- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Seni biliyorum canım dun konustuk konu acmıstın ama bu herif her yerde 2 oda salon heryere geciyo
Yemek yapiodur. Takta kasikta kalan seyleri tencereye vuruyordur. Ciddiyim. Her gece yemek yapiodur oSordum demedi gecesi nezaman
Zaten eve gelip gidiyo bide ben isteyim gunduz istesemde tak tak vurup rahatsız edemem
Ama sanırım adam bu tak tak dan zevk alıyo insan her gece tak tak ne çakar ne vurur
İmkanın varsa taşın.Ama en azından deliymiş.Bizim üst kattakilerin topuklarında çekiç var ve gece 3 e kadar kokoşuyoçocukları.Ürstelik deli değillerBi daireye taşındım daire eski
Ustumde bi manyak varmış tabi nerden bilcektim içinde yaşayan adamın deli olduğunu
Bu adam her gece 1- 6 arası ama her gece
bişeyler çakar gibi sesler yapıyo tak tak tak tak
Arada Müzik acıyo arada makina calıstırıyo
Yere bisey atıyo dusuruuyo korkutla uyandırıyo
Bezdim
2 kez uyardım her gece böyle sesler yapılmaz uyuyoruz diye gece değil o saatler bnm icin sabah dedi sonrada git kime istersen sikayet et ddi
Ev sahibine soyledim kimsenin kiracısını ben evden atamam yapılcak bisey yok kulak tıpası kullan dedi
Bu da beni buldu pes
Boyle birseyler yasayan duyan varmı nolur yardım edin
Kırk yıl dğşünsem gelmezdi aklıma valla:))Yemek yapiodur. Takta kasikta kalan seyleri tencereye vuruyordur. Ciddiyim. Her gece yemek yapiodur o
Cok gürültü yapar bilirsiniz bende yapiorum onu kut kut kut tencereye :) tabi gündüz yapiorm benKırk yıl dğşünsem gelmezdi aklıma valla:))
Valla oyle bi dunya yok kusura bakmasinda polise ya da zabıtaya mı ne sikayet ediyosun tam bilmiyorum sen onu araştır da ve onu uyariyolar hala devam ederse para cezasi veriyolar en sonunda da tum apartmandan imza toplayabilirsen apartmandan atilabilir o neymis ya utanmazlara bak kulak tıpası kullancakmışsın olduBi daireye taşındım daire eski
Ustumde bi manyak varmış tabi nerden bilcektim içinde yaşayan adamın deli olduğunu
Bu adam her gece 1- 6 arası ama her gece
bişeyler çakar gibi sesler yapıyo tak tak tak tak
Arada Müzik acıyo arada makina calıstırıyo
Yere bisey atıyo dusuruuyo korkutla uyandırıyo
Bezdim
2 kez uyardım her gece böyle sesler yapılmaz uyuyoruz diye gece değil o saatler bnm icin sabah dedi sonrada git kime istersen sikayet et ddi
Ev sahibine soyledim kimsenin kiracısını ben evden atamam yapılcak bisey yok kulak tıpası kullan dedi
Bu da beni buldu pes
Boyle birseyler yasayan duyan varmı nolur yardım edin
O da mi her gece tak tak tak ses yapiyo temizlik yapiyo muzik dinliyo yere biseyler atiyoAyyy benim komşudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?