Her gittiğim yerde kilomu eleştiriyorlar

kimene senın kılondan boyundan yuzunden sen bu halınle mutlumusun mutlusun.saçma sapan insanların ne dusundugu senın bu kadar moralını bozmasın canım.kılo dedıgın nekı verılır senınde o anda o eleştıren ınsanlara dıyecegın cok ama aman kırılmısın gucenmesın dıye susuyoruz sonrada kendı kendımızı yıyoruz.bosver saglıgından onemlı ne olabılırkı hayatta.

niye laf söylemeyip kendimizi yiyosak işte. karsıdaki kırıyor ediyor oh ne ala. inş veririm canım ya çok özlüyorum eski halimi:14:

amaaaan canım boşversene.bana da hep ne kadar zayıfsın,hiç mi bişey yemiyorsun dediler yıllarca.afrika yerlilerine benziyormuşum,öyle diyenler vardı.ki ben fiziğimi gerçekten beğenirdim hiç öyle abartılacak bi zayıflığım yok,boyum da uzun,hep kıskandıklarını düşündüm ama bazen de çok üzüldüm tabi hep aynı şeyleri duymaktan..şimdi biraz kilo aldım.bu sefer de 'aaa,göbeğin çıkmış senin,ne oldu böyle sana'diyorlar.
kısacası insanlara kendini beğendiremezsin,beğendiremeyiz.boşver ne derlerse desinler,her şeye bi bahane buluyorlar zaten.
sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle takıl.
ben hep ne kadar zayıfsın deyip de kendileri rejimle uğraşanlara sen de koca dötüne bak demek istedim ama diyemedim,keşke deseymişim.

gelde delirme :41: ama ben kendim için istiyorum kilo vermeyi çok kötü görünüyorum gözüme. bi mağzaya gittiğimde de böyle tepkiler olunca hepten moralim gidiyor. olacak başarırım diyorum inş zamanla gitsin birden verirsem birden alırım.:56:

yukarıda bir arkadaş yazmış ona tamamen katılıyorum. 32 yaşındayım bu yaşıma kadar öğrendiğim en net şey, insanları asla tatmin edemezsin.
Zayıfken "bu ne hal, kilo almalısın" diye bağrınıp duranlar, biraz kilo aldğında yine eleştirici yağmuruna tutarlar.
Bende muzdaribim bu durumdan, keşke şu insanları takmamayı duymazdan gelmeyi başarabilsek.
Pollyannacılık oynayacak olursak ağzımızdan çıkanı kulağımız duyuyo... buna sevinebiliriz:)
basireti bağlanmış insanlardan değiliz en azından :D

23 olcam hayırlısıyla. Babam bile beni korumuyo yani haklısın. Hele kendi akrabalarının yanında üstüne tosuncuk o diye destekliyor. sanki ben hayvanım samanımı otumu eksik etmiyor. :14: biraz zaman geçsin üstümdeki bütün ödemleri atıcam inş. en çok da beyaz pantolon giymeyi severdim.kızlar mağazada ne güzel 38 beden denerlerken içim gidiyor çoğu zaman bedenimi bulamıyorum:14: battal boy kalmadı diyolarlar bütün yaşama hevesim kaçıyor :14: şimdi siyah bile zor oluyor aynada vücudumu görmek istemiyorum göbeğim yağdan sallanıyor ya napıcam ben :14::14::14:

Canımm hiç üzme kendini..bak göbeğim yağdan sallanıyo diyosun çok ama çok basit eritebilirsin ki..günde yeni başlıyacağın için 50 mekik çek en fazla 1 haftada belirtilerini görürsün biraz çaba sarfet (: istediğin beyaz pantolon içine girersin inşallahhhh:64:

Canımm hiç üzme kendini..bak göbeğim yağdan sallanıyo diyosun çok ama çok basit eritebilirsin ki..günde yeni başlıyacağın için 50 mekik çek en fazla 1 haftada belirtilerini görürsün biraz çaba sarfet (: istediğin beyaz pantolon içine girersin inşallahhhh:64:

güzel fikir :) deniycem kesinlikle inş dediğin gibi devam ederimde girerim içine :1: beyaz pantolon duruyor hala dolabında o bana bakıyor ben ona :5::5:

valla tatlım bende çözemedim daha niye gerdiğini :9: Eskiye oranla çok daha iyiyim allahıma binlerce kez şükür. Basenlerim batıyor gözüme resmen onlar olmasa belki dikkat çekmezdi o kadar nasıl verdin kilolarını :14:

vala canım 2 yıl öss ye hazırlandım habire ye iç otur olduğu için bi süre sora resmen yürüyen popo olmuştum :60: üniversitenin ilk iki yılıda basenlerim benle birlikteydi ama yoğun okul koşturması ve o dönem bazı streslerim vardı kendiliğinden gitti özel bişi yapmadım yani ki ne zman diyet yapsam işe yaramıyordu kendiliğinden uçuveriyo yani tatlım dert etmeee seninkide giderr üstelik seninki ilaçlardan kaynaklı bi daha kolay verirsin yani öptümss :3:

böyle şeyleri kafana takıp da kendini üzmene hiç gerek yok canım
unutma gereksiz eleştri sadece gizli hayranlıktır...
böyle düşün ve mutlu olmana bak:61::61:

İnsanlarda ''ayna görevi üstlenme merakı'' almış başını gidiyor..

Fiziksel görünüşün her halini olumsuz eleştirenleri kınıyorum..

Dostane, zarif, yardımcı olacak şekilde yön verebilirse kişi ne ala.. Yok veremiyorsa susmalı.Kişi zaten kendisinin farkındadır.

Neden insanların bakış açıları bu kadar olumsuz, kırıcı, yargılayıcı bunu anlamakta güçlük çekiyorum ?

Gözünün üstünde kaşın var diyenler her yerdeler. Ukala dümbelekleridir efendim bunlar. İnsanın etini budunu eksiğini fazlasını söylerler marifet işiymiş gibi. ! Sanane demi? Böyle insanlara anlam vermek zor. Hangi akla hizmet ediyorlar bir insanın moralini bozunca ya da onu kırınca? Boş boğazlı sürüsü hepsi. En iyisi terslemek oluyor. Sanane diyebilmek lazım bazen. Çünkü anlamıyorsa başka hiç bir şey etkili değil. Ya da onların kusurlarını söylemek. En son da bana senin ten rengin ne kadar sarı ölü gibisin iyi ki öyle değilim diyen kadına senin kol kılların kadına göre fazla mı ne dedim :1: kollarını kapattı hemen işte karşı saldırıda bazen işe yarayabilir

İnsanlarda ''ayna görevi üstlenme merakı'' almış başını gidiyor..

Fiziksel görünüşün her halini olumsuz eleştirenleri kınıyorum..

Dostane, zarif, yardımcı olacak şekilde yön verebilirse kişi ne ala.. Yok veremiyorsa susmalı.Kişi zaten kendisinin farkındadır.

Neden insanların bakış açıları bu kadar olumsuz, kırıcı, yargılayıcı bunu anlamakta güçlük çekiyorum ?

teşekkür ederim yorumunuz için. bende güçlük çekiyorum inanın zoruma gidiyor artık :25::25:

Gözünün üstünde kaşın var diyenler her yerdeler. Ukala dümbelekleridir efendim bunlar. İnsanın etini budunu eksiğini fazlasını söylerler marifet işiymiş gibi. ! Sanane demi? Böyle insanlara anlam vermek zor. Hangi akla hizmet ediyorlar bir insanın moralini bozunca ya da onu kırınca? Boş boğazlı sürüsü hepsi. En iyisi terslemek oluyor. Sanane diyebilmek lazım bazen. Çünkü anlamıyorsa başka hiç bir şey etkili değil. Ya da onların kusurlarını söylemek. En son da bana senin ten rengin ne kadar sarı ölü gibisin iyi ki öyle değilim diyen kadına senin kol kılların kadına göre fazla mı ne dedim :1: kollarını kapattı hemen işte karşı saldırıda bazen işe yarayabilir

sonun kadar ktılıyorum yazdıklarınızın. benim sorunum insanlar kırılmasın diye bişiy diyemem oysa diceksiniz o sizi kırıyor öyle de ben yapamıyorum işte hakettiklerini sonuna kadar da biliyorum halbuki :14::14: bu arada iyi demişsiniz :9:

kilo versen çok zayıfsın alınca da çok kilo almışsın bu insanların derdi ne .herkesin dış görünüşü kendinedir.kimseyi ilgilendirmez belki bi sorunu var bi hastalığı var nerden bileceksin ne densiz insanlar böle yaa canım sen hiç üzülme başkalarını kafaya takma .düzenli beslenirsen mutlaka verirsin kiloları

Kızlar çok bunaldım..
Bu hafta sınavlardan sonra rahatlıyım diye tatil yaptım kafa tatili..
Annem de işten izin aldı biraz akraba ziyaretlerine falan gittik memlekete..
Orda herkes çok kilo almıssın sen eskiden ne güzeldin diyip durdular :14:
Kemoterapi sonrasında çok aşırı olmasa da kilo aldım. aile tarafından kimse bilmediği için de bu sebebten diyemiyorum. çok üstüme geliyorlar. aslında abartılacak bi dış görünüşüm yok basenlerim belli ediyor kendini buda beni geniş gösteriyor. hep kalça bölgesinden alırım ben. çok uğraştım vermek icin olmuyor.. yediğime içtiğime dikkat ederim. bugün bide alışverişe gittik annemle. benim bedenimden kalmamıs bayanın biri ordan yemiş yemiş tutmuşsun dedi :14::14:o kadar moralim bozuldu ki anlatamam :14: sinirlerim alt üst oldu :14: yemek bile yemedim :14: zaten sabahtan akşama kadar okuldayım simit ayran ancak yiyorum öğlende. akşamları da 7den sonra yemiyorum bile. ne kadar uğraşsam da olmuyor şu an vücudum daha bi düzene oturmadı. kimse beni beğenmiyorda zaten :14: paylaşmak istedim, okuyanlara teşekkür ederim:14::14:

uzulme pinarcim bos yere, goz yaslarina yazik canim, sen kendinle bu sekilde mutluysan hic sorun yok, sana laf edenin lafini ver oturttur , bu konuda hic taviz verme, kimse kemik torbasi olmak zorunda degil,kimse sana boyle birseyi dayatamaz ama saglik sorunlarina yol acan bir kiloysa bu,bi caresi bulunur elbette, basenlerin icinde , bolgesel zayiflama, olmadi liposuction kesin cozum, aldirir kurtulursun, ama simdi seni bu denli uzenler ne yapsinlar canim ya , kotu beyinlerini, dusuncelerini micektirsinler liposuctionla , :27: olmadi dillerine rejim mi yaptirsinlar , sence bunlar mumkun mu ?:90: nich , onlarin iside keske kilo vermek kadar kolay olsaydi degil mi :33: :4::10:

eleştiri yapanlarda sanki manken olsa bari içim gam yemicek..hepsi kıskanç insanlar kesin bişeyini kıskanıp öle hırs çıkarıyolardır.valla yapıştırcan cevabı laf esirgeyipde borçlu kalamam

yapıştııır:64:

ilk önce hiç ama hiç takmaa kafana...
zor biliyorum insanlar incitttiğinin farkında olsa bile zevk alarak bazen üzmek için sırf söyleyebilolar..
malesef çevremizde öyle insanlar çok fazla...
bende 5 kilo versem kimse kilo versin demiyo ama 2 kilo alasam aaa kilomu aldın diyolar...ve topu topu 54 kiloyum....
önemli olan sağlığın hem kemoterapi aldığını söylemişsi...zor günlerden geçmişsin ...ve şimdi 3-5 patavatsız yüzün den moralini bozma hiç...

kemoterapi gibi zor bir süreç geçirmişsin. maş. kilo bile almışsın. babamda biraz kilo almışsın desek seviniyor, oda kemoterapi almıştı. ne zor bir süreç olduğunu çok iyi bilirim. zaten o ilaçları alıncada bunalıma giriyor insan, üstüne milletin ne dediğini de takma. bazıları insan değil artık. istersen psikolojik yardım al. diyetisyene git, bir başlangıç yap kendine.

Back
X