Her gecen gun daha cok uzuluyorum

Of of of 3 yil mi hic konusmadinizmi 3 yilda
Hayır hayır sanırım yanlış anlattım 😊 3 yıllık bir ayrıl bir barış giden bir ilişkiydi o kadar ilgisiz ve umursamazdı ki bastım tekmeyi bir ay felan oluyor ayrılalı :KK67: ama kolay kolay unutulmuyor hâlâ seviyorum onu

Hayır hayır sanırım yanlış anlattım 😊 3 yıllık bir ayrıl bir barış giden bir ilişkiydi o kadar ilgisiz ve umursamazdı ki bastım tekmeyi bir ay felan oluyor ayrılalı :KK67: ama kolay kolay unutulmuyor hâlâ seviyorum onu
Hee anladim barisirsin insallah canim benim ne diyimki bak beni ornek al benim gibi olma😂 rekor yine bendeymis..............

Hee anladim barisirsin insallah canim benim ne diyimki bak beni ornek al benim gibi olma😂 rekor yine bendeymis..............
Beni de alın aranıza diye boşuna demedim sizin peşinizden geliyorum zira :KK76: bu sefer affetmeyeceğim çünkü aramızda saygı bitti
Size bu rekoru kırdıracak kadar kırmış sizi de demek ki o eleman :KK67:

Beni de alın aranıza diye boşuna demedim sizin peşinizden geliyorum zira :KK76: bu sefer affetmeyeceğim çünkü aramızda saygı bitti
Size bu rekoru kırdıracak kadar kırmış sizi de demek ki o eleman :KK67:
Valla hatali bendim gulum yalan yok ama son pismanlik fayda etmiyor😢

Sevgi emektir, emekte zaman
Size mesaj yazmaya dahi vaktini ayırmayan
Adamdan bir cacık olmaz

Ben yaza nişan yapacağım ilişkimden ayrıldım 3 hafta oluyor. Üstelik beraber yaşıyor gibiydik :) O kadar çok anımız var ki.. her an, her gün birlikteydik. Bana ölüyordu bitiyordu öyle bir ilişkiydi. Tabi ‘sözde’ öyleymiş. Bitti.
Her zaman şuna inanıyorum; seven insan gi-de-mez. Bu kadar basit. Ortada çok büyük bi olay olmadığı halde gidiyorsa sizsiz olmayı göze almış demektir. E sizi gözden çıkarabilen birinden de hayır gelmez zaten.
Ben 2 hafta boyunca yalvardım, yataktan çıkmadım, ağladım, sızladım sonunda baktım kendini kaf dağında görmeye başladı ‘ehh yeter’ dedim cevapta vermedim.
Şimdi daha iyiyim. Birdaha asla hayal kurmayacağım diyordum ama kurmaya başladım bile. İstediğim muhitte, istediğim evde, tek başıma yaşayabileceğim, yanımda sadece sevdiklerim olan bir hayat. Yani artık hayalim bile onsuz.
İnanın insanın belli bir üzülme kotası var. Gerekirse deli gibi ağlayın, kendinizi yerlere atın ama o kotayı doldurun. Sonra hiçbir şey eskisi gibi olmuyor zaten.
Hala aklıma geliyor tabi gün içinde ama ‘ne hali varsa görsün’ diyorum artık. Karşısına bir ‘ben’ daha çıkmayacak. Her insan farklıdır çünkü. Aradan zaman geçtiğinde aklına dank edicek bir gün. Ama ben çoktan yeni hayatımı kurmuş olacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X