Çocuk Hastalıkları Her gece en az 5 kere ağlama krizi yasıyor oğlum nedennnnn

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
98
39
Ankara
Her Allah'ın gecesi en az bes kere uyanıyorum sabah 5 r kadar.ilk uyuyor sonra bir yaygara gözünü açmadan ağlıyor..ben artık uykusuzluktan yorgunluktan bitmek uzereyim 8 ay oldu doğalı ama hep aynı..birtek ben mı bunu yasıyorum acaba benim durumumda olan varmı..3 saat ağlamadan uyusa hamdolsun diyicemm ama nerde ne zaman duzelicek benmiş yanlış bisey yapıyorum lütfen akla ihtiyacım var cooook

Her Allah'ın gecesi en az bes kere uyanıyorum sabah 5 r kadar.ilk uyuyor sonra bir yaygara gözünü açmadan ağlıyor..ben artık uykusuzluktan yorgunluktan bitmek uzereyim 8 ay oldu doğalı ama hep aynı..birtek ben mı bunu yasıyorum acaba benim durumumda olan varmı..3 saat ağlamadan uyusa hamdolsun diyicemm ama nerde ne zaman duzelicek benmiş yanlış bisey yapıyorum lütfen akla ihtiyacım var cooook

Merhaba,
yazdıklarını okuyunca ilk aklıma gelen beslenmesi oldu.
bebeğini ne ile besliyorsun,sadece anne sütümü alıyor,ek gıdada veriyor musun?
aç bebekler geceleri, anlattığın gibi çok sık uyanıp gözü kapalı bağırarak ağlarlar.birde uyumadan önceki yediği besin ilede alakalı olabilir.ne yedirip uyutuyorsunuz bebeğinizi.

Son düzenleme:
Benim oğlumda iki saat arayla uyanır, karnını doyurur doyururken de tekrar uyur. Bir de gaz sıkıntısı olduğu zaman uyanır. Onu da bacaklarını karnına çekerek uyanmasından anlıyoruz. Gaz nedeniyle uyanması artık nadiren oluyor, yaklaşık 6,5 aylık oldu. Ama bu durum bazı bebeklerde 1-1,5 yaşına kadar devam edebiliyormuş.

ahh ahh benim dertli olduğum bir konu.ç benim ikizlerim var e 16 ayı devirdik. bir tanesi nispeen iyi ama bir tanesi varki her gece bize kabus yaşatır. saat 1,30 gibi bir uyanır ne gözlerini açar ne uyur ne uyanır sadee ağlar. kucağa almaya kalksanız basar yaygarayı sallasam basar yaygarayı ne yapacağımı şaşırırım. en sonunda mecburen uyandırıyorum. ama senin dönemlerindeyken daha zordu. şimdi herşeyi anlıyabiliyor o zaman daha zordu. inşallah seninki bizimki kadar uzun sürmez bewn 16 aydır gecelei sadece kesintisiz 1 saat uyku toplamda 2 saat uyku ile güne başlıyorum. alalh yardımcın olsun.

aynı şeyi yaşadık bir dönem..inanır mısın bilmem ama,ben yaşlı bir teyzeye okuttum..çocuklar için korku alma duası varmış..o geceden itibaren ne çığlık ne ağlama,kedi gibi uyumaya başladı..:61:

muhakkak idrar kültürü yaptır ama tahlil ve kültür yaptır ikisinide muhakkak yaptır benim oğlum deliksiz 1 saat bile uyuyamazdı ve hep ağlıyordu krize giriyordu kolik dediler gaz dediler hep idrar yolu enfeksiyonuymuş meğer sadece tahlilde çıkmadığı için anlayamamışlar

aynı sorun bendede var aralıksız iki yada üç saat yattığı pek nadir
gözü kapalı ağlıyo bende emziriyorum tekrar yatıyo yani gece sık sık kalkıyo bence karnı pek doymadığından kalkıyo sabaha kadar kalkmayan bebeklere maşallah valla benimde bir düzelseydi
aslında karnıda doyuyo emziriyorum güzelce bence memeye düşkün bebekde çok sık kalkar yani ne bileyim emzik niyetine kullanıyorlar ya benim bebeğim biraz öyle galiba.sabaha kadar yatağın içine gir çık gir çık artık sıkıntı geliyo çok zor ya.belki altı kirli rahatsız ediyordur yada gaz olur veya bir yeri ağrıyordur diyeceksin ama hergün mü ağrıyo ay ne bilim ben çözüm bulamadım ALLAHyardımcımız olsun zor.alışkanlık etmişler galiba kalkmayı.

valla arkadaşlar aynı dertten muzdaribim bazen 30 dk da bir bile kalktığı oluyor sadece memeyi ağzına alınca susuyor ama emmiyorda ağzında durursa uyuyor bi güzel... meme ağzından çıkarsa veya ben yatarak emzirmek istersem kıyamet kopuyor... dra sorduk sizi emzik yapmış dedi çünkü gayet sağlıklı dedi... aç olduğunada inanmıyorum aç çocuk emer değilmi bizimki emmiyor, sütüm yok desem maşallah bir göğsümü emerken diğerinden süt boşa akıyor... yani bu sıpalar bizi kullanıyorlar... dr birde uyku alışkanlığı olmayan bebekler bunu yapar dedi kendini güvende hissetmek içinmiş... offf offf...

ama şu korku alma duasını bulsam okuturum yani... belki bizde bi faydasını görürüz...:50:

Doktora gittiniz mi ne oldu? Ben de ayni skintiyi yasiyorum su günlerde malesef

Back
X