her gece korku filmi gibi kabuslar

hımm o zaman inşallah geçer tatlım yaa zor durumlar bunlar biliyorum sen sinirden stresten uzak durmaya çalış ve gamsız ol herşeye gül geç

çok saol cevapların için her türlü uyku bozukluğunu okudum ama dediğin çok doğru dua etmek her şekilde çok faydalı ve rahatlatıcı birşey hiç aksatmadan her gece dua etmem gerek. senin yaşadığın şey de geçmiş çok sevindim senin adına

tamamen bilinçaltı bu, bi ara etkilenmiştim duyduklarımdan her gece cinler geliyodu bana sesler tıkırtılar rüyalar uyku uyuyamıyodum.

sonra hiçbi şey yapamazlar bana dedim, anca korkuturlar dedim o zaman bu zaman bana hiçbişey olmuyo korku filmi de izlemiyorum.

sıkıyosa gelsinler bakiyim

açıkcası benim aklıma cinler periler hiç gelmedi, ben daha çok stresten delirdiğimi düşündüm bir de uyuyp korkmaktan korkar oldum resmen korkudan titreyerek uyandığım oluyor

bende kabustan çok anlamı kötüye yorulan rüyalar görüyorum daha öncede bu konularda konu açmıştım allh yardımcın olsun çok zor yaşayan bilemez ben neler çekiyorum bu rüyalardan şimdiki sorunumda ölecekmiyim acaba takıntısı

rüyam aynen şöyle 1 haftadan beri rüyamda kendimi beyaz elbisler yada gelinlikler içinde çok güzel görüyorum okadar çok güzelleşmişim ki yüzüm makyajlı ama çok doğal gibi duruyor normal halimden kat kat daha güzel ve bakımlı dünyada bu derece güzellik görmedim diyebilirim benim suratım ama çok farklı bir sima ve güzellik artışı olmuş ve eşimle forogrf çektiriyorz oda oldugundan kat kat daha yakışıklı olmuş ve ben incir yiyorum üzüm bide
eşim de ben rüyamı anlatmadığım halde az önce evdeydi yarım saat uyudu uyandı rüyasını anlattı diyorki rüyamda sen oldugundan kat kat güzzelleşmişsin makyajın falan abartılı ama çok güzel olmuşsun benmle kavga ediyorsun öncesinde kavun yiyoruz beraber sonra sen herkese çatıyorsun bana bişeyler fırlatıyorsun bende seni ayagımın altına alıp eziyorum dövüyorum sen küsüp gidiyorsun diyo

anlamları çok ii gelmedi baana sürekli aynı rüyaları görüyorum 1 haftadır ne tesadüf ki eşimle benzerrüya görüyoruz yine korkularım başladı ve sıkıntılarım bugün ev temizleyecektim elimi kımıldatasım gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…