her eski sevgili araması kötü niyetli midir?

No408

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
270
241
133
24
kızlar durum şu; ben evliyim, çok şükür arada tartışsak da genel olarak mutluyum, dünyada eşimden başka herkes benim için sadece insan, bir tek eşim erkek benim gözümde, ayrıca eski sevgilimi de kesinlikle unuttum arada yolda denk geliriz en ufak bir his yok tabiki..eşimi seviyorum..

asıl konuyu anlattıktan sonra bunları soracağınızı düşündüğüm için ön bilgi verdim, gelelim konuya..eski sevgilimle ilişkimiz çok kısa sürdü dediğim gibi benim için herhangi biri ama anne babası dünya tatlısı çok çok severim gerçekten..iyi gün de onları tabiki durup dururken aramıyorum sonuçta evliyim ve gerek yok görüşmeye.

ama malesef arkadaşımdan öğrendim ki babası çok ciddi bir rahatsızlık geçiriyor, tedavi için geç kalınmış, söylemesi zor ama gerçekçi olmak gerekirse konuşmak geçmiş olsun demek için son şansım bile olabilir.

insanlığım diyor ki mutlaka ara bunda en ufak bir kötü niyet yok, ama mantığım diyor ki sen kötü niyetli olmasan bile bu bi şekilde duyulursa kötü duruma düşersin..yani yanlış anlamayın ama burada bile bi sebeple eski sevgilisini arayan herkes ayıplanıyor..

yani arayıp sormazsam , elimden gelen bişey var mı demezsem vicdan azabı çekeceğim ama bu arama yarın öbür gün ortaya çıkarsa yanlış anlaşılmak da istemiyorum.

sonuç olarak siz olsanız ne yapardınız

anlayamadım
babasını mı arayacaksınız, eski sevgilinizi mi?
babasını arayacaksanız arayın bence, yok eski sevgilinizi arayacaksanız ve eğer çekinceleriniz varsa eşinizden gizli aramayın, eşinize arayacağım deyip (izin alın demiyorum) arayın

Akrabanız mı kim bunlar
Kısa süren ilişkinizde anne babasını nasıl tanıyorsunuz
Her hallerinden haberdarsınız
Aramasanız da olur dua edin Allah şifa versin diye, yeter

Eşiniz eski sevgilisinin ailesini arasa, kıllanırsınız değil mi ?

eşine durumu anlat..hatta eşinin yanında konuş..geçmiş olsun de kapat...

aslında benim yapmak istediğim tam olarak bu ama eşimin anlayışlı olmayacağını biliyorum malesef

Akrabanız mı kim bunlar
Kısa süren ilişkinizde anne babasını nasıl tanıyorsunuz
Her hallerinden haberdarsınız
Aramasanız da olur dua edin Allah şifa versin diye, yeter

Eşiniz eski sevgilisinin ailesini arasa, kıllanırsınız değil mi ?

Bence çok gereksiz bi hareket olur. Ilişki kısa sürmüş ama ız bırakmış izlenimi yaratiyor. Siz olsaniz eşiniz böyle bisey teklif etse ne düşünürdünüz?

tüm samimiyetimle söylüyorum bu durumda eşim eski sevgilisini arasa rahatsız olmam

Düşündüm de eski sevgilimin babası için şimdiki kocamla aramı bozmazdım. Çünkü kesinlikle bozulacak

ne gerek var ki. onlar da mtmmtm bizi arasın diye beklemiyolar, vicdan azabı çekecek bişey yok ortada. aramayın.

tabiki mtm arasın diye beklemiyorlardır ama yakın zamanda babamı kaybettim ve böyle durumlarda çok alakasız birinin bile yardım edebileceğim bişey var mı demesine muhtaç oluyorsunuz..ben öyle hissetmiştim en azından belki de ben de babamı kaybettiğim için hassasım bu konuda bilemiyorum yanlış düşünüyor olabilriim

Ben olsam cingar çıkarırım ne münasebet diye:KK53:
Ben tam anlamadım
Yani akrabaysa aranır eski meski fark etmez
Ama kısa süren bi ilişkide anne babasını nasıl tanıyorlar ? Nasıl aramam laızm diye düşünüyorlar orayı anlamadım
Bence annesi babası konu sahibini unutmuştur bile

kızlar durum şu; ben evliyim, çok şükür arada tartışsak da genel olarak mutluyum, dünyada eşimden başka herkes benim için sadece insan, bir tek eşim erkek benim gözümde, ayrıca eski sevgilimi de kesinlikle unuttum arada yolda denk geliriz en ufak bir his yok tabiki..eşimi seviyorum..

asıl konuyu anlattıktan sonra bunları soracağınızı düşündüğüm için ön bilgi verdim, gelelim konuya..eski sevgilimle ilişkimiz çok kısa sürdü dediğim gibi benim için herhangi biri ama anne babası dünya tatlısı çok çok severim gerçekten..iyi gün de onları tabiki durup dururken aramıyorum sonuçta evliyim ve gerek yok görüşmeye.

ama malesef arkadaşımdan öğrendim ki babası çok ciddi bir rahatsızlık geçiriyor, tedavi için geç kalınmış, söylemesi zor ama gerçekçi olmak gerekirse konuşmak geçmiş olsun demek için son şansım bile olabilir.

insanlığım diyor ki mutlaka ara bunda en ufak bir kötü niyet yok, ama mantığım diyor ki sen kötü niyetli olmasan bile bu bi şekilde duyulursa kötü duruma düşersin..yani yanlış anlamayın ama burada bile bi sebeple eski sevgilisini arayan herkes ayıplanıyor..

yani arayıp sormazsam , elimden gelen bişey var mı demezsem vicdan azabı çekeceğim ama bu arama yarın öbür gün ortaya çıkarsa yanlış anlaşılmak da istemiyorum.

sonuç olarak siz olsanız ne yapardınız

eski sevgilinin annesi ve babasıda eskidir bence. ne gerek var eşinin aklına soru işareti düşürmeye. Allah şifasını versin yinede

tabiki mtm arasın diye beklemiyorlardır ama yakın zamanda babamı kaybettim ve böyle durumlarda çok alakasız birinin bile yardım edebileceğim bişey var mı demesine muhtaç oluyorsunuz..ben öyle hissetmiştim en azından belki de ben de babamı kaybettiğim için hassasım bu konuda bilemiyorum yanlış düşünüyor olabilriim
Başınız sağ olsun
Onlar sizi aradı mı peki baş sağlığı için ? Eski sevgili, anne ve babası hani ?

Back
X