Her ev hanımında var mı bu takıntı ben artık sıkıldım

bi iki gün bize gelin.pospiğimin tüylerini görünce halinize şükredersiniz.ellerinizden öper oğlum :D

15802979_224922471298473_361821118895489024_n.webp

Evdeyken eve sardığım doğrudur. Can sıkıntısı işte. Herşeyi yapmalıyım diye bir duyguya kapılıyorum. Şimdi çalışıyorum ve artık yeteri kadar yapıyorum.

Benim kıla tüye tekstil tozlarına tahammülüm yok. 2 günde bir koca evi süpürüorum. Koltuk şalını günde 3 kez silkeliyorum. Bunları yapınca huzurla oturuyorum yapmazsam diken üstündeyim. Hele eşimin tüyleri. Off her yerdeler. Anormal miyim bilmiyorum ama cok rahatsızım bu huyumdan...
Ben de sevmem ama iki güne bir ev süpüremem
Çalısıyorum ancak haftada bir

Ben ev hanımı da oldum ama hiç bir zaman temizliğe takılmadım.
Koltuk şalı çok mu kayıyor da günde 3 defa düzeltiyorsunuz?
Bizim örtüler çok sağlam haftada bir silkelenip seriliyor.

Ben örtüyü kaldırdım. Canımı sıkacağıma örtüyü kaldırdım ohhh ne rahat.
Zaten öyle takıntılı temizlik hastası falan da değilim.
Çok gözüme batarsa çocuklara bir cırlamam yetiyor. Biraz da tehdit edince hemen toparlıyorlar.

Benim işyerimin tam karşısında apartman var. Sağolsun tam karşı pencere hizamdaki katta ki bayan her Allahın günü eline geçen her şeyi defalarca silkeliyor.
Bazen gidip itesim geliyor kadını.
Yahu çorap da silkelenir mi? Ben bunun bir çeşit rahatsızlık olduğunu düşünüyorum.

Eşim duş alacak diye ödüm kopuyor çünkü heryeri kıl yapıyor
Artık takıntı oldu bende bu halimde hergün ev süpürüp siler oldum
Bebek doğunca belki bukadar umursamam

Benim kıla tüye tekstil tozlarına tahammülüm yok. 2 günde bir koca evi süpürüorum. Koltuk şalını günde 3 kez silkeliyorum. Bunları yapınca huzurla oturuyorum yapmazsam diken üstündeyim. Hele eşimin tüyleri. Off her yerdeler. Anormal miyim bilmiyorum ama cok rahatsızım bu huyumdan...
Tekstil tozuna tek care kurutma makinesi evdeki tozda azaliyormus.

Back
X