Her evli cift boylemi merak ediyorum

İlk başlarda olur sık tartışmalar ama eşin de bi garip kusura bakma . Her tartışmada milleti niye topluyor ki başınıza ? Siz kendi kendinize çözemiyor musunuz sorunlarınızı ? Onları dahil etmek çocukça bir davranış . Ha bi de her tartışmada olayı boşanmaya getirmeye devam edersen sonunuzu pek iyi göremiyorum

Biz de ilk zamanlarda böyleydik sürekli kavga ederdik 1 defa aileler girdi araya sadece o da son oldu zaten. Şimdi 1 buçuk yıllık evliyiz çok şükür eskisi gibi değiliz. İnşallah sizde de herşey yoluna girer

hee madem paran oraya gidiyor ozaman borca sokacaksın kocanı , elinize geçen paranıza göre borç ödeyecek , nlara verecek parası kalmazsa sende sıkıntı yapmazsın. tecrubeyle denemiştir .
Aynen zaten o gunleri bekliyorum :) ev almak istiyoruz bayadirda ama ha deyince bulunmuyo istedigimiez gore iste. Bulursak maasimizin bi kismi tamamen eve gidicek zaten evin gideri fln derlen kalmaz gondermeye

6 aylık evliyim, hiç dediğiniz gibi bir kavgamız olmadı. Hep derlerdi evliliğin ilk 2 yılı kavga, tartışma çok olur diye.. Ben de bekledim baktım bizde kavga gürültü yok :KK70: Arada eşim de diyor biz hiç kavga etmiyoruz diye.. Aslında karı koca arasındaki temel kavga nedeni kayınvalide unsurudur. Benim kayınvalidem görümceme nasıl davranıyorsa belki daha iyisini davranır bana.. Belki de o yüzden kavgamız yok.
Kayinvalidede iyi bana karsi hepsi fazlasiyla iyi kotu davranilacak bisey yok zaten ortada. Tartissak bile benden yana olurlar hep esime karsi dururlar ama sorunlar bunlar degil iste. Kahretsinki para giriyo isin icine.

Back
X