Her gelen evime birşey diyor :(

Biz kendi gücümüzle ailelerden destek almadan yuvamızı kurduk.. Beyaz eşyalarımız mobilyalarımız var ama yemek odası takımıdır tv dr bunları almaya paramız yetmedi, aksesuar desen yok denecek kadar az.. Ama evim yinede güzel,, alınan eşyalar kaliteli ve uyumlu.. Ama gelen misafirleirimizden kimisi evin çok sade boş gibi diyor. Annem bile dedi, kızım geçen düğüne gittim kızın her eşyası vardı evinde sana üzüldüm dedii, iyide ne yapıyım benimkisi bu akdar oldu, bana bu kadarı alındı :(( kendimi damdan mı atıyım :([/QUOTE

canım bence hiç sıkma canını.nasıl olsa çalışıyorsunuz huzurunuz varsa herşey zamanla hallolur..bende senle aynı durumdayım.bekar evindeki beyaz eşyaları halıları perdeleri kullanıyorum.öğrenci evi gibi bizimkisi de:)evim uzak oldugundan kımse gelemiyor tek avantajım o eşimle bi dağınık bi toplu gidiyoruz:)herşeyim eski;ütüm elektrikli süpürgem 2000 model fılandır heralde:)ne insanlar var evi dört dörtlük huzuru yok boşanıyor..tadını çıkarın üç beş eşyayla mutluluk kıyaslanmaz..sevgiyle kal..

Onların hepsi olur yeter ki huzurun olsun,sağlığın olsun..
Herşeyim vardı 3+1 deyken..
ayrı bir salonun yemek odası takımım zart zurt.. ama huzurum yoktu
şuan2+1 deyim.
Bir çok eşyamı dağıttım sığmadığı için yemek odam yok ama huzurum çooookk..
Senin eşyan için evine geliyolarsa gelmesinler zaten..
Benim arkadaşlarım çok beğeniyo evimi ne güzel az eşya tertemiz ev diyolar..

Haklısınız, böyle boş olunca evin temizliğide kolay bitiyor; yerleri süpür iki dakikada tozları al tamamdır :)

Son düzenleme:
yahu ne üzülüyorsun benim 3 odam var 2 si boş :D
aksesuar falanda sevmem ama kayınvalidemin getirdiği birkaç birşey var sadece onlar duruyor.
onun hatrı olmasa onlarıda kaldırırdım.
yemek odam masam falan yok.
kısmetse seneye almayı düşünüyorum onuda sadece masayı konsol falan yok.
az eşya az iştir.
heleki çalışan bir bayan için az eşya candır.
şimdi düşün toz alıyorsun heryer biblo.
o bibloyu kaldır altını sil bibloyu sil sonra ötekini sonra ötekini ohooo bitmez o temizlik bitmez.

en azından evine gelip şunu biz yaptık bunu biz yaptık diye böbürlenemiyorlar böylesi daha iyi, hiiiçç kafa yorma. zamanla herşey olur, amaaann eşyada ne sanki manevi şey hepsiii sen içinde mutluysan sorun yok önemli olanda bu.

takma kafana
senin gene uc bes esyan varmi ben yurt disina gelin gittim hemde birtek kucucuk bir ceyizim bile olmadan esim yabanci evine gittigim zaman ogrenci evi gibiydi her sey ikinci elden alinmis. inanilmaz eskiydi ama hic dert etmedim zamanla olur dedim evlenelimiz 2,5 yil oldu yavas yavas birkac esya aldik evimize diger bos yerleride sevgimiz mutlulugumuz dolduruyor evimin mutluluktan hic bos kosesi yok rabbime binlerce kez sukurler olsun hem turkiyede cok kucuk bir ev aldik kiraya verdik cok sukur

Biz kendi gücümüzle ailelerden destek almadan yuvamızı kurduk.. Beyaz eşyalarımız mobilyalarımız var ama yemek odası takımıdır tv dr bunları almaya paramız yetmedi, aksesuar desen yok denecek kadar az.. Ama evim yinede güzel,, alınan eşyalar kaliteli ve uyumlu.. Ama gelen misafirleirimizden kimisi evin çok sade boş gibi diyor. Annem bile dedi, kızım geçen düğüne gittim kızın her eşyası vardı evinde sana üzüldüm dedii, iyide ne yapıyım benimkisi bu akdar oldu, bana bu kadarı alındı :(( kendimi damdan mı atıyım :(

hiç üzülecek birşey yok eşya dediğin zamanla alınır. eğer ağız tadın varsa ve eşinle mutluysan bu konuları hiç kafana takma..

Biz kendi gücümüzle ailelerden destek almadan yuvamızı kurduk.. Beyaz eşyalarımız mobilyalarımız var ama yemek odası takımıdır tv dr bunları almaya paramız yetmedi, aksesuar desen yok denecek kadar az.. Ama evim yinede güzel,, alınan eşyalar kaliteli ve uyumlu.. Ama gelen misafirleirimizden kimisi evin çok sade boş gibi diyor. Annem bile dedi, kızım geçen düğüne gittim kızın her eşyası vardı evinde sana üzüldüm dedii, iyide ne yapıyım benimkisi bu akdar oldu, bana bu kadarı alındı :(( kendimi damdan mı atıyım :(

temizlemesi zor oluyo ondan böle yaptık,bu bizim zevkimiz kimseyi ilgilendirmez diyebilirsin. o evde ben yaşıyorsam eşyası beni ilgilendirir.. beğenmiyorsan gelme de... valla ben derim eşya görmeye gelende gelmesin ztn gitsin mobilyacıya oturmaya ala ala hasta bu insanlar :27:

temizlemesi zor oluyo ondan böle yaptık,bu bizim zevkimiz kimseyi ilgilendirmez diyebilirsin. o evde ben yaşıyorsam eşyası beni ilgilendirir.. beğenmiyorsan gelme de... valla ben derim eşya görmeye gelende gelmesin ztn gitsin mobilyacıya oturmaya ala ala hasta bu insanlar :27:

Gerçekten üzülenler bence birşey alırda gelir ev hediyesi vs. diye armağan eder bence

Boşverin siz onları, Allah kimseye muhtaç etmesin sağlık sıhhat versin bu kadarı yeter hatta bi süre sonra istediğiniz birkaç şeyi de kendiniz alırsınız ama başkaları için değil kendiniz istediğinizde..

hiç takma böyle şeyleri bende yeni evlim 1 ay oldu evleneli bizde eşimle herşeyi kendimiz aldık halada borç ödüyoruz ve 1 yıl daha ödiycez.bende aynı tepkilerle karşılaşıyorum hiç takmıyorum.öyle söyleyenlere sizde kendi emeğinizle alsaydınız baba parasıyla değil diyorum bidahada konuşamıyolar:) en önemlisi ne biliyomusun sevdiğinle birlikte kurduğun huzurlu bir yuva gerisi yalan....

Allah aşkına çok eşya olupta nolucak bende hiç sevmiyorum her köşe başında bi biblo bi çerçeve bi mum bi bişeyler sıkış tepiş, bunların hepsi toz demek, ev değil züccaciye dükkanı sanki, kedi yavrusunu bulamaz bu evde derlerya o tarz evler var, boşver az olsun öz olsun çul çaput doldurmaya gerek yok, bazen annelerde ne densiz oluyo yahu, Allah yerine yakıştırsın canım

tatlım hiç birşeye üzülme, takma. eşinle mutluysan, huzurun yerindeyse hiçbir şeyin önemi yok tatlım .. eşya nedir ki .. booooşşşşveeeeeeeeeeerrrr keyfine bak yav :) inş. hep mutlu olun :))

Siz başkalarının söylediği sözlere değil, bence o tarz eşyaları evinizde görmek istediğiniz, için üzülüyorsunuz.
Evinizden bu haliyle memnun olsaydınız Size gelip konuşanlardan dolayı üzüntü hissetmezdiniz.
Dolap, süs, aksesuar vs 'nin olup olmaması insanı bu kadar etkilemez.
İçinde uhde kalanlar etkiler.

4 aylık tecrübemle şunu görüyorum ki akşam eve giderken adımlarınız sıklaşıyorsa, anahtarla kapıyı açtığınızda halısız koridorunuza bakıp burası benim evim ne hoş diye geçiyorsa aklınızdan bu yeterlidir ve çok önemlidir yeni kurulmuş bir yuvada.

boşver onlar ne derlerse desinler.
ilerde senin daha güzel eşiyaların olacak

Hiç takma bence üzülmede evinde mutlu huzurluysan sorun yok sen sevıyorsun evını evı sıkır sıkır olanların mutlu huzurlu oldugu ne malum hersey esyamı annene kızdım ama yanında destekcın olmadı lazımken neysee takma bencee

tktığın şeye bak sen beğeniyon gerisini boşver eşya zamanla alınır önemli olan sağlık huzur

aman hiç canını sıkma böyleşeylere arkadaşım dünya malı dünya dertleri için bu kadar üzülmeye değmez inan ben eşimle kısa süre nişanlı kaldıktan snra kayınvalidemlerin yanına gelin gittim bir sene sonra eşyalarımızı alıp ayrı eve çıkacaktık ama olmadı biz eşimle çok severek evlendik bekarken aileme bakmak zorundaydım bi ablam bi annem bide ben kazandığımız parayla anca geçimimizi sağlıyorduk çeyiz falan hiç düşünmüyordum yani evlilik uzaktı bnm için taki eşimi tanıyana kadar herneyse arkadaşım hiç çeyizim yoktu öyle ufak tefek şeyler dışında banada onjun için laf yaptı çevre belkide hala yapıyorlar bilemem ama inan umrumda değil şimdi Allah nasip ederse yaza evimize çıkıcaz çokşükür çalışyorum ve eşimle bütün eşyalarımız aldık sayılır beğendiğimiz bütçemiz yettiğince en güzelini herşey yavaş yavaş zamanla olur arkadaşım inşallah gönlünün istediklerini sende elde edersin ama en önemlisi o boş dedikleri evde Rabbims ize ağız tadı versin huzurunuzu sağlığınızı bol bol versin inş en önemlisi bu..gerisi teferruat

Back
X