Her ev hanımında var mı bu takıntı ben artık sıkıldım

Hergun rahatsız olmuyorum toptan bi cinnet geçirip heryeri temizliyorum :))) çalıştığım için zaten akşam evi toplayıp yatabilsem kendimi superman gibi hissediyorum:))) pis de olmasın tertemiz de olmayıversin diye yaşıyorum işte..

Benim kıla tüye tekstil tozlarına tahammülüm yok. 2 günde bir koca evi süpürüorum. Koltuk şalını günde 3 kez silkeliyorum. Bunları yapınca huzurla oturuyorum yapmazsam diken üstündeyim. Hele eşimin tüyleri. Off her yerdeler. Anormal miyim bilmiyorum ama cok rahatsızım bu huyumdan...
Bende oleyim.. ben her gun supurge tutarim evdeysem vaktim varsa... ortu filan varsa bozuldukca silkeleyip duzeltirim. Alyatmadan once bi toparlarim ortaligi filan ole yatarim.

Benim saçlarım, oğlumla oynadığımız oyunlardan, yediği yemeklerden dökülen ekmek kırıkları, mercimekler, pirinçler, makarnalar derken günde 3 kere süpürdüğüm oluyor. Artık oğlumda alıştı yerde birşey gördü mü süpürgeyi açmamı söylüyor bana :D
Yani 2 günde bir gayet iyi geldi bana. :)

Benim kıla tüye tekstil tozlarına tahammülüm yok. 2 günde bir koca evi süpürüorum. Koltuk şalını günde 3 kez silkeliyorum. Bunları yapınca huzurla oturuyorum yapmazsam diken üstündeyim. Hele eşimin tüyleri. Off her yerdeler. Anormal miyim bilmiyorum ama cok rahatsızım bu huyumdan...

Sen de yeni evli çocuksuz ev hanımı pembiş gelinlerden birisin sanırım? Doğru tahmin mi? :süslü:

ŞU an odanın resmini atsam ağzın açık kalır. 1 haftadır böyşe
Hiç atmıyım:halay:ayaklarımı uzatıp tv izliyorum

“Hele eşimin tüyleri” tamlamasına güldüm :) Valla canım bizde küçük çocuk var, kedi var, seninki gibi kıllı bir koca, bi de rapunzel saçlarını her yere döken ben varım. Süpürge falan haftada bir yapıyorum, bazen iki. O da canım isterse.

Pasaklıyım ben :KK51:

Bende de var ev hanımı degilim .eve kadın aliyorum ama sanki kendim yapmayinca ev pis geliyor. esime soruyorum ev pis mi diye yoo tertemiz diyo ama bana pis geliyor kendim hemen süpürge aciyorum. siliyorum toz aliyorum . 1 saat sonra yine pis geliyor. takmamaya calisiyorum ama okb teshisi koydu dr bana. sende de olabilir.

Böyle olmamak için uğraşıyorum:KK22: Dışarı çıkıyorum, ilgimi başka yönlere çekiyorum, ayağımın ucuyla görmediğim taraflara itekliyorum :KK28:

Valla eşimin tüyleri benide deli ediyor ama hususen gözükür yerdekileri ellemiyrm:)) gözüne batsın diyee.

Aynı ben. Şimdi ise girdim hem is hem ev offf anlatamam...

bende ev hanimi olunca gözüme çok batar oldu, hele banyodaki kıl, tüy, toz :kızgın: ama o göze batmayacak halde tutmak için hergün saatlerce temizlik yapmak lazim, kendime o kadar eziyet etmek istemiyorum o yuzden biraz görmezden gelmeye calisiyorum. tabi yinede günlük kullandigimiz alanlarda 2-3 günde bir sil supur olayi mecbur oluyor

Back
X