Her ev hanımında var mı bu takıntı ben artık sıkıldım

Bende öyleyim ama gervekten yoruyor benı bu tıtızlık artık.hemde 2 cocukla ama ölsem de yapıyorum yanı engel olamıyorum gerci ılk zamanlar daha kötüydü ama suan bı derece daha ıyı olmaya mecburum cocuklar dagıtıyor dokuyor bazen pert oluyorum.ama içim rahat değil hep bi tuhaf his oluyo sanki pismiş gibi geliyo ve ben bu durumdan cok yoruldum.pis olmak istiyorum

Benim kıla tüye tekstil tozlarına tahammülüm yok. 2 günde bir koca evi süpürüorum. Koltuk şalını günde 3 kez silkeliyorum. Bunları yapınca huzurla oturuyorum yapmazsam diken üstündeyim. Hele eşimin tüyleri. Off her yerdeler. Anormal miyim bilmiyorum ama cok rahatsızım bu huyumdan...
Anormal misiniz bilmem ama ben pek umursamam sürekli temizlik düzen beni sıkar gerektiği kadar temiz düzenli olurum koltuğun üstünde şal falan yok yani kirlenmesi pek umrumda değil sanırım kirlenirse temizlerim hali örtüsü de kullanmam evde her yerde sigara da içerim çok titiz olan insanlar yanlış anlamayın ama bana hayatlarını boş geçiriyorlar gibi geliyor sürekli temizlik düzen bana göre değil

Benim işyerimin tam karşısında apartman var. Sağolsun tam karşı pencere hizamdaki katta ki bayan her Allahın günü eline geçen her şeyi defalarca silkeliyor.
Bazen gidip itesim geliyor kadını.
Yahu çorap da silkelenir mi? Ben bunun bir çeşit rahatsızlık olduğunu düşünüyorum.
Oda bir şey mi çok eskiden ben ilkokula giderken oturduğumuz mahallede bir komşu vardı eşi olan amca temizlik hastasıydı ama gerçekten hasta tam hasta her gün evi siler süpürüp cam silerdi kendini tutamaz çıkar sokağı süpürürdü hiç unutmam o adamı

Benim kıla tüye tekstil tozlarına tahammülüm yok. 2 günde bir koca evi süpürüorum. Koltuk şalını günde 3 kez silkeliyorum. Bunları yapınca huzurla oturuyorum yapmazsam diken üstündeyim. Hele eşimin tüyleri. Off her yerdeler. Anormal miyim bilmiyorum ama cok rahatsızım bu huyumdan...
Kuzum ya bende öyleyim şuan hastayım mesela ama yapmazsam kim yapıcak kafasındayım vede midem bulanıyor eşimin tüyünden yemek bile yiyemiyorum

Haftada bir silerim ama 2 günde bir toz alıyorum hergün de süpürüyorum. Fakat gebeliğimin riskli olması sebebiyle bu ara saldım kendimi.. Yani 2 günde bi süpürüyorum :)) bazen ütüler bazen bulaşıklar birikiyo ama idare ediyorum.

Oğlumun alerjisi olduğu için titizleniyorum biraz. Yani zaten temizliğe takığım da oğlumla birlikte iyice dikkat eder oldum. Gerçi 2. Bebekle noluruz bilmiyorum.. Allah kerim.. :)

Canim benim iki bebegim var bide daginik bir esim ben hergun aksama kadar is yapiyorum aksam bakiyorum hic birsey yapmamisim sanki titiz degilim ama tuylere karsi yapacak birsey yok ev bu tozlaniyor kil dokuluyor

Ev hanımı değilim çalışıyorum, ama evde olduğum zaman da takıntı halinde iş yapmam.
Haftada bir süpürüp silerim. Arada küçük süpürgemle ortalıktaki kırıntıları çektiririm. küçük çocuğum var sürekli bir şeyler dökebiliyor..

Benim uzun saçımdan düşen kılları görürsem alır atarım ama etrafta kıl tüy aramıyorum şahsen..
Koltuk örtülerimi, halı örtümü 3-4 günde bir silkelerim..

Bunlar boşluktan. Kendinize meşgaleler bulsanız geçer bence..

Kendim gibi birisini buldum galiba :rapci:

Bende takıntı haline geldi sanırım sevmediğim huyum diyebilirim çalışıyorum sabah 8 akşam 6 cumartesi günleri de 12 de çıkıyorum hep bir koşturma halindeyim nevresimlerimi 4 en fazla 5 günde bir değiştirip yıkıyorum süpürge akşam vakti de olsa açıyorum cumartesi günü öğleden sonram büyük temizlik günüm zaten :temizlik:

Ancak benim şöyle bir problemim var , yeni evliyim halılarım yeni ve her yer kıl tüy için de oluyor bunlar sanki kulağıma giriyor gibi soluyoruz diye düşünüyorum rahatsız oluyorum.

Büyük temizlik te 3 haftada bir yaparım mutfak dolaplarımı siliyorum kapılarımı silerim, halılarım yeni yıkamaya vermedim ama yaza girerken vericem, camları siliyorum, koltukları bir su silerim, dolap içlerimi düzenler silerim bunu 1 aya kalmadan yapıyorum sıkıntılıyım sanırım toz konusunda ama inanılmaz yoruyor bu durum beni itiraf ediyorum :duduk:

Ben de saç tüy değil de kırıntı takıntılıyım.Bu sebeple gün aşırı ev süpürüyoruz , çok zaman almıyo.Mutfak ve oturma odasını yapıyoruz sadece.Eşim yapmasa ben de o kadar süpürmezdim gerçi. :KK49::KK49:

Back
X