Her gittiğim yerde kilomu eleştiriyorlar

canım inş bende azim edip verebilirim. gerçi çoğu ödem vücudumun şiş heryerim bidon gibi oldum. :14: çoraplar bileğimi sıkıyor boğuyor resmen çok zor ya Rabbim hiçbirinizi sağlığından, sevdiklerinizden eksik etmesin.

canım gerçekten zor değil metabolizması gerçekten ağır çalışan biri olarak söylüyorum... bu kadar da takma hedefler koyarak zayıfla kendini böyle motive et... söylenilenlere kafanı takıp azmini kaybetme...
5 kilo vercem de verene kadar uğraş diyet hap kesinlikle tavsiye etmiyorum kalori sayımı en iyisi yediklerini kalorilerini bil(mesela 1 kayısı 8 kalori) zaten yağı şekeri kestiğinde geriye kalanlardan özgürce yiyebilirsin kalorileri o kadar az ve doyurucu besinler varki... Bitki çayları içerek destekleyebilirsin... Ben zamanında nasıl zayıflıcam kolay diyenlere kızardım ama küçük hedefler koyarak gerçekleştirdim şimdi de manken gibiyim :) çok güzel bir kızmışsın bak hadi hedefler koy ve herkesi şaşırt:34::34: benle de dalga geçilirdi özellikle ilkokulda bende çok güzeldim şimdi görenin dibi düşmekte sende böyle olacaksın yeterki motiveni ve azmini kaybetme bu kadar söyliyim:)

Back