Her ev hanımında var mı bu takıntı ben artık sıkıldım

Benim aklımda sürekli toplamak ama çalıştığım için halim vaktim olmuyor. . Gecenin bir yarısı cam silebilirim .. 1 ay dağınık 1 hafta her yer didik didik ederim mesela. AMA Hep aklımdadir gördükce toplamam gerektiği aklıma gelir Çok yorucu

Gün içinde iki üç defa ev süpürdüğümü bilirim istisnasız her gün de süpürürüm hasta dahi olsam, saçlarım dökülmesin diye sürekli at kuyruğu yada topuz yapıyorm, eşimin kalın çoraplarını attım içlerinde ki pamuklar dökülüyor diye, eşimin tüylerine de söylene söylene eşime traş makinasıyla kestirttim, sırf hamileyim tiksiniyorum diye kesti hamilelikten sonra da bebek emekliyor yerler hep kıl filan diyerek kestirtmeyi düşünüyorum yine. Evim pırıl pırıl da olsa terliksiz, ayakkabısız asla halıya yere basamam... böyle böyle kafayı yiyoruz işte ama naparsın insan bişeye taktı mı takıyor

işten gelince evi süpürüyorum
camaşır ütülüyorum.
günlük nevresim değiştiriyorum.
gece evin tozunu alıyorum balkon yıkıyorum.

Benim kıla tüye tekstil tozlarına tahammülüm yok. 2 günde bir koca evi süpürüorum. Koltuk şalını günde 3 kez silkeliyorum. Bunları yapınca huzurla oturuyorum yapmazsam diken üstündeyim. Hele eşimin tüyleri. Off her yerdeler. Anormal miyim bilmiyorum ama cok rahatsızım bu huyumdan...

Eşin tüylerini traş etsin?
Bizimki bacak ve göğsünde olan tüyleri makine ile kesiyor
Onun yerine uzun tüylü siyah kedim her yeri tüy yapıyor
Evde olmama rağmen haftasonu 1 kere eşim süpürüyor evi.
Aslında 2 kere süpürsek daha iyi olur

Sizinki fazla titizlik bence

Affınıza sığınarak soruyorum cidden bilmiyorum, "koltuk şalı" nedir efenim? :110: Bekar evindeyim hiç koltuğa bir şey sermedim. Evlenince mi seriliyor bu?
Çoğunlukla evet evlenince seriliyor. Özellikle elmayı soyup bıçağın ucuyla eşe ikram etme Safhasında veya ayak parmakları üşüyünce eşin poposunun altına sokuşturma evrelerinde. Mutlaka lazım,azımsanmayacak değerde bir eşyadır kendileri.

Evet bekarlar bilmez :KK70:
kirlenmesin diye koltuğun modelini halının desenini unutuyorlar kapata kapata

Çoğunlukla evet evlenince seriliyor. Özellikle elmayı soyup bıçağın ucuyla eşe ikram etme Safhasında veya ayak parmakları üşüyünce eşin poposunun altına sokuşturma evrelerinde. Mutlaka lazım,azımsanmayacak değerde bir eşyadır kendileri.

Yaaa hahahhahaa. Çeyizime bir tane koltuk şalı koyayım bari, evliliği bir arada tutuyor resmen :D

Veli toplantısındayım,can sıkıntısından bdv ye bakıyodum sizin yoruma sesli gülmemek için zor tuttum kendimi.allah iyiliginizi versin:KK70:

Benim kıla tüye tekstil tozlarına tahammülüm yok. 2 günde bir koca evi süpürüorum. Koltuk şalını günde 3 kez silkeliyorum. Bunları yapınca huzurla oturuyorum yapmazsam diken üstündeyim. Hele eşimin tüyleri. Off her yerdeler. Anormal miyim bilmiyorum ama cok rahatsızım bu huyumdan...
Ev hanımıyım haftada 1 yada 2 kez süpürüyorum kendimi yormak istemiyorm canım istemiyor iş yapmak onun yerine insanın kocasıyla vakit geçirmesi spor yapması kitap okuması kendine vakit ayırması daha önemli bence komple evi silip süpürdüğüm misafir gelince anca

ENee niye yoruyon kendini o kadar :KK12: 2 günde bir sabah süpürge tutar toz alır geçerim gün içinde gözüme bişey takılırsa alır atarım sonra oh rahat :halay: akşam üzeri yemek bulaşık derken zaten yoğun geçiyo bide o kadar yorma kendini yahu

Annemde ev hanımıyken böyleydi. Koca evi hergün siler süpürür misafir gelecek gibi yemekler yapardı. Hep dolanırdı evde. İşe girdikten sonra daha az yapmaya başladı. Sil süpür aynı sil süpür aynı. Yine evi temiz ama takıntı şeklinde değil.

yorar seni ya.....

Çalıştığım halde ben her sabah kızım kahvaltısını yaparken evi süpürür silerim o servise binince de hayat koşturmacasına başlarım..sabah rutini oldu yani belki evim küçük diye hiç aklıma bundan sıkılmak gelmedi (2+1)bilmiyorum ama ev örnek daire gibi muntazam görünmese huzursuz olurum haftada 1 yardımcı gelir dağınık bir evde yaşamaktansa biraz kasmakta sıkıntı duymuyorum

Özellikle banyoda yere düşmüş erkek kılından tüyünden ben de çok iğreniyorum ya...

Ama çalışıyorum, o kadar sık dip bucak temizlik yapamıyorum.

Çalıştığım halde ben her sabah kızım kahvaltısını yaparken evi süpürür silerim o servise binince de hayat koşturmacasına başlarım..sabah rutini oldu yani belki evim küçük diye hiç aklıma bundan sıkılmak gelmedi (2+1)bilmiyorum ama ev örnek daire gibi muntazam görünmese huzursuz olurum haftada 1 yardımcı gelir dağınık bir evde yaşamaktansa biraz kasmakta sıkıntı duymuyorum
Sizin yardımcı bayağı şanslıymış. Siz hergün süpürüyormuşsunuz zaten neye yardım ediyor ki :)

Back
X