• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Erkek Yapar mı?_?

ucuz kurtulmuşssun güzelim ALLAH kötü insanları cıkarmasın karsımıza bence karsılıklı sevgi ve saygı olduktan sonra aldatma olmaz kadınlar da aldatır onlar neden eslerinden ilgi görmezler daha cok ilgi gördügü biriyle birlikte olurlar erkeklrde böyle. seviyor seviliyor mutlu huzurlu adam niye aldatsın ki???

Canım sen cok ıyı olsan da
ıcı kotu olan kanı kotu olan adam gene de yapıyor bence
bu sadece kotu olan ınsanlarla da alakalı degıl
benım akrabalarımdan bırının esı de yaptı akrabamıza
normalde dunyalar ıyısı bır ınsandır
ama yaptı yanı
bız ıyı olalım Allah'a da dura edıyorum ınsallah karsımıza aldatan bızı kotu durumlara dusuren bırını cıkarmasın

yapacak olan yapar erkekte kadında, zaten erkekler bunu tek başlarına yapmıyor, kadın kadının kurdudur lafı çok gerçek. Geçmişinde sürekli sevgili değiştirmiş, bunu bir eğlence haline getirmiş ister ister erkek olsun isterse kadın olsun bence bu tip kişilerden çoğu aldatmaya meyillidir, ondan dikkatli olunmalı. CADIARZU

Arkadslar ben şimdi banada asılırmı die tedirgin oluyorum kendi kendime.Seni kardesim gibi seviyorum dio ama aptal aptal ne bilim bana öle gelio gecen hafta ufak bişeyden tartıştık ben ona soguk davranmaya basladım bu iş yerinde anlatan abiye abi dedigim 30 yasinda.
benle tartıstı 2 hafta konusmadım onunla o konusmaya calıstı ama ben konusmadım biz iş yerinde 5 kişiyiz. artık resmi duruyorum bana karısını nasıl aldattıgını anlatan birinden tiksindim yani

herkes yapmaz tabikide..
bu tür genellemeler cok sacma..
her insan kendine yakistirdigini yapar, tamamen karekterle alakali bir durum, cinsiyetle degil!

vallaha her dinsizin hakkından gelecek bir imansız bulunur..bu övüne övüne anlatılacak birşey değil..ne biçim adamlar var ya?bir gün bir tanesine karısı olmadık bir yerden kazık atar adam nereden geldiğini şaşırır.inasanlarda ahlak allah korkusu vicdan kalmamış.Allahım sen koru böylelerinden bizi yarabbim..

eşini aldatmayı erkeklik değil de onursuzluk, sadece eşinin hayatına değil, kendi hayatına da yapılmış bir saygısızlık olarak gören ve biraz da görmüş geçirmiş erkek aldatmaz. bu türden var mıdır emin değilim, çevremde az da olsa var gibi görünüyor.

karısını-sevgilisini kaybetmekten korkan erkek aldatmaz bu kadar basit.
eğer benim yüzümü bir daha görebileceğini biliyorsa aldattığında ve benim için deli gibi kalbi atıyorsa hala niye aldatsın ki?
ama önemsemiyorsa, nası olsa yakalanmam diyorsa, affetttiririm diyorsa aldatır tabi

Back
X