Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1-Öncelikle kafanıza "Benim varolmak için birine ihtiyacım yok" cümlesini kazıyorsunuzBir insanin sevdigi halde ayrilmak icin cabalamasi ne kadar zor oluyormus. Onceki konumda bahsetmistim. Erkek arkadasimin en son yaptigi saygisizligi icimde affedemiyorum. Sonrasinda yine vicdan yapip aramis olmama ragmen aramalarima cevap vermemesini ise hic icime sindiremiyorum. Mesaj yazabilirmis ama konusmak icin kendini hazir hissetmiyormus. 3 hafta oldu onu aramayi birakali. Hic mi sevmiyordu diye dusunuyorum? 2.5 yillik bir iliskiydi. Sevmiyordu da neden devam etti? Benim icin her gecen gun daha da zorlasirken eminim onun umrunda bile degilim.
Nasil onu unutup ben de kendi hayatima bakacagim? Aklimdan cikmiyor. Neden bitiremiyorum? Hayatima bir turlu odaklanamiyorum. Hicbir sey yapasim yok. Şu an bildiginiz yiyip icen ve nefes alan bir canlidan farksizim. Her gecen gun onu cok ozluyorum ve bir o kadar da uzuluyorum.
Onunla iletisime gecmemek icin kendimi zor tutuyorum. Onceki kavgalarimizda bu hatayi hep yaptim. Yaptim da ne oldu? Kiymet gormeyen oldum. Yine bu hataya dusmek istemiyorum. Unutmak istiyorum ama aklimdan atamiyorum. Karmakarisik duygular icindeyim. Ne yapacagimi da bilemiyorum![]()
Sizi çok iyi anlıyorumNasil onu unutup ben de kendi hayatima bakacagim? Aklimdan cikmiyor. Neden bitiremiyorum? Hayatima bir turlu odaklanamiyorum. Hicbir sey yapasim yok. Şu an bildiginiz yiyip icen ve nefes alan bir canlidan farksizim. Her gecen gun onu cok ozluyorum ve bir o kadar da uzuluyorum.
Ne kadar ayri kaldiniz da sonra size geldi?Sizi çok iyi anlıyorum
Eşimle evlenmeden önce 6 yılımızda, onun ilgisizliği sebebiyle ayrılmaya karar verdim. Sevdiğim halde...
yapamayacağım sandım, ölüyorum sandım
ama
ölmedim
hatta onsuz da yaşayabileceğimi gördüm. Büyüdüm, güzelleştim ve kendime inandım, ona bağımlılıktan kurtuldum
üç ayın sonunda GELDİ ve bensiz yapamadığını söyleyerek Evlenme teklif etti.
Şimdi mutluyuz ve hala birbirimizi çok seviyoruz, iki tane de oğlumuz var.
Lütfen gidin, yapabileceğinizi gördüğünüzde daha da gurur duyacak ve seveceksiniz kendinizi,
sevgilin ise ... gelirse sizindir, gelmezse zaten hiç olmamıştır
Sen hiçe saymak kavramını bir araştır şuan sana bu yapılıyorsa sende yapabilirsin bunu zorlamasan mı ? Kaçan kovalanır fazla duygusal davranmaya gerek yok önüne bakmalısın.Bir insanin sevdigi halde ayrilmak icin cabalamasi ne kadar zor oluyormus. Onceki konumda bahsetmistim. Erkek arkadasimin en son yaptigi saygisizligi icimde affedemiyorum. Sonrasinda yine vicdan yapip aramis olmama ragmen aramalarima cevap vermemesini ise hic icime sindiremiyorum. Mesaj yazabilirmis ama konusmak icin kendini hazir hissetmiyormus. 3 hafta oldu onu aramayi birakali. Hic mi sevmiyordu diye dusunuyorum? 2.5 yillik bir iliskiydi. Sevmiyordu da neden devam etti? Benim icin her gecen gun daha da zorlasirken eminim onun umrunda bile degilim.
Nasil onu unutup ben de kendi hayatima bakacagim? Aklimdan cikmiyor. Neden bitiremiyorum? Hayatima bir turlu odaklanamiyorum. Hicbir sey yapasim yok. Şu an bildiginiz yiyip icen ve nefes alan bir canlidan farksizim. Her gecen gun onu cok ozluyorum ve bir o kadar da uzuluyorum.
Onunla iletisime gecmemek icin kendimi zor tutuyorum. Onceki kavgalarimizda bu hatayi hep yaptim. Yaptim da ne oldu? Kiymet gormeyen oldum. Yine bu hataya dusmek istemiyorum. Unutmak istiyorum ama aklimdan atamiyorum. Karmakarisik duygular icindeyim. Ne yapacagimi da bilemiyorum![]()
Şubatın 17 ayrılmıştık, aynı yıl 19 mayısta kavuştuk.Ne kadar ayri kaldiniz da sonra size geldi?
2 senemi daha biri yuzunden kaybedemem. Zaten oyle bir zamanim da yok yas 33 nerdeyse 34. Bu kisiyi unutup biriyle tanis, onu tani evlilik karari al. Offff yaslandim resmenAynilarini bende hissediyorum seni cok iyi anliyorum isin kotusu ustunden 2 sene gecti ben hala ayniyim..
Cok iyi sabretmissiniz. Ben galiba sabirsiz ve bir o kadar da iradesizimŞubatın 17 ayrılmıştık, aynı yıl 19 mayısta kavuştuk.
Bu arada hiç görüşmedik, ilk başlarda mesajlaştık ama benim ayrılma kararım 20 mart kesinleşince o tarihten sonra hiç görüşmedik ve yazışmadık.
yine de görüldüğü üzere 92 gün sonra yani üç ay iki gün sonra hiç ayrılmamak üzere birleştik.
Darısı başınıza![]()
Hayat bu kismetin nereden gelecegi belli olmuyor ummadigin yerden cikar biri belki karsina hemen umutsuzluga kapilma2 senemi daha biri yuzunden kaybedemem. Zaten oyle bir zamanim da yok yas 33 nerdeyse 34. Bu kisiyi unutup biriyle tanis, onu tani evlilik karari al. Offff yaslandim resmen
Belki dediginiz gibi olabilir. Sadece icinde bulundugum sartlari dusununce acikcasi umudum cok azHayat bu kismetin nereden gelecegi belli olmuyor ummadigin yerden cikar biri belki karsina hemen umutsuzluga kapilma
Cok iyi sabretmissiniz. Ben galiba sabirsiz ve bir o kadar da iradesizim
3 ay boyunca ruh haliniz nasildi? o donemi nasil gecirdiniz?
Benim de 13 ay geçti hala ayniyimAynilarini bende hissediyorum seni cok iyi anliyorum isin kotusu ustunden 2 sene gecti ben hala ayniyim..
Ahhh ahh bacim nolcak bu halimizBenim de 13 ay geçti hala ayniyim
Unutana kadar canim acimizi yaşicak yapacak birşey yokAhhh ahh bacim nolcak bu halimiz