerlerinede mesafenı koy genede yanlıs anlamasınlar erkekler her seyi yanlıs anlamaya çok müsaıtler çünkü..

Evet canım malesef hemen hemen her erkek böyle. Yüzüne güldüğün zaman hemen bu kız benden hoşlandı diyerek yılışmaya başlıyorlar. Önceden herkese güleryüz gösterir, sohbet ederdim. Ama artık dışarda yürürken başımı yerden kaldırmıyorum, gelen müşterilerle yüz göz olmuyorum, rahatsız edici bi hareketlerini gördüğümde hemen mesafemi belli ediyorum. Dışarıdan gören ne kadar soğuk, burnu havada kız diyorlar. Bana bu şekilde yaklaşmasınlar da varsın öyle bilsinler.

gerçi eşini aldatcak kadar iğrenç olan adamları engellermı bilmem ama benım yengem dayımla evlenmeden hatta tanısmadan önce

alyans takıyormus iş yerınde evli zannedip yaklasmasınlar diye..

Son düzenleme:
Aslında yüz ifadem sinirlidir. ama güldüğüm zaman tabi hepsi kayboluyor. sokakta yürürken inananın kimseye bakmam. dibimden tanıdık geçse selam vermıyorum diye kızar.
ama iş ortamı böyle olmuyor. yapı gereği çok ters davranamıyorum insanlara. bu yüzden de kaybediyorum hep.
ki benim yaşım daha küçük onlar koskoca adam. ayıp denen bir şey yok mu yaa

Bizim toplumumuzdaki erkeklerin pek çoğu insanca konuşmadan anlamıyor açıkçası biraz nezaket güler yüz göstersen sanki ona özel bir ilgin varmış gibi davranıyorlar . Bir de bir arkadaş geçen günlerde konu açmıştı bu bizim yabancı kadın hayranı olan erkeklerden birinin Türk kızları ile yabancı kızlar arasındaki farkı anlattığı yok yabancı kızlar çok güler yüzlüymüş ,herkese günaydın merhaba filan dermiş tanısın tanımasın biri onlara yanışsa hemen terslemezlermiş falan filan da insanca davranmayı hak etmiyor ki bizim burdakiler hemen akılları başka yerde bir çoğunun beynini kullandığını düşünmüyorum ben mesela. O yüzden yabancı ya da iş için olsun çok samimi olmadığım bir arkadaşım filan olsun son derece sert ve ciddi konuşuyorum ben güler yüz filan da göstermiyorum o tipleri insan yerine koymuyorum pek yaklaşımlarından, bakışlarından belli çoğunun ne olduğu.

Üslubuna dikkat et gerekir ise duvar ör konuşma şeklin yumuşak olmasın örneğin "estagfirullah olur mu öyle şey" demek yerine ne münasebet ben işimi yaptım diye ses tonunu sertleştirerek cevap verebilirsin yada seni koruyup kollamak isteyen kişiye "Ne saçmalıyorsun sen gerek yok böyle bir şeye" diyebilirsin. Kibar olunca olmuyor maalesef adam olan ayrı erkek olan ayrı düşünür ;)

Son düzenleme:
Üslubuna dikkat et gerekir ise duvar ör konuşma şeklin yumuşak olmasın örneğin "estagfirullah olur mu öyle şey" demek yerine ne münasebet ben işimi yaptım diye ses tonunu sertleştirerek cevap verebilirsin yada seni koruyup kollamak isteyen kişiye "Ne saçmalıyorsun sen gerek yok böyle bir şeye" diyebilirsin. Kibar olunca olmuyor maalesef adam olan ayrı erkek olan ayrı düşünür ;)

çok haklısın ya işte böyle olması lazım... bunu yapmam lazımmm

maalesef o tarz dangozlar da çıkmıyor değil, benim işe girmeme vesile olan eski işyerimde genel müdür şimdide kendi bürosu olan kişi, ilk benim bu işe girmemi sağladığında tabi minnet duyuyorum adama iyi bir işe yerleştirdi diye , yardıma gelirsin artık bazı akşamlar dedi bende tabi dedim gelirim elimden geldiğince adamda 50 yaşında benden büyük kzıı var ,

sonra bu başladı msn den sürekli yazmaya rahatsız oluyorum ama yanlış mı anlıyorum diye de çekiniyorum birşey demeye en son msn den gül göndermeye falan başlayınca birkaç arkadaşa söyledim onlarda direk uyardılar beni bu adamın ne tarz biri olduğunu anlattılar, sonrasında bu cibiliyetsiz bi akşam yemeğe çıkalımda gençleşeyim seninle karşılıklı yemek yiyelim dedi bende benim yaşımda kızınız var onunla çıkın yemeğinizi yiyin dedim heryerden engelledim . Ama iyiki adamın ne mal olduğunu bilmeden ofisine yardıma gitmemişimm

maalesef o tarz dangozlar da çıkmıyor değil, benim işe girmeme vesile olan eski işyerimde genel müdür şimdide kendi bürosu olan kişi, ilk benim bu işe girmemi sağladığında tabi minnet duyuyorum adama iyi bir işe yerleştirdi diye , yardıma gelirsin artık bazı akşamlar dedi bende tabi dedim gelirim elimden geldiğince adamda 50 yaşında benden büyük kzıı var ,

sonra bu başladı msn den sürekli yazmaya rahatsız oluyorum ama yanlış mı anlıyorum diye de çekiniyorum birşey demeye en son msn den gül göndermeye falan başlayınca birkaç arkadaşa söyledim onlarda direk uyardılar beni bu adamın ne tarz biri olduğunu anlattılar, sonrasında bu cibiliyetsiz bi akşam yemeğe çıkalımda gençleşeyim seninle karşılıklı yemek yiyelim dedi bende benim yaşımda kızınız var onunla çıkın yemeğinizi yiyin dedim heryerden engelledim . Ama iyiki adamın ne mal olduğunu bilmeden ofisine yardıma gitmemişimm

allah kurtarmış. pis terbiyesiz yaşından başından da utanmıyor...

bence herkez bir değil. benim başımdaki müdürüm çok saygılı bir adam. odada 2 bayansak içeri girebilir. ama teksem evrak bırakacaksa usulca masanın ucuna bırakır kolay gelsin der çıkar. çok sert mizaçlı değildir ancak çok seviyelidir. ama başka bir müdür yardımcısıda farklı davranışları... çok sert konuşmama rağmen garip haraketleri oluyor...

her bayan bir olmadığı gibi her erkekte bir olmuyor. mesela bazı bayanlar vardır onlarda adamlara yılışırlar:1:. her cinste cinsler var malesef....

sen elinden geleni yap. hala saçma davranıyorsa daha sert konuş. tersle...

erkekliğin doğasındamı var desem ne desem bilemedimki şekil a da görüldüğü gibi Allah hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın

bence herkez bir değil. benim başımdaki müdürüm çok saygılı bir adam. odada 2 bayansak içeri girebilir. ama teksem evrak bırakacaksa usulca masanın ucuna bırakır kolay gelsin der çıkar. çok sert mizaçlı değildir ancak çok seviyelidir. ama başka bir müdür yardımcısıda farklı davranışları... çok sert konuşmama rağmen garip haraketleri oluyor...

her bayan bir olmadığı gibi her erkekte bir olmuyor. mesela bazı bayanlar vardır onlarda adamlara yılışırlar:1:. her cinste cinsler var malesef....

hep güler yüzlü olmamdan kalp kıramamamdan kaynaklanıyor. hep bu yüzden kaybettim. ama sanırım artık bu yönümü değiştirme vaktim geldi de geçiyor bile..

tabiki hepsi bir değil benimd şu anki müdürm mesela tam bir müdür-abi durumunda , eşini de tanıyorum 6 yıldır çalışıyorum en küçük bir yanlışını görmedim hatta yıllar ggeçtikçe müdürden öte abi kardeş gibi olduk her insan bir değil...

Benim eski çalıştığım yerde birisi bana nasıl ilgi gösteriyor, yeni girdiğim için diye düşünmüştüm sonra bakışlar falan yakaladım ve evli olduğu halde parmağında yüzük yoktu.. Aynen yazıklar olsun dedim.

Ama her erkek aynı değil emin olun, illa ki sokakta mini etekli bir bayana bakmayan erkek yoktur, şahsen ben bile bakıyorum, hımm olmamış çarpık bacaklı ama mini giymiş falan dikkatimi çekiyor..
Kesinlikle her erkek yılışık ve gözü dışarda değildir, onların hamuru bozuk..

valla o kadar çok şey duyar görür oldukk ki insanın aklından gçemiyor değil ne kadar güvensemde acaba diyorum eşimde yıllar sonra böyle saçma arayışlara girecek mi , hatta söylüyorum bak sıkılırsın arayışa girersin vs hiç başlamadan söyle bana adam gib i ayrılalım ne halt yersen ye ama ben yanlışını görmiyim...

Back
X