her erkek mi böyle. artık güvenim kalmadı...

Benim eski çalıştığım yerde birisi bana nasıl ilgi gösteriyor, yeni girdiğim için diye düşünmüştüm sonra bakışlar falan yakaladım ve evli olduğu halde parmağında yüzük yoktu.. Aynen yazıklar olsun dedim.

Ama her erkek aynı değil emin olun, illa ki sokakta mini etekli bir bayana bakmayan erkek yoktur, şahsen ben bile bakıyorum, hımm olmamış çarpık bacaklı ama mini giymiş falan dikkatimi çekiyor..
Kesinlikle her erkek yılışık ve gözü dışarda değildir, onların hamuru bozuk..

ben kapalıyım . desem ki oram buram görünüyor da ister istemez bakıyorlar yılışıyorlar. ama değil. dediğin gibi hamurları bozuk. ve şansıma tüküreyim bana denk geliyorlar. sanki çekiyorum. 1 değil 2 değil

ben kapalıyım . desem ki oram buram görünüyor da ister istemez bakıyorlar yılışıyorlar. ama değil. dediğin gibi hamurları bozuk. ve şansıma tüküreyim bana denk geliyorlar. sanki çekiyorum. 1 değil 2 değil

Çok takılmayın cidden onlar öyle diye hepsi aynı değil, edepli birileri mutlaka çıkacaktır karşınıza..
Ve sizde söylemişsiniz zaten fazla iyimser, güleryüzlü profilden anlamaz insanoğlu, biraz yenileyin kendinizi, çözüm bu

Her erkek bir değil her bayan da arkadaşımızın dediği gibi ama kapalı olman bir şey değiştirmez niye biliyormusun ? Çünki, her kapalı da bir değil ne kapalılar var erkek işte onların kafası da böyle çalışıyor kapalı açık bakmaz konuşmana vs. bakar olta atar ne çıkarsa artık tüm kadınları bir görebiliyorlar onların beyni de böyle çalışıyor.

Çok takılmayın cidden onlar öyle diye hepsi aynı değil, edepli birileri mutlaka çıkacaktır karşınıza..
Ve sizde söylemişsiniz zaten fazla iyimser, güleryüzlü profilden anlamaz insanoğlu, biraz yenileyin kendinizi, çözüm bu

o kadar ihtiyacım var ki kendimi yenilemeye. hakedene hakettiği gibi davranmaya. sadece nasıl yaparım bilmiyorum. cesarete ihtiyacım var...

Her erkek bir değil her bayan da arkadaşımızın dediği gibi ama kapalı olman bir şey değiştirmez niye biliyormusun ? Çünki, her kapalı da bir değil ne kapalılar var erkek işte onların kafası da böyle çalışıyor kapalı açık bakmaz konuşmana vs. bakar olta atar ne çıkarsa artık tüm kadınları bir görebiliyorlar onların beyni de böyle çalışıyor.

haklısın artık inan farketmiyor. söylemek istediğim sadece hani ben böyle değilim. amacım kötü değil gerçekten

elbette erkeklerin hepsi böyle değil yoksa yıkılan yuvaların haddi hesabı olmazdı..

ama hiçbir erkek de asla yapmaz diyemem..büyük konuşamam..

eski çalıştığım yerde bir arkadaş vardı..aslında bana karşı garip bi tavrı olduğunu farkındaydım ama konduramadım..en son yılışık bi biçimde gözleriniz çok güzel,içinde kaybolur insan gibi bişey demez mi bana!

ya hu edepsiz evliyim ben ve sen bunu biliyorsun,üstelik hiç muhatap olduğum biri de değilsin.cesarete bak.

sadece şunu dedim; bu iltifatları evleneceğiniz insana saklayın ve edebinizle iş arkadaşım olarak kalmaya devam edin!

rezil adam ya,aklıma geldikçe sinir basıyor..

böyleleri var diye biz kadınlar çalışma hayatından korkacak,kaçacak değiliz,..bu hödükler bayanlarla çalışmayı ve dürtülerine engel olmayı öğrenecekler.

haklısın artık inan farketmiyor. söylemek istediğim sadece hani ben böyle değilim. amacım kötü değil gerçekten

Tamam değildir tabi ki sana lafım yok :) ama yumuşak kibar olma artık yeri geldiğinde sert ol belli çizgin, sınırın olsun.

elbette erkeklerin hepsi böyle değil yoksa yıkılan yuvaların haddi hesabı olmazdı..

ama hiçbir erkek de asla yapmaz diyemem..büyük konuşamam..

eski çalıştığım yerde bir arkadaş vardı..aslında bana karşı garip bi tavrı olduğunu farkındaydım ama konduramadım..en son yılışık bi biçimde gözleriniz çok güzel,içinde kaybolur insan gibi bişey demez mi bana!

ya hu edepsiz evliyim ben ve sen bunu biliyorsun,üstelik hiç muhatap olduğum biri de değilsin.cesarete bak.

sadece şunu dedim; bu iltifatları evleneceğiniz insana saklayın ve edebinizle iş arkadaşım olarak kalmaya devam edin!

rezil adam ya,aklıma geldikçe sinir basıyor..

böyleleri var diye biz kadınlar çalışma hayatından korkacak,kaçacak değiliz,..bu hödükler bayanlarla çalışmayı ve dürtülerine engel olmayı öğrenecekler.

İşte aynen böyle olmam lazım. içimden ne geçiyorsa onu söylemem lazım ama yapamıyorum. o kadar çok istiyorum ki . ooofff

Bazı erkekler yılışıktır, kendisinden tiksindiğinizi de ima etseniz kafasına girmez istenmediği. Ben de iş gereği birçok kişiyle muhatap oluyorum gün içinde, yüzüm mahkeme duvarı gibidir, soğuk tabiatlı da bir insanımdır, öyle alımlı çekici bir insan da değilim ama ara sıra tavuk pisliği gibi bulaşan, kötü muameleden, terslenmekten anlamayan tipler de çıkıyor karşıma. Kapalı ol olma, güler yüzlü ol olma, güzel ol olma, bazı insanlar karaktersizdir ve bunun gereği hareketlerde bulunurlar vesselam.

Her erkek elbette bir değildir.
Ama senin bu anlattığın biçimde olanlar da kanıksanmayacak derecededir.
Muhakkak bir mesafe koy.Asla güleryüzlü olma.
Bırak asık surat desinler.Yeterk ki sen rahat et.
Konuşurken ciddi konuş.
Ufak bir yaklaşımda hemen sert çıkış.
Anlasın hödükler her kuşun eti yenmez.

hemen sert ve pis bir bakış atın ki tavrınızı net anlasınlar.

bu aralar fazla konu açıyorum sanırım ama sizinle paylaşmak istediğim bir konu var.

erkekler diyorum neden karılarını aldatır..
işim gereği sürekli telefonda ya da müşterilerle yüz yüze sık sık görüştüğüm insanlar var.
bu adam da onlardan biri. hatta çok önemli müşterilerimizden biri.
bana karşı yılışık tavrıları zaten vardı. en son bugün görüştük telefonda benden işle ilgili bir şey rica etti ben de yaptım. " müşteriye mail gönderilecekti gönderdim" elifcim sana da çok zahmet verdim bir akşam yemeğiyle ödeşiriz artık dedi.
ben de estagfirullah olur mu öyle şey dedim. kapattım.
ya bu adam evli! karısını hiç mi düşünmez.
sadece bu adam değil bizim orda çalışan bir adam evli o da sürekli beni korumaya çalışıyor falan. sadece korumakta değil. senin kılına kimse zarar getiremez. işte sen gül sana gülmek çok yakışıyor falan.. bir sürü saçma sapan şeyler...
bakın hani bir laf vardır ya kız kuyruk sallamasa erkek yanaşmaz diye.
inanın öyle değil.
benim yaklaşımım sadece insanca. ama bunlar işi kötüye sürüyor. o kadar bıktım ki işten bile çıkmayı düşündüm. bu sadece burada olan bir şey değil. eski çalıştığım yerde de koskoca patronum sarkıyordu.

inanın yaptığım bir şey yok. ama ne yapacağımı da bilmiyorum. sadece artık erkeklere güvenim kalmadığını hissediyorum..onlar için evde oturmakta istemiyorum :26:

benim ki bir nevi dertleşmek. şimdiden teşekkür ederim...

canım bunlar olağan şeyler. heryerde var sen kendine engel olduktan sonra onun eşiyle olan durumu senide bizide ilgilendirmez. erkeklerden nefret etmene gerek yok . benm nişanlım avmde çalışıyor kızlar yılışıyor evli kadınlar bile.

canım bunlar olağan şeyler. heryerde var sen kendine engel olduktan sonra onun eşiyle olan durumu senide bizide ilgilendirmez. erkeklerden nefret etmene gerek yok . benm nişanlım avmde çalışıyor kızlar yılışıyor evli kadınlar bile.

haklısın. erkeklerden nefret etmemin sebebi tabi ki sadece bu değil canım. eski erkek arkadaşım peşimi bırakmıyor bir de onun nefreti var. bunaldım. o yüzden onlara güvenim kalmadığını düşünüyorum..

Aslında yüz ifadem sinirlidir. ama güldüğüm zaman tabi hepsi kayboluyor. sokakta yürürken inananın kimseye bakmam. dibimden tanıdık geçse selam vermıyorum diye kızar.
ama iş ortamı böyle olmuyor. yapı gereği çok ters davranamıyorum insanlara. bu yüzden de kaybediyorum hep.
ki benim yaşım daha küçük onlar koskoca adam. ayıp denen bir şey yok mu yaa

Pazarlama işiyle mi uğraşıyorsunuz.?

Pazarlama işiyle mi uğraşıyorsunuz.?

hayır canım. mobilya firmasında muhasebecilik yapıyorum.
ama tüm siparişler sevkiyatlarla ben ilgileniyorum. o yüzden sürekli müşterilerle görüşüyorum...

hayır canım. mobilya firmasında muhasebecilik yapıyorum.
ama tüm siparişler sevkiyatlarla ben ilgileniyorum. o yüzden sürekli müşterilerle görüşüyorum...

Lütfen sorumu yanlış anlamayın çünkü erkek arkadaşım pazarlama işiyle uğraşıyor, işleri bitiriyorum demişsiniz ya önemli müşteriler var o yüzden. Bende çok geriliyorum cins insanlara, aramızı açıyorum durduk yere.

Aslında yüz ifadem sinirlidir. ama güldüğüm zaman tabi hepsi kayboluyor. sokakta yürürken inananın kimseye bakmam. dibimden tanıdık geçse selam vermıyorum diye kızar.
ama iş ortamı böyle olmuyor. yapı gereği çok ters davranamıyorum insanlara. bu yüzden de kaybediyorum hep.
ki benim yaşım daha küçük onlar koskoca adam. ayıp denen bir şey yok mu yaa

eski işyerimde de ellibeş yaşında eğitimli matematik öğretmenliğinden sonra makine müh. olmuş baba gözüyle baktığım adamda bana ilanı aşk etmişti. karısınıda görmüştüm resimlerinden sarışın yaşına göre güzel ve bakımlı bi kadındı. erkekler malesef böyleler özellikle evlendikten sonra ve yaşları geçince daha bi sapıklaşıyolr.

Lütfen sorumu yanlış anlamayın çünkü erkek arkadaşım pazarlama işiyle uğraşıyor, işleri bitiriyorum demişsiniz ya önemli müşteriler var o yüzden. Bende çok geriliyorum cins insanlara, aramızı açıyorum durduk yere.

sevgilinin işi de sıkıntılı. allah yardımcınız olsun.. insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor iş. aman canım hiç boşuna gerginlik yaratma . onlar geçici. kalp kırmaya değmez :)

Son düzenleme:
eski işyerimde de ellibeş yaşında eğitimli matematik öğretmenliğinden sonra makine müh. olmuş baba gözüyle baktığım adamda bana ilanı aşk etmişti. karısınıda görmüştüm resimlerinden sarışın yaşına göre güzel ve bakımlı bi kadındı. erkekler malesef böyleler özellikle evlendikten sonra ve yaşları geçince daha bi sapıklaşıyolr.

ne kadar utanç verici değil mi?

Bunlardan dolu ortalık, insanı sürekli suratsız olmaya zorluyorlar, benim adım çıktı asabi diye =)) ama mecburum, ilk yıllar senin gibiydim ya ben ne yapıyorum diye kendi kendimi yiyordum, sonra anladım ki ş.....siz bunlar bir şey yapmana gerek yok. Şimdi hep kaşlarım çatık, zaten samimi olduğum arkadaşlarım içimi bilir ama diğerlerine hep suratsızım, kafam rahat. Aynı şeyi müşterilere de yapıyorum, nezaketimi hiç bozmuyorum ama suratım hep asık, telefonda sert çıkar sesim, yazışmalarım çok resmidir. Sıkılıyorum bazen

Back
X