- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Aynısını ben yaptım 2 yıl önce :)Sen de onun gecesini burnundan getir. Gündüzleri gecesi olsa gerek onun. Güçlü bir amfi ile heavy metal aç ver hoparlörleri tavana tavana, bak bakalım noluyo.
Böylesi bu dilden anlar.
Onun için gece olan saatlerde yani 6dan sonra siz gürültü yapın müzik açın duvara vurun işe yarar belki...
Inan gecesi ne zaman cozemedim eve gidiyo geliyo surekli dedim ya deli belki de 3 saat bisey uyuyodur ama ne zaman uyuyo bilmiyorumOnun için gece olan saatlerde yani 6dan sonra siz gürültü yapın müzik açın duvara vurun işe yarar belki...
Sordum demedi gecesi nezaman1 6 arasi onun icin sabahmis ya gece saati ne zamanmis ogrenip o saatte gurultu yapin. Ev sahibine de pes yani bu kadar duyarsiz olunur.
Ruh hastasi belli ki. Boylelerinden ancak kaçarak kurtulunur.Sordum demedi gecesi nezaman
Zaten eve gelip gidiyo bide ben isteyim gunduz istesemde tak tak vurup rahatsız edemem
Ama sanırım adam bu tak tak dan zevk alıyo insan her gece tak tak ne çakar ne vurur
Seni biliyorum canım dun konustuk konu acmıstın ama bu herif her yerde 2 oda salon heryere geciyovar ben
az önce eski odamda tıktıktıktık yere vuruluyordu giderken güldüm
başka odada yatıyorum artık bi baktım üstümde biri dolanıyor sanıyorum artık buraya geçti sırf ben geçtim diye
sanırım deliricemo kadar da sessizim anlamasın diye köşe kapmaca oynuyorum evde resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?