• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her gecen saat canımı acıtıyor

siz niye karısıyosunuzki..ben sevgılınızın yerınde olsam sırf bu yuzden kıl olurdum acıkcası daha aılesıyle bıle tanısmamışken soz yok nısan yokken neden boyle cıddı bı meseleye daldınız ..cok hata etmıssınız adamın yapıcak baska ısı yoktur o işi yapıcaktır aılesını de arkasına alarak ..aramasa yerıdır dıyorum ben ..daha evlenmeden cok yanlış...4 yıllık demıssınız bu bısey ıfade etmezkı sonucta sevgılısınız ...kac yıllık ılışkıler bıtıyor ...bence arayın özur dıleyın sonra cok pışman olursunuz

ıyı ama karısma hakkını o verdı bana kendı soyledı eger bu işlere gırersem nasıl olur ılerde cok sorun yasarız :gitme:

aramalısınız kesınlıkle ve de özur dıleyerek resmen burnunuzu sokmussunuz kaba tabırle...:olmaz:

hımmm...bu kadarını beklemedıgı kesın ama sızden dımı??yanı rest cekmenızı kast etmemıstr

kendımı hıc bu kadar acız ve caresız hıssetmemıstım hep ılıskım ornek olmustu cevremdekılere daha gecen gun anlatıyorlardı 4 yıllınız oldu hala nasıl ıcınızdekı heyecanı kaybetmıyorsunzu dıye acaba goze mı geldık de ben oyle bır anda patladım mafoldumben

yok öyle dusunme gerı donusu olmayan bır sey degılkı bu..bunları anlat ona ..nasıl oldu bılmıoyurm de..sen dogrusunu bılırsın de bende fıkrımı soylemek ıstedımama bıraz ölçuyu astım dersın ...suslersın de bıraz gecer gıder....

Back
X