Her gece sesler yapan manyak komşu

Seni biliyorum canım dun konustuk konu acmıstın ama bu herif her yerde 2 oda salon heryere geciyo

bu da öyle.

dedim ya başka odada yatıyorum o konudan beri 2 gündür az önce yeni geçtiğim odada duydum sesini hiç duymazdım

sanırım ülkede ekonomik kriz falan oldukça herkesin psikolojisi bozuldu ya. insan komşularından ne ister? ben hiç bilmem kim oturur üstümde altımda da eziyet olsun diye ses yapayım durduk yere.

eskiden bi okb komşu vardı balkona kuş kondukça balkona pislemesin diye sabaha kadar demirlere vururdu benim de odamda balkonu içeri aldırdık sabaha kadar tıktık dinlerdim vurduğu ses direkt odama gelirdi. yahu etme bi cd as ne bileyim poşet koy gelmez kuşlar desek de dinletemedik. artık ne tür kimyasal karışımlar yaptıysa balkonu yıkarken derzlerini eritmiş yağmurlarda resmen akmaya başladı biz usta getirtip yaptırdık balkonu

yani diyorum ya toplum bozuldukça böyle saçmalıklarla uğraşıyoruz delirmemek için çare buluyorum ben sen de başka odaya geç ya da tıpa falan tak çare olmuyor ama müzik açarak uyu vs. gerçekten uğraşmaya değmez. bu tipler boş beleş olduğu için olan sana olur yine. ben denedim olmadı yani ailem çok uyarmıştı onların dediğine geldim yine. 9 ay daha idare et ve çık bence.

Sordum demedi gecesi nezaman
Zaten eve gelip gidiyo bide ben isteyim gunduz istesemde tak tak vurup rahatsız edemem
Ama sanırım adam bu tak tak dan zevk alıyo insan her gece tak tak ne çakar ne vurur
Yemek yapiodur. Takta kasikta kalan seyleri tencereye vuruyordur. Ciddiyim. Her gece yemek yapiodur o

Ahırla evi ayırt edemeyen tipik bir komşu.
Ben sizin yerinizde olsam gündüzleri son ses müzik açar oda oda gezerek deli gibi tepinirim.
Aradada oklavayla yukarı vururum.
İllaki kapina gelecektir. Sende etkiye tepki kardeşim bu da benim serseri serbest stilim dersin.
Ne çektiğinizi anlasın inekler.

Dipnot: Gündüzleri çalışıyormuşsunuz galiba şimdi gördüm. Olsun hiç sorun değil işten geldikten sonra dinlene dinlene yaparsınız.

Yine sabah yine ben sersem gibiyim ustteki manyak canına yetti her gece her gece tak tak tak tak aynı muziği ac her gece dan dan dan dan ruh hastasının yuzunden hergun zombi gibiyim basım agrıyo donuyo
Hergun ağrı kesici almak zorunda kalıyorum

İmkanın varsa taşın.Ama en azından deliymiş.Bizim üst kattakilerin topuklarında çekiç var ve gece 3 e kadar kokoşuyoçocukları.Ürstelik deli değiller

Çok sinir bozucu benim üst katım sadece sandalye çekmeyi bilmiyor. o sandalyeyi yere sürtmek suretiyle çıkardığı o nahoş ses dahi beni çileden çıkarırkenbunun sabaha kadar olan versiyonu yüzünden gözümü karartır evtaşırdım

Ahh ahh derin yaram komşu gürültüsü. Ne yaparsanız yapın adam anlamayacak. Bu türler uyumaz bile 24 saat patırtı gürültü. Hatta paranoya yaparsınız yukarıda ne yapıyor acaba diye.

Delircem yok susmuyo o ses yaptikca ben tavana vurdum tum gece duruyo brz sonra yine basliyo tak tak tak ruh hastasi

Valla oyle bi dunya yok kusura bakmasinda polise ya da zabıtaya mı ne sikayet ediyosun tam bilmiyorum sen onu araştır da ve onu uyariyolar hala devam ederse para cezasi veriyolar en sonunda da tum apartmandan imza toplayabilirsen apartmandan atilabilir o neymis ya utanmazlara bak kulak tıpası kullancakmışsın oldu

En cok da zoruma giden kira oderken buna maruz kalmak ev benim olsa nese 9 aydan fazla kontrat var tasinsam tasinamam zaten tasinmakta cok mastafli kafayi yicem artik

Ustelik buraya tasinali daha 3 ay olmadi hale bak bilerek mi verdi emlakci ev sahibi bu sorunu diye sordum onlara yok valla boyle bisey yoktu diyolar
Adam zor zamanlardan mi geciyomus hayati sorunlumuymus ne acisini bizden cikariyo it

40 yil dusunsem aklima gelmezdi boyle problem cikacagi kac senelik kiraciyim degisik problem hep oldu evlerde ama boylesi ilk defa

yere sofra kurup iciyor icerkende siseyi yere vuruyor emin olun olay bu babamdan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…