her erkek mi böyle. artık güvenim kalmadı...

Bunlardan dolu ortalık, insanı sürekli suratsız olmaya zorluyorlar, benim adım çıktı asabi diye =)) ama mecburum, ilk yıllar senin gibiydim ya ben ne yapıyorum diye kendi kendimi yiyordum, sonra anladım ki ş.....siz bunlar bir şey yapmana gerek yok. Şimdi hep kaşlarım çatık, zaten samimi olduğum arkadaşlarım içimi bilir ama diğerlerine hep suratsızım, kafam rahat. Aynı şeyi müşterilere de yapıyorum, nezaketimi hiç bozmuyorum ama suratım hep asık, telefonda sert çıkar sesim, yazışmalarım çok resmidir. Sıkılıyorum bazen

dilerim geç olmadan bende öyle olurum. tek istediğim bu

Bence üslubunuzu biraz sertleştirin iş ortamında.Arkadaşların dediği gibi bazı konuşmalarda sert çıkın.karşınızdaki ne diyorsa tersini söyleyin.Belli bir süre sonra o kişi sizden uzaklaşacaktır.Sizin doğanızda belki böyle bir yaklaşım olmayabilir ama olmak zorundasınız.Kendi iyiliğiniz için...

Bazı Erkekler kapıdan kovsan bacadan girer.Sakız gibi yapışıyorlar onlar için birer hedef haline geliyoruz.Hatta bazıları inanılmaz hırs yapıyor.Abim az çok bana erkekler hakkında nasihat verirdi.ondan biliyorum.

hepsi değilsede çoğu böle ne yazıkki
güleryüzlü olsan bi dert soğuk olsan bi dert
insan demeye bin şahit lazım bunlara

çok fazla dert etme takma kafana, sapık yılışık erkekler yüzünden sen canını sıkma, soğuk davran, sadece işini yap onun dışında muhabbete girme, girmeye çalıştıkları an uzaklaş, elbet tersleyemezsin sert olamazsın çalışansın sonuçta, tadı kaçar, iş ortamında göze batmaya başlarsın, sadece yılıştığını anladığın kişilerden uzak dur onlar da iq seviyeleri yerlerde değilse elbet anlarlar ve başka bir av aramaya başlarlar.

Ben anlamıyorum bu erkekleri zaten, yabancı kızlara güler yüzlü deyip onlara ilgi duyuyorlar da, ben hep güler yüzlüyüm diye 3.gün eve çağrılıyorum film izlemeye , peki bu neden?
Bu adamlar, onları tersleyince namuslu sanıyorlar sizi, o zaman geliyorlar peşinizden?
Ama güleryüzlü ve anlayışlı olunca, her yola gelir sanıyorlar neden?

karar aldım bundan sonra sert olacağım. bu böyle gitmez çünkü. ne kaybettiysem güler yüzlülüğümden kaybettim. O kadar çok yanlış anlaşılıyor ki bizim bir gülüşümüz. allah niyeti kötü insanlarla karşılaştırmasın inşallah

karar aldım bundan sonra sert olacağım. bu böyle gitmez çünkü. ne kaybettiysem güler yüzlülüğümden kaybettim. O kadar çok yanlış anlaşılıyor ki bizim bir gülüşümüz. allah niyeti kötü insanlarla karşılaştırmasın inşallah

güleryüz iyidir ya, ama elbet bu yılışık tiplere gösterme bu iyilikleri onlara as suratını gitsin, ama normal karakterini zorlama, gülmek iyidir iyidir :34:

güleryüz iyidir ya, ama elbet bu yılışık tiplere gösterme bu iyilikleri onlara as suratını gitsin, ama normal karakterini zorlama, gülmek iyidir iyidir :34:

ne geldiyse insanca yaklaşmamdan gülümsememden geldi. bundan sonra haketmeyenin suratına bile bakmamak lazım

bu aralar fazla konu açıyorum sanırım ama sizinle paylaşmak istediğim bir konu var.

erkekler diyorum neden eşlerini aldatır..
işim gereği sürekli telefonda ya da müşterilerle yüz yüze sık sık görüştüğüm insanlar var.
bu adam da onlardan biri. hatta çok önemli müşterilerimizden biri.
bana karşı yılışık tavrıları zaten vardı. en son bugün görüştük telefonda benden işle ilgili bir şey rica etti ben de yaptım. " müşteriye mail gönderilecekti gönderdim" elifcim sana da çok zahmet verdim bir akşam yemeğiyle ödeşiriz artık dedi.
ben de estagfirullah olur mu öyle şey dedim. kapattım.
ya bu adam evli! karısını hiç mi düşünmez.
sadece bu adam değil bizim orda çalışan bir adam evli o da sürekli beni korumaya çalışıyor falan. sadece korumakta değil. senin kılına kimse zarar getiremez. işte sen gül sana gülmek çok yakışıyor falan.. bir sürü saçma sapan şeyler...
bakın hani bir laf vardır ya kız kuyruk sallamasa erkek yanaşmaz diye.
inanın öyle değil.
benim yaklaşımım sadece insanca. ama bunlar işi kötüye sürüyor. o kadar bıktım ki işten bile çıkmayı düşündüm. bu sadece burada olan bir şey değil. eski çalıştığım yerde de koskoca patronum sarkıyordu.

inanın yaptığım bir şey yok. ama ne yapacağımı da bilmiyorum. sadece artık erkeklere güvenim kalmadığını hissediyorum..onlar için evde oturmakta istemiyorum :26:

benim ki bir nevi dertleşmek. şimdiden teşekkür ederim...

güvenilecek erkek kalmadı galiba dünya da ....

güvenilecek erkek kalmadı galiba dünya da ....

Emin Ol var.Abim diye Söylemiyorum ama güvenilecek insanmı arıyorsun.canımı veririm ama Abimi Vermem o derece.Ama Sayıları artık yok denecek kadar azaldı.insanlar artık iki yüzlüler tanımakta zorlanıyorsun.Allah Hep İyilerle Karşılaştırsın bizleri...

Emin Ol var.Abim diye Söylemiyorum ama güvenilecek insanmı arıyorsun.canımı veririm ama Abimi Vermem o derece.Ama Sayıları artık yok denecek kadar azaldı.insanlar artık iki yüzlüler tanımakta zorlanıyorsun.Allah Hep İyilerle Karşılaştırsın bizleri...

iyilerle karşılaşmak inan o kadar zorlaştı ki. görünüşe baksan bundan kötülük gelmez diyorsun. hatta yıllarca tanıdığın insan güvendiğin insan bile öyle şeyler yapıyor ki. çok zor inan

maalesef erkeklerin çoğu böyle.sen mesafeni koru canım böyle evli yılışık tiplere gerektiğinde sert çık tepki ver surat as zaten erkek milletine yüz vermeye gelmez:19:

maalesef erkeklerin çoğu böyle.sen mesafeni koru canım böyle evli yılışık tiplere gerektiğinde sert çık tepki ver surat as zaten erkek milletine yüz vermeye gelmez:19:

artık öyle davranmaya çalışıyorum inan ki...

Back
X