her gidenin kısmeti mi açılır.

2.5 ay önce ayrıldığımız kişi hemen birini bulup evlenmeye niyetlenemez. Öncesi var gibi.
Ben kendimden örnek vereyim eski ilişkim uzatmalara oynuyordu soğumuştum en sonunda ayrıldım ve kısa süre sonra hiç beklemediğim bir anda başkasına aşık oldum. Eğer öğrenci olmasaydık ilk iki ayda bile evlenirdik öyle büyük bir aşk :D Böyle şeyler yaşanabiliyor :KK37:

Ben kendimden örnek vereyim eski ilişkim uzatmalara oynuyordu soğumuştum en sonunda ayrıldım ve kısa süre sonra hiç beklemediğim bir anda başkasına aşık oldum. Eğer öğrenci olmasaydık ilk iki ayda bile evlenirdik öyle büyük bir aşk :KK70: Böyle şeyler yaşanabiliyor :KK37:
Olur tabi de işte KK takıla takıla düşünceler değişti 🥴

Ben kendimden örnek vereyim eski ilişkim uzatmalara oynuyordu soğumuştum en sonunda ayrıldım ve kısa süre sonra hiç beklemediğim bir anda başkasına aşık oldum. Eğer öğrenci olmasaydık ilk iki ayda bile evlenirdik öyle büyük bir aşk :KK70: Böyle şeyler yaşanabiliyor :KK37:
Bende terkedilmiştim bir mal tarafından güya seviyordum seni beklicem demiştim ona 😂 kısa süre sonra eşimle tanışıp aşık oldum olabiliyor yani böyle şeyler ama erkekler bir dalı tutmadan diğerini bırakmıyor

Çünkü onlar gerçekten arkasında bırakıp hayatına devam ediyor. Siz farkında olmadan umut etmeye devam ediyorsunuz. Onları hâlâ takip etmek bu umudun bir göstergesi. Bu yüzden hayal kırıklığı daha büyük oluyor maalesef.
Ayrılık anındaki duygusal konuşmalar o anın getirdiği duygu yoğunluğundan yani gerçek değil.
Geçmişi bırakıp gelecek güzel günlere odaklanın.

Stalk ıyı bişey deil?Ayrıca neden ayrıldınız?Adam evlene bıldıgıne gore ortada ılışkı yokmuş.

merhaba hanımlar,
şu an gözlerim ağlamaktan şişmiş şekilde kendimi çaresiz hissederken buraya yazmayı düşündüm. ne zaman yazsam bir soluk, bir destek oldunuz bana.
2.5 ay önce 1.5 yıllık ilişkim son buldu, karşılıklı bitirdik diyebilirim. kötü bitirmedik, ayrılırken beni ne kadar sevdiğini, uzun süre sessiz kalacağını, yarasının kapanmasının uzun süreceğini söyledi. iyi niyetine inandığım için ilişki süresince beni üzecek bir davranışı olmadığı için inandım sözlerine. hâlâ stalk yapıyorum maalesef. bazen üzgün olduğunu hissettiğim şeyler yazıyordu ancak son haftalarda evlilik ile ilgili şeyler yazıp, paylaşmaya başladı. nitekim biri olduğunu farkettim. neden bu kadar üzüldüğümü bilmiyorum, içimde öldürdüm sanmıştım ama ölmemiş. bir önceki ilişkimin ardından 4 ay gibi bir sürede de o kişi nişanlanmıştı. şimdi de bu arkadaş. neden beni layık görmüyorlar sevgilerine diye düşünüyorum bazen, geçen onca günün üstüne bu kadar kolay nasıl çizgi çekip evlenmeye karar verdi.. ve bunları neden sürekli paylaşma ihtiyacı duyuyor. geçecek elbet biliyorum ama nasıl. öncesinde yaşadıklarım kolay değildi aynı günlere dönmek beni çok yıpratacak sanırım.. nasıl geçecek, ne yapmslıyım. sayfalarca yazıp ona olan sinirimi kusmak istiyorum. ne kadar iğrenç ve kalpsiz olduğunu bağırmak istiyorum suratına ama bana düşen banyoda yere çöküp ağlamak şu an.
Seni çok çok iyi anlıyorum. Benim eski sevgilimde 1 ay önce istek bana attı. 3 gün önce biriyle nişanlandı doğum günümde hatta. sürekli profil resmini de değiştirerek tüm nişan resimlerini gösterdi. Tam onu unutmaya başlıyorken hayatımı yine mahvediyor. (ayrıldıktan sonra çok canımı acıtmaya çalıştı.). Ama hep iyi ki bitmiş dedim ve halen diyorum tabi ki o resimleri görünce içime bir şeyler oturdu kötü oldum. sadece olan sevgime ve emeğime olmuş diyorum çünkü çok çabaladım. O ise sevmemiş. Kendime çok kızıyorum ben. Stalklamayı bıraktım ben bence siz de bırakın sakın bakmayın bir süre sonra bakmayacaksın ki. Ağlamak istiyorsanız oturun ağlayın. Olumsuz taraflarına bakın ben hep öyle yaptım inanın bir süre sorma gözünüz de pekte olumlu tarafı kalmayacak zaten. Ama unutmayın ilahi adalet var ben buna inanıyorum. Bu süreç siizn eliniz de evrene nasıl mesaj gönderirsen öyle olur. neden haketmeyen birileri için negatif enerji de olalım ki. Bugünler de gececek ondan uzak durun bir şey yazmayın iletişiminiz olmasın yeter. Ve sabır ve zaman gerekiyor 🙏

merhaba hanımlar,
şu an gözlerim ağlamaktan şişmiş şekilde kendimi çaresiz hissederken buraya yazmayı düşündüm. ne zaman yazsam bir soluk, bir destek oldunuz bana.
2.5 ay önce 1.5 yıllık ilişkim son buldu, karşılıklı bitirdik diyebilirim. kötü bitirmedik, ayrılırken beni ne kadar sevdiğini, uzun süre sessiz kalacağını, yarasının kapanmasının uzun süreceğini söyledi. iyi niyetine inandığım için ilişki süresince beni üzecek bir davranışı olmadığı için inandım sözlerine. hâlâ stalk yapıyorum maalesef. bazen üzgün olduğunu hissettiğim şeyler yazıyordu ancak son haftalarda evlilik ile ilgili şeyler yazıp, paylaşmaya başladı. nitekim biri olduğunu farkettim. neden bu kadar üzüldüğümü bilmiyorum, içimde öldürdüm sanmıştım ama ölmemiş. bir önceki ilişkimin ardından 4 ay gibi bir sürede de o kişi nişanlanmıştı. şimdi de bu arkadaş. neden beni layık görmüyorlar sevgilerine diye düşünüyorum bazen, geçen onca günün üstüne bu kadar kolay nasıl çizgi çekip evlenmeye karar verdi.. ve bunları neden sürekli paylaşma ihtiyacı duyuyor. geçecek elbet biliyorum ama nasıl. öncesinde yaşadıklarım kolay değildi aynı günlere dönmek beni çok yıpratacak sanırım.. nasıl geçecek, ne yapmslıyım. sayfalarca yazıp ona olan sinirimi kusmak istiyorum. ne kadar iğrenç ve kalpsiz olduğunu bağırmak istiyorum suratına ama bana düşen banyoda yere çöküp ağlamak şu an.
2 yıllık ilişkim 3,5 ay önce bitti.Aynı sözleri bende duydum ama benleyken bile başka kızlara DM’den yürümüş biri ben yokken neler neler yapar.Hem gereksiz bulduğum hemde görürsem sinirlerim harap olur diye hiçbir yerden stalklamıyorum.İnanın kafam çok rahat.Ne bakıp bakıp kendimi üzücem ya da sinirlendiricem ya.Başkası olmasa bile bu sefer sürekli bakıp onu unutma evresine geçemeyeceğim.Bakmayın,engelleyin.

2 yıllık ilişkim 3,5 ay önce bitti.Aynı sözleri bende duydum ama benleyken bile başka kızlara DM’den yürümüş biri ben yokken neler neler yapar.Hem gereksiz bulduğum hemde görürsem sinirlerim harap olur diye hiçbir yerden stalklamıyorum.İnanın kafam çok rahat.Ne bakıp bakıp kendimi üzücem ya da sinirlendiricem ya.Başkası olmasa bile bu sefer sürekli bakıp onu unutma evresine geçemeyeceğim.Bakmayın,engelleyin.

Dm den yürüdüğünü yakaladığınız için mi ayrıldınız?
Tabi hep öyle söylerler erkekler çok yalancı :/
En iyisi engellemek kesinlikle.

Hiçbir acı ve negatif duygu seninle ölene kadar kalmıyor. Ondan öncede senin bir hayatın vardı ondan sonra da olacak. Böyle çok özür dilerim tabiri caizse gamlı baykuş gibi tavır takınmaktan vazgeç. Hayatının başrolü sensin, figüranlarla vaktini kaybetme.

Dm den yürüdüğünü yakaladığınız için mi ayrıldınız?
Tabi hep öyle söylerler erkekler çok yalancı :/
En iyisi engellemek kesinlikle.
Hayır,gurursuz ben DM olayından sonra 1 yıl daha devam ettim. Ayrılma sebebim artık 2 yıl daha kaybetmek istemememdi.Çevremdekiler ailem arkadaşlarım filan onaylamıyorlardı yüzün doğru dürüst gülmüyor diye...Zaten kendiside ağız değiştirmişti bu korona sürecinde.Sevgili olmayalım ama sohbetimiz devam etsin = Ben başkalarınada yürüyeyim sen kenarda bekle senden iyisini bulamazsam döner gelirim. Oldu canım başka?Zaten anneside sorunlu biriydi buraya 1,5 yıl önce konu açmıştım herkes bırak bu işi demişti dinlememiştim..Nihayet o cesareti kendimde bulup bitirdim,her şeyi yok ettim..Çok üzüldüm çok ağladım ama ilerde daha fazla üzülmekten daha fazla kayıp vermektense şu an 2-3 ay ağlamak daha iyidir diye düşündüm.Stalklamayınca insan daha çabuk unutuyor ben bundan yüzde bin eminim.Stalklayınca bi parça özlem duyuyor insan,sonra derin bi nefret..Hele bi de başkasını almışsa hayatına haydi dön Yıldız Tilbe açıp dinleyip hüngür hüngür ağlamaya.. :işsiz: :işsiz: :işsiz:

Hayır,gurursuz ben DM olayından sonra 1 yıl daha devam ettim. Ayrılma sebebim artık 2 yıl daha kaybetmek istemememdi.Çevremdekiler ailem arkadaşlarım filan onaylamıyorlardı yüzün doğru dürüst gülmüyor diye...Zaten kendiside ağız değiştirmişti bu korona sürecinde.Sevgili olmayalım ama sohbetimiz devam etsin = Ben başkalarınada yürüyeyim sen kenarda bekle senden iyisini bulamazsam döner gelirim. Oldu canım başka?Zaten anneside sorunlu biriydi buraya 1,5 yıl önce konu açmıştım herkes bırak bu işi demişti dinlememiştim..Nihayet o cesareti kendimde bulup bitirdim,her şeyi yok ettim..Çok üzüldüm çok ağladım ama ilerde daha fazla üzülmekten daha fazla kayıp vermektense şu an 2-3 ay ağlamak daha iyidir diye düşündüm.Stalklamayınca insan daha çabuk unutuyor ben bundan yüzde bin eminim.Stalklayınca bi parça özlem duyuyor insan,sonra derin bi nefret..Hele bi de başkasını almışsa hayatına haydi dön Yıldız Tilbe açıp dinleyip hüngür hüngür ağlamaya.. :işsiz: :işsiz: :işsiz:
ya sanırım aldatma konusu dışında benim de tamamen böyle. ilerisini göremedim zor olsa da kopardım, stalk yaptıkça özlemim artıp kendimi suçlu hissetmeye başladım sadece. ben en iyisi bu stalk işini bırakayım

merhaba hanımlar,
stalklamayın. her yerden silin. başka türlü unutamazsınız ki. geçecek elbet acı çekeceksiniz. sizin kaderinizdeki kişi gelince iyi ki diyeceksiniz💕💕. kimse için bu kadar kahretmeye değmez kendinize gelin lütfen. zor haklısınız. kolay değil. anlıyorum ama yapılcak bir şey yok😔. ağlayın ferahlarsınız yazın duygularınızı buraya kağıda. ben çok dara düştüğümde Rabbimle konuşurım gece geç saatte çok iyi gelir.

Emin bile değilsiniz birisi olduğundan biriyle paylaştığı bir fotoğraf yok paylaşımlardan çıkarım yapmak hep saçma gelmiştir bana ama diyelim ki birisi var sizin ilişkiniz bitmiş ikinizde yeni bir hayata atılacaksınız bunu kabul etmelisiniz öncelikle ve size uzun süre kimse olmaz demiş olabilir ancak biri çıkmıştır ve ısınmıştır sevmiştir yani bu istemem demekle olacak şey değil ki bugün olmasa başka gün olacak siz anlaşamamışsınız ki bitmiş iyiliğiniz için stalk yapıp takip etmeyi bırakın kendi yolunuza bakın

siz de uzatmayın bence. sevgililik nişanlılık dönemi birbirini tanıma olmuyorsa ayrılma dönemidir.
sizden olmamış anlaşarak ayrılmışsınız. o da kendine uyan biriyle evlilik telaşına girmiş normal yani.
evlenip boşansanız çoluk çocuk olsa hak verirdim ama şimdilik normali bu.
siz de önünüze bakın kendinize uygun biriyle deneyin tekrar. olayı dramatikleştirmeyin kendinize. layık görmedi beni diyerek. belki de ikiniz evlilik için uygun değildiniz birbirinize. siz ona , o size.

aslında bunu ben de düşündüm ama sosyal medyasında birlikte olduğumuz fotoğraflar, WhatsApp vsde de tarih yazıyordu yani karşı taraf asalak değilse anlardı galiba
Bazıları bile bile lades yapabiliyor
Evli adamlarla görüşüyo hatunlar sevgilisi olsa kaç yazar
Benzeri başıma geldi beni aldattığı kişiyle evlilik yolunda olduğu halde profilinde ikimizin fotoğrafı duruyordu nişan nikah falan olunca kaldırdı
Biz Mart'ta ayrıldık Haziran da nisanlanmis Ağustos'ta evlenmişti imkansız değil yani

Ya konuya inanamıyorum gerçekten ☹
Bir insanın bir insanı bu kadar çok sevmesi diye birşey varmı gerçekten ağlıyor musun ? ☹
Benim icin bi ilişki bitince oluşacak tek bir duygu var .. Kin ..
Bence stalkelama pislik birisi olmasa boyle olmazdı 2,5 ayda ne ara birini bulmusta evlenme kararı al mis birde..

Daha kotusu de var yahu, ayrildigim daha dogrusu beni terk eden herif Yale'de junior profesor oldu simdi dunyanin parasini kaldiriyordur. Oleyimmmmmmmm:olamaz: Evlendiyse evlendi alti ustu sumuklu bir herif, boylesi inan cok daha kotu. Yani adam senden ayrilip cumhurbaskani olsa daha mi iyiydi, hepi topu evlenmis
Cok tatlisiniizz

Back
X