Her gece aynı saatte uyanmak

Miniquie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
464
320
18
Merhaba arkadaşlar aranız da böyle birşey yasayan var mı? Yaklaşık 1 haftadır her gece 4 gibi uyanıyorum ve hava aydınlanana kadar tekrar uyuyamıyorum, yaşadığım şehirde hava 8de aydınlanıyor ve o saatte uyuyunca 12 1 gibi ancak uyanıyorum saçma sapan bir hal aldı günümde gecem de :(

Inanirmisn yaklasik 5 aydir ben bouleyim ve suan ilk yorumu yapan benim olmamdan saatten anlarsin sanirim.4 te uyandim hala elimde telefon. Enteresan bir olay. Simdide direniyorum uyumamak icin sabah namazini kacirmiyim diye. Hep saat 3 civari uyaniyorum 8 gibi geri yatiyorum 11 gibi kalkiyorum. Pskilogum gecen hafta sen herseyi dusunmekten uyuyamiyosumdur simdi demisti aklima o geldi. Soracagim bu hafta bilinc altima yerlesmis olabilir

Inanirmisn yaklasik 5 aydir ben bouleyim ve suan ilk yorumu yapan benim olmamdan saatten anlarsin sanirim.4 te uyandim hala elimde telefon. Enteresan bir olay. Simdide direniyorum uyumamak icin sabah namazini kacirmiyim diye. Hep saat 3 civari uyaniyorum 8 gibi geri yatiyorum 11 gibi kalkiyorum. Pskilogum gecen hafta sen herseyi dusunmekten uyuyamiyosumdur simdi demisti aklima o geldi. Soracagim bu hafta bilinc altima yerlesmis olabilir
Bunu duymak için psikolağa gıtmeye gerek yokki zaten düşünmekten uyuyamayız

Ama ben bisey düşünmüyorum hatta zihinsel olarak rahat bir dönemdeyim ama alarm kurmuş gibi 4te uyanıyorum şimdi yavaş yavaş gün açıyor ve benimde uykum gelmeye başladı

Merhaba arkadaşlar aranız da böyle birşey yasayan var mı? Yaklaşık 1 haftadır her gece 4 gibi uyanıyorum ve hava aydınlanana kadar tekrar uyuyamıyorum, yaşadığım şehirde hava 8de aydınlanıyor ve o saatte uyuyunca 12 1 gibi ancak uyanıyorum saçma sapan bir hal aldı günümde gecem de :(
Bende bu durum genelde psikolojik olarak sorun yaşadığımda oluyor yani kafama çok fazla şey takmaya, düşünmeye başladığımda.

Ben yıllaaar yılı böyleyim .
Kafamı çok kurcalayan şeyler olduğunda bu durumu kabuslar takip ediyor ve 2 de de uyanıyorum .

Ben de daha dün eşime dedim
Nerdeyse son bi haftadır 4 küsürlerde uyanıyorum. 1,5 saat falan uyuyamıyorum, sonra azacık uyuyorum ki o bile genelde yok. Normalde uyku sorunu çeken biri diilim şükür de sanırım son zamanlarda biraz düşünceliyim

Merhaba arkadaşlar aranız da böyle birşey yasayan var mı? Yaklaşık 1 haftadır her gece 4 gibi uyanıyorum ve hava aydınlanana kadar tekrar uyuyamıyorum, yaşadığım şehirde hava 8de aydınlanıyor ve o saatte uyuyunca 12 1 gibi ancak uyanıyorum saçma sapan bir hal aldı günümde gecem de :KK43:
Bende öyleyim.. Zaten hemen uyuyamıyorum çok geç uyuyorum öyle olduğu halde Mesela şuan 3. Kez uyandım. Ama ben hamileyim onun verdiği bir sıkıntı başladı bende.. Önceden böyle değildim.

İnsan uykusunu alamayınca ve sürekli uyanınca hem gecesi gündüzü karışıyor hem de yataktan çok yorgun kalkıyor.. Bu şeklide devam ederse bir uzmandan destek almanızı öneririm çünkü aynı şeyi yaşayan bir insan olarak asla bu şekilde hayat devam etmez. Hem yorgun hem de stresli yapıyor insanı.. Sürekli böyle devam etse ruh sağlığı bozulur insanın.. Şuan benim için durum çok endişe verici değil doğumdan sonrası için hazırlık gibi birşey diye düşünüyorum. Ama inanın bende bu şekilde hiç iyi değilim.Sadece En azından benim bir sebebim var diye bakıyorum olaya şuanlık..

Alışkanlık olmuş artık. 4 te uyanınca geri uyumayın ertesi gece direk sızarsınız.

Bunu duymak için psikolağa gıtmeye gerek yokki zaten düşünmekten uyuyamayız
Ayyy💆‍♀️ ne alakasi var normal sartlarda var zaten gittim psikologum.gecen hafta konusu acilinca onuda soyledi demek istedim ayrica tamda bunun icin gitmek gerekiyo gidersen uyuyabilirsin benim azalmaya basladi cunku dusundugum seyleri azaltmaya basladim sayesinde

Dörtte kalkın. Bir daha da uyumayın.
O gün akşam mecbur erken uyursunuz.
Düzene girer belki.

Merhaba arkadaşlar aranız da böyle birşey yasayan var mı? Yaklaşık 1 haftadır her gece 4 gibi uyanıyorum ve hava aydınlanana kadar tekrar uyuyamıyorum, yaşadığım şehirde hava 8de aydınlanıyor ve o saatte uyuyunca 12 1 gibi ancak uyanıyorum saçma sapan bir hal aldı günümde gecem de :KK43:
Uykularimizin belirli asamalari var kuzum kendi saatinde uyanirsan tekrar uyuyamazsin hesapla nisal 5 saat sonra uyaniyorsan yatisini ona gore ayarla

Ama ben bisey düşünmüyorum hatta zihinsel olarak rahat bir dönemdeyim ama alarm kurmuş gibi 4te uyanıyorum şimdi yavaş yavaş gün açıyor ve benimde uykum gelmeye başladı

uyanınca ne yapıyorsunuz

yani uyandım kalkıp bir saate bakayım

telefonu elime aldım sosyal medyada gezeyim moduna girince uyku kaçar

mümkünse tuvalete bile az ışıkla gidip geri yatın saate vs bakmadan

Uyanınca geri uyumama fikri çok iyi onuda düşündüm ama gün açınca öyle bir uyku bastırıyor ki çok tatlı bir uyku oluyor 😁 ama böyle de olmuyor gerçekten yorgun ve saçma uyanıyorum bu gece uyanırsam daha uyumayacağım

Bana da bazı donemler olur. Uyandıgın zaman, uykunu açmadan geri uyumaya çalış hemen...Oda sıcaksa biraz pencereyi açarak sogut, hafif sogukta daha rahat uyunur, 1 yudum su içip fazla uyku açmadan gözlerini çok açmadan geri uyu...
Mesela benim uykuya dalmayı sağlayan bazı kendi kendime pozitif düşüncelerim vardır nasıl desem kendi kendine masal gibi boyle seyler dusunebilirsin...

Bu gece deneyeceğim :) bir de saat 3te uyanınca seytan sizi ziyarete gelmiştir filan yazmışlar gece bunları okuyunca hepten korktum 😁

Kaçta yatıyorsunuz?

Belki zihnen ve bedenen çok yorgun olmadığınız için yetiyordur.

1de yatıyorum 4te uyanıyorum sonra 8lerde uyuyup öğlen kalkıyorum

Evet bi dönem böyle bişey yaşadım bende geceleri aynı saatte uyanıyodum sürekli sonra kendi kendine geçti

Back
X