Her gece içki içmeye giden eş

kirciceklerim

Sadece iyi:)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
371
156
323
Merhaba bayanlar ilk defa kendi sorunum değil liseden çok samimi olduğum evli bir arkadaşım hakkında konu açıyorum. Kendisi forum kullanamadığını söyledi, benden rica etti. Sorununa geçiyorum. Arkadaşımın ismi Ece olsun. Gerçek ismini söylemeyeyim.

Ece 18 yaşındayken lise sonra mezun olmadan evlendi, 1 ay okula gelmedi devamsızlık hakkını kullandı rapor falan aldı resmi nikahla değil imam nikahıyla evlenmişti. Okullar kapanınca resmi nikah kıyıldı. Eşi (kesinlikle kınamak istemiyorum) ilkokul terk. İlkokul mezunu bile değil.

Ece çok şikayet ediyordu bana sözlü olduğu dönemde, eşi her gece içmeye gidiyordu. Bende fazla yardımcı olamıyordum tabii. Eşi buna evlenince düzeleceğini söylemiş ama gerek sevgili dönemlerinde gerek sözlülük dönemlerinde yaşadıkları sorunlarından dolayı ben ona inanmaması gerektiğini söyledim ama arkadaşım dinlemedi beni evlendi :KK43:

4 aylık evliyken eşinin zoruyla hamile kaldı ve boşanma noktasına geldiler eşi eğer bebek olursa içmeyi bırakacağım boşanmayacağız iyi olacağız demiş. :KK43: Ece de hamile kaldı ve eşi bebeğin cinsiyeti belli olmadan hep oğlum diye sevdi bebeği, Ece kız olabilir demiş eşi de kız olursa ben bakmam sen bakarsın erkek adamın erkek oğlu olur ben kız istemiyorum demiş. Bu kadar cahil bi adam bu. :KK43:

Son zamanlarda Ece elinde bebek eşinin içmeye gitmesini izliyor her gece ama her gece içmeye gidiyormuş ve çok ağlıyor arıyorum meşgule atıyor diyor. Bu kız kaynanasıyla aynı aile apartmanında oturuyor. Ne yapabilir? Ne diyebilirim ona? Nasıl yardımcı olabilirim?

aile büyüklerine demek gerekir...bu durumda
ve ece kendi istegiylemi evlendi bu kadar küçük yaşta kimse bekle demedimi ne acelesi vardıki gençliğine yazık üzüldüm doğrusu.

aile büyüklerine demek gerekir...bu durumda
ve ece kendi istegiylemi evlendi bu kadar küçük yaşta kimse bekle demedimi ne acelesi vardıki gençliğine yazık üzüldüm doğrusu.
Kendi isteğiyle evlendi ve ne kadar oku desem de liseyi bile bitiremeden hemen evlendi. Daha sonra aldı lise diplomasını :(

bide bebek kızmı olucak yazık ya o yavruya daha şimdiden
ecenin ailesi sahip çıksa daha yaşı küçük kendine yeni bir hayat kurabilir bu adamdan kurtarsınlar bence

Kucuk yasta evlenmis liseyi bitirmeyi bile beklememis ki sevgililik donemi diyorsun yani ece bu adamin ne halt oldugunu bile bile evlendi akillanmadi birde zorla nasil oluyorsa cocuk yapti! Ece bile bile lades demis
Bu adam alkolik eviyle ilgilenmiyor bebege bakmiyor ustelik o kadar okuz! Ece anasinin evine gidecek avukat bulacak bu okuzden bosanacak

ailesi bu durumu biliyormu bilseler eceye yardımcı olabilirler mi
yoksa evlendin kendin istedin çek şimdimi derler
O kadarını bilmiyorum bana sadece bu görünen kısmı anlattı. Ve bebek doğdu erkek bebekleri oldu eşi ona rağmen her gece içmeye gidiyor. Ona boşan dersem boşanmaz pek karışmakta istemiyorum yardımcı olmak istiyorum sadece. Durumuna üzülüyorum çünkü :(

O kadarını bilmiyorum bana sadece bu görünen kısmı anlattı. Ve bebek doğdu erkek bebekleri oldu eşi ona rağmen her gece içmeye gidiyor. Ona boşan dersem boşanmaz pek karışmakta istemiyorum yardımcı olmak istiyorum sadece. Durumuna üzülüyorum çünkü :KK43:

allah yardımcısı olsun.

ama bu nereye kadar gidicek mutlaka ailesi bilmeli bence

Her gece içen adam alkoliktir.Alkolik adamdan koca da baba da olmaz.
Ece ömrünü çürütmek istiyorsa kendisi bilir.Yok zararın neresinden dönsem kardır diyorsa harekete geçsin.
Şu durumda kazara hamile kalırsa büsbütün eli kolu bağlanır.Öncelikle korunmaya dikkat etsin.
Ailesi destek olursa onların yanına gitsin.Ailesi yoksa,çalışmaya başlayıp boşanınca ayakta kalabilecek hale gelmeye çalışsın.

Gec kalmış daha erken evlenmeliydi. Sen karisma bence herkesin akli beyni var. Iyi olursa Allah'tan kötü olursa kuldan bilirler demiş büyüklerimiz.

Back
X