her gecen saat canımı acıtıyor

SEPTEMBER LOVE

eylül gelini
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
8.251
4.994
373
cok özledımm kıslar nasıl bu kadar cabuk ınsanın içi yanarcasına bırıne özlem duyulur anlam veremıyorum carsamba gecesınden berı hıc mejas bıle yok tel elımde beklıyorum 4 yıllık iliskımde ilk defa bu kadar saat aramadan durduk bırbırımızı galıba gercekten cok kırıldık bu defa ona sart kostum ya ailenle iş yap benı bırak yada o işi bırak benle ol dıye telde hıc bırsey demedı mejas cektım ben kararlıyım ıyıce dusun ve karar vermeden benı ne ara ne sor dıye ıste carsamba gecesınden berı hıc ses seda yok sımdı dusunuyor demekkı 4 yıllık askı ben mı yoksa ailesıyle bırlıkte yapacagı iş mı dıye halbukı ben boyle dusunmemıstım hemen benı sececegını zannetmıstım kızlar ya benı degıl de işi gercı ederse ne olacak halım :gitme:

Çokta emin olmadığınız bir durumda resti çekmekle hata etmişsiniz.
Sonuçta teraziye koyduğunuz şeyler,biri aile,biri sizsiniz
Kolay bir seçim olmayacağı kesin.
Başka bir mevzu söz konu olsa tercihini siz olarak yapardı ama işin içine aile girince işler biraz değişiyor.
Bu kararı kendiniz vermişsiniz,kartlarını açık oynamışsınız ve onu bir tercih yapması için zorlamışsınız.
Şimdi beklemekten başka çare yok,çıkacak sonuca saygı duymaktan başkada çare yok.

Çokta emin olmadığınız bir durumda resti çekmekle hata etmişsiniz.
Sonuçta teraziye koyduğunuz şeyler,biri aile,biri sizsiniz
Kolay bir seçim olmayacağı kesin.
Başka bir mevzu söz konu olsa tercihini siz olarak yapardı ama işin içine aile girince işler biraz değişiyor.
Bu kararı kendiniz vermişsiniz,kartlarını açık oynamışsınız ve onu bir tercih yapması için zorlamışsınız.
Şimdi beklemekten başka çare yok,çıkacak sonuca saygı duymaktan başkada çare yok.

aiılesı veya ben demedım ailesıyle iş yapmasını ıstemedım cunku bana zamanında olacak sorunları kendı anlatmıstı...benbe bu yuzden ailesıyle iş yapmasına karsı cıktı yoksa ailen mı ben mı gıbı olmayacak bır sart kosamam ... evet sımdı beklemekten baska bır care yok tskler

aiılesı veya ben demedım ailesıyle iş yapmasını ıstemedım cunku bana zamanında olacak sorunları kendı anlatmıstı...benbe bu yuzden ailesıyle iş yapmasına karsı cıktı yoksa ailen mı ben mı gıbı olmayacak bır sart kosamam ... evet sımdı beklemekten baska bır care yok tskler

Tatlım öyle yada böyle aile var işin içinde bir şekilde.
Sen erkeklere ne bakıyorsun,onlar herşeyi şikayet ederler,sonrada hiç bir şey dememişler gibi hareketlerde bulunurlar.
Belki bu konuyu konuşarak sonuca ulaştırabilirdiniz ama senin şarta dökmen işi zorlaştırmış.
Diyorum ya beklemekten başka çare yok,biraz sabret bakalım mutlaka arayacaktır bir şekilde seni.

sana bısı dıyımmı arkadasım bırı bana ya ailenle ısın dese ya ben dese kesınlıkle ailem ve ısım olur..bence ona zaman ver daha olay sıcak bıraz dusunsun zaman tanı arama msjda atma ınan arar gerı..buda bı gercek..

sana bısı dıyımmı arkadasım bırı bana ya ailenle ısın dese ya ben dese kesınlıkle ailem ve ısım olur..bence ona zaman ver daha olay sıcak bıraz dusunsun zaman tanı arama msjda atma ınan arar gerı..buda bı gercek..

canım anlatamadım ben galıba derdımı ailesıyle iş yaparsa bana dedıkı rahatımız olmaz onlarla bırlıkte olursak huzursuz oluruz dedı benım gozumu korkuttu bende buna karsılık sart kostum yoksa aılesıyle baska bır sorunum

canım anlatamadım ben galıba derdımı ailesıyle iş yaparsa bana dedıkı rahatımız olmaz onlarla bırlıkte olursak huzursuz oluruz dedı benım gozumu korkuttu bende buna karsılık sart kostum yoksa aılesıyle baska bır sorunum
ozaman ailesı ıle rahatı olmıycagnı bılıyosa neden senın sartını kabul etmedıkı..
o onların sorunu bence keske sart koymasaydın..

ozaman ailesı ıle rahatı olmıycagnı bılıyosa neden senın sartını kabul etmedıkı..
o onların sorunu bence keske sart koymasaydın..

bılmıyorum ıste rahat edemeyecegımızı soyleyen oydu sımdı dıyor kı ben cozecem sorunları ama o an sınırden bende actım agzımı yumdum gozumu sımdı tek carem beklemek ama o kadar zor gelıyor kı telefon elımde beklemek hıc bu kadar uzun surmedı tartısmalarımız galıba bu sefer kolay olamaycak

bnm sevgilimde ailesiyle iş yapıyor ama cidden tavsiye etmiyorum
ama ayrılıncakta bişey görmüyorum o kadar.
tabi siz bilirsiniz

hımm onlar ilerde yaptıkları bi binada altlı üstlüde oturmak isterler.
çok iyi düşün cnm zor bbu işler ama 4 yılada kıyılmıyor

Fazla girmemek gerek ailevi konulara
Kaldıki daha evli bile değilsiniz.
Biz kadınlar hatayı burada yapıyoruz.
Zannediyoruzki herşeyden önde,herşeyden ötedeyiz
Tamam seviyorlar bizi önceliklerimiz var mutlaka ama,hayatta silinmeyecek şeylerde var.
Şu şartınızı 5-10 senelik evli olupta koymuş olsaydınız belki tesirini görürdünüz
Şu anda aşktan başka emeğiniz yokki
Emek yıllar içinde veriliyor
O söyledi diye siz böyle bir şarta gitmemeliydiniz,sonuçta çözücem demiş
Laf ağızdan çıkmış bir kere,beklemek en iyi çözüm gibi görünmekle birlikte,geri adım atıp arayadabilirsiniz.
Fakat şu saatten sonra onu ararsanız,tüm yaşantınız geri adımlara gebe bir abla olarak ancak bunu söyleyebilirim size

Fazla girmemek gerek ailevi konulara
Kaldıki daha evli bile değilsiniz.
Biz kadınlar hatayı burada yapıyoruz.
Zannediyoruzki herşeyden önde,herşeyden ötedeyiz
Tamam seviyorlar bizi önceliklerimiz var mutlaka ama,hayatta silinmeyecek şeylerde var.
Şu şartınızı 5-10 senelik evli olupta koymuş olsaydınız belki tesirini görürdünüz
Şu anda aşktan başka emeğiniz yokki
Emek yıllar içinde veriliyor
O söyledi diye siz böyle bir şarta gitmemeliydiniz,sonuçta çözücem demiş
Laf ağızdan çıkmış bir kere,beklemek en iyi çözüm gibi görünmekle birlikte,geri adım atıp arayadabilirsiniz.
Fakat şu saatten sonra onu ararsanız,tüm yaşantınız geri adımlara gebe bir abla olarak ancak bunu söyleyebilirim size

Tamamen katılıyorum . Ne kadar baskı o kadar kaçış yolu sevgilin için.
Baskıyla yapılan seçimlerin ,ileride sana da faydasının olmayacağını düşünüyorum.
İşlerin yolunda gitmediği durumlarda , şu anki durumun ileride önüne getirilir.

Sevgilinin yapısı nasıl bilmiyorum ama , geri adım atman büyük bir ihtimal gibi gözüküyor.
:delphin:

Tamamen katılıyorum . Ne kadar baskı o kadar kaçış yolu sevgilin için.
Baskıyla yapılan seçimlerin ,ileride sana da faydasının olmayacağını düşünüyorum.
İşlerin yolunda gitmediği durumlarda , şu anki durumun ileride önüne getirilir.

Sevgilinin yapısı nasıl bilmiyorum ama , geri adım atman büyük bir ihtimal gibi gözüküyor.
:delphin:

aklım ıyıce karıstı cok haklıısnız ne yapacagımı sasırdım ya gece ye kadar bekleyecem aramasını aramazsa ne yapabılırım dıye dusunecem

siz niye karısıyosunuzki..ben sevgılınızın yerınde olsam sırf bu yuzden kıl olurdum acıkcası daha aılesıyle bıle tanısmamışken soz yok nısan yokken neden boyle cıddı bı meseleye daldınız ..cok hata etmıssınız adamın yapıcak baska ısı yoktur o işi yapıcaktır aılesını de arkasına alarak ..aramasa yerıdır dıyorum ben ..daha evlenmeden cok yanlış...4 yıllık demıssınız bu bısey ıfade etmezkı sonucta sevgılısınız ...kac yıllık ılışkıler bıtıyor ...bence arayın özur dıleyın sonra cok pışman olursunuz

Back
X