Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar babaya daha düskün olurmus. bende senin gibiydim. babam uyurken bidaha ya uyanamazsa diye birden korku girerdi icime hemen gidip kalp atislarini dinlerdim geceleri bu yüzden uyuyamazdim. ise giderken veya gelirken acaba basina bisey gelirmi (kaza gibi) diye cok düsünürdüm eve biraz gec gelse nerde kaldi diye meraktan ölürdüm babami okadar cok seviyorumki ona bisey olursa nolur benim halim bilmiyorum. Rabbim onlari korusun
Sayende aklıma gelen bir olay oldu...
Biz kapıcıyız.Ve bu durum beni küçüklüğümde hep üzmüştü.
Apartmanımızda bir sarhoş var.Gece gündüz içen,sürekli babamla uğraşan biri.Bir gün babamı çağırmış ve hırsızlıkla suçlamış,kafa yerinde değil tabii.Üzerine yürümüş ve bıçak çıkarmış,babam itmiş ve koluna denk gelmiş.Hemen yan taraftakilerin ziline basmış.O zaman geri çekilmiş.Bundan dolayı çok zor günler geçirdi.Adam ne zaman seslense ve babam gitse ağlayarak kapıda bekliyorum,sesleri dinliyorum.Bunlardan haberleri yok tabii bizimkilerin...
Evet bunların hepsini anlatacağım pazartesi doktoruma...
canim aklina gelen herseyi anlat kücüklügünde büyüdügünde bugünlerde falan yasadigin herseyi anlatmaya calis hatta istersen bi not al unutmassin orda okursun herseyi
Not alma olayını çok düşündüm en başından beri ama ne bileyim orda açıp kağıttan okumak falan komik olur diye düşündüm.
Ama oraya gidene kadar da şunları şunları söyleyeceğim diyorum.Kapıdan içeri girdiğim an unutuyorum herşeyi...