• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her erkek mutlaka bir gün döner mi ?...

Birini tanımıştım.Ciddi düşünüyorum dedi,ileriye dönük bir ilişki istiyorum önce birbirimizi tanıyalım falan dedi.Ben ilk başta güvenemedim,o yüzden şans vermedim.Hani ne bileyim kötü niyetli olabileceğini düşündüm.Sadece zaman geçirip gideceğini falan,böyle bir şeyi istemiyordum çünkü.Sonradan düşündüğümde acaba gercekten ciddi miydi , doğru mu söylüyordu diye aklıma takıldı.
Şimdi bunun dönmesini beklemen veya merak etmen saçma değil mi? İnsanlar istenmediklerinde gurur yapıp dönmezler. Ha bazıları boşluktan döner birini bulamayıp döner kendini buna layık görüyorsan otur bekle.

Valla bebeğim arada 2-3 kişi dalgasız cevap da verdik. Senin derdin cevap almak değilmiş ki bize geri dönmedin. Derdin varsa derdini düzgün anlat ki millet düzgün cevap versin. Her erkek döner mi nasıl bir soru, her insan bir mi?
Pardon okeye mi demeniz normal yorum muydu ?

Şimdi bunun dönmesini beklemen veya merak etmen saçma değil mi? İnsanlar istenmediklerinde gurur yapıp dönmezler. Ha bazıları boşluktan döner birini bulamayıp döner kendini buna layık görüyorsan otur bekle.
Çok teşekkür ederim,tek mantıklı yorumu yapan kişisiniz.

Çok teşekkür ederim,tek mantıklı yorumu yapan kişisiniz.
Arkadaş başka bir konunu arayıp bulmuş okumuş sonra gelip buraya yorum yapabilmiş. Araştırma mı yapmasını bekliyorsunuz herkesin. Bilgi olmadan yorum yapamayız ki. Veya öbür konunuzu kopyalayıp yapıştırın bu erkek sizce döner mi diyin de ona göre cevap verelim.

Arkadaş başka bir konunu arayıp bulmuş okumuş sonra gelip buraya yorum yapabilmiş. Araştırma mı yapmasını bekliyorsunuz herkesin. Bilgi olmadan yorum yapamayız ki. Veya öbür konunuzu kopyalayıp yapıştırın bu erkek sizce döner mi diyin de ona göre cevap verelim.
Haklısınız fakat arkadaşlar ilk başta sizin gibi mantıklı yaklaşıpta bir açıklama yaparsanız daha iyi olur demek yerine direkt dalga geçmeyi seçtiler , bu da insanın moralinizi bozuyor ister istemez.

Ya her konumun içine ediyorlar böyle seviyesiz yorumlarla.
Sayın yönetim konumun yoruma kapatılmasını, seviyesiz ve saçma yorum yapan kişilere de ceza verilmesini talep ediyorum.

Mune Mune

Merhaba,

talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır, yalnız site kuralları gereği kurallara uymayan üyeleri bizleri etiketleyerek şikayet etmek yerine, yorumların altındaki "Şikayet Et" butonuna basarak bildirmelisiniz.
Çünkü sayfaları okuyup kim kurallara uymuş kim uymamış tespit etmek hem zaman almaktadır hem de etiketlenen yöneticinin siteye girmemiş olma ihtimali vardır, uyarı verme yetkisi olan tüm moderatörlerin şikayet edilen yorumları görebilmeleri, şikayetlerin bir resmiyet kazanabilmesi için lütfen şikayet et butonuna basınız.

Back
X