her gidenin kısmeti mi açılır.

merhaba hanımlar,
şu an gözlerim ağlamaktan şişmiş şekilde kendimi çaresiz hissederken buraya yazmayı düşündüm. ne zaman yazsam bir soluk, bir destek oldunuz bana.
2.5 ay önce 1.5 yıllık ilişkim son buldu, karşılıklı bitirdik diyebilirim. kötü bitirmedik, ayrılırken beni ne kadar sevdiğini, uzun süre sessiz kalacağını, yarasının kapanmasının uzun süreceğini söyledi. iyi niyetine inandığım için ilişki süresince beni üzecek bir davranışı olmadığı için inandım sözlerine. hâlâ stalk yapıyorum maalesef. bazen üzgün olduğunu hissettiğim şeyler yazıyordu ancak son haftalarda evlilik ile ilgili şeyler yazıp, paylaşmaya başladı. nitekim biri olduğunu farkettim. neden bu kadar üzüldüğümü bilmiyorum, içimde öldürdüm sanmıştım ama ölmemiş. bir önceki ilişkimin ardından 4 ay gibi bir sürede de o kişi nişanlanmıştı. şimdi de bu arkadaş. neden beni layık görmüyorlar sevgilerine diye düşünüyorum bazen, geçen onca günün üstüne bu kadar kolay nasıl çizgi çekip evlenmeye karar verdi.. ve bunları neden sürekli paylaşma ihtiyacı duyuyor. geçecek elbet biliyorum ama nasıl. öncesinde yaşadıklarım kolay değildi aynı günlere dönmek beni çok yıpratacak sanırım.. nasıl geçecek, ne yapmslıyım. sayfalarca yazıp ona olan sinirimi kusmak istiyorum. ne kadar iğrenç ve kalpsiz olduğunu bağırmak istiyorum suratına ama bana düşen banyoda yere çöküp ağlamak şu an.
Niye açılsın ya
Sonları pek mi mutlu oluyor... Belki kurtuldun.... Nerden belli.... Sende yani.... Evlerinin içini görüyormusun..... Sen kısmet açma çeşmesimisin.... Genelde iki kişiyi idare edenler pat evlenir pat nişanlanır.... Sonra öteki kadın beriki kadın 4 lü okey durumları.... Boşver bunları.... Hadi şimdi yok benim sevgilim kız arkadaşından ayrıldı anlaşamıyorlarmış gerçek aşkı bende buldumcular gelmeden ben gideyim.... Bu açıdan bak... Herkesin ilk gördüğü ilk konuştuğu ilk sevdiği ile evlendiği de şehir efsanesi.... Vardır muhakkak... Kadında ilk olabilir belki kimbilir... Erkekse ha kesin öyledir😂
 
Back