- 7 Ocak 2020
- 442
- 908
- 18
Beni de alın aranıza beni deeeAhhh ahh bacim nolcak bu halimiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni de alın aranıza beni deeeAhhh ahh bacim nolcak bu halimiz
Of of of 3 yil mi hic konusmadinizmi 3 yildaBeni de alın aranıza beni deee3 yıllık bir ilişkimi sonlandırmak zorunda kaldım ama hâlâ unutamadım
![]()
Hayır hayır sanırım yanlış anlattımOf of of 3 yil mi hic konusmadinizmi 3 yilda
Hee anladim barisirsin insallah canim benim ne diyimki bak beni ornek al benim gibi olmaHayır hayır sanırım yanlış anlattım3 yıllık bir ayrıl bir barış giden bir ilişkiydi o kadar ilgisiz ve umursamazdı ki bastım tekmeyi bir ay felan oluyor ayrılalı
ama kolay kolay unutulmuyor hâlâ seviyorum onu
Beni de alın aranıza diye boşuna demedim sizin peşinizden geliyorum ziraHee anladim barisirsin insallah canim benim ne diyimki bak beni ornek al benim gibi olmarekor yine bendeymis..............
Valla hatali bendim gulum yalan yok ama son pismanlik fayda etmiyorBeni de alın aranıza diye boşuna demedim sizin peşinizden geliyorum zirabu sefer affetmeyeceğim çünkü aramızda saygı bitti
Size bu rekoru kırdıracak kadar kırmış sizi de demek ki o eleman![]()
Olsun her insan hata yapar umarım bundan sonrası için hayatınız çok güzel olurValla hatali bendim gulum yalan yok ama son pismanlik fayda etmiyor![]()
Insallah canim benim senindeOlsun her insan hata yapar umarım bundan sonrası için hayatınız çok güzel olur![]()