- 2 Mart 2017
- 1.327
- 778
- 43
Esimle cok kavga ediyoruz. Bes gün cok iyi oluyoruz sonra mutlaka o besinci gunun sonunta bi kavga oluyo genelde ailesi yuzunden cikiyo. Ben cok cabuk sinirlenen birisiyim hemen herseyi silip bi anda bosanmak istiyorum fln diyorum ama bisey oluyo ertesi gun okadar iyi geciniyoruzki sanki dün o kavgayi biz yapmamisiz gibi. Dört bucuk aylik bi kizimiz var bide. Eskidende boyleydik hafta basi yada sonu mutlaka bi tartisma oluyo.
Her evli ciftlerde baslarda boylemiydi? Bir bucuk sene oldu evleneli. Bi tartisma olunca hemen annemleri ve kendi abisiyle yengesini cagiriyo guya dert yaniyo. Onlarda cocuksunuz ilerde duzelir diye gecistiriyolar daha yenisiniz diyolar bu arada ikimizinde yasi 23.
Simdi bunlar normalse nezaman duzelicek nezaman butun hafta boyunca hatta aylar yillar boyunca hic tartismadan gecinip gidicez o gunler gelicekmi cok merak ediyorum.
Her evli ciftlerde baslarda boylemiydi? Bir bucuk sene oldu evleneli. Bi tartisma olunca hemen annemleri ve kendi abisiyle yengesini cagiriyo guya dert yaniyo. Onlarda cocuksunuz ilerde duzelir diye gecistiriyolar daha yenisiniz diyolar bu arada ikimizinde yasi 23.
Simdi bunlar normalse nezaman duzelicek nezaman butun hafta boyunca hatta aylar yillar boyunca hic tartismadan gecinip gidicez o gunler gelicekmi cok merak ediyorum.