Her Gittiğim Yere Peşime Takılıyorlar.

angryangel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2011
1.316
10
106
39
İstanbul
Kızlar sorunum kv ile görümcem. Dışarı çıkmak istediğimde, en basitinden doktora dahi gidecek olsam peşime takılıyorlar. Ben yalnız gezmeyi seven biriyim. Hani diyeceksiniz ne var bunda ama görümce hiç susmadan sürekli konuşuyor. Çok konuşan insanı sevmem. kv brnim kadar hızlı yürüyemiyor, adımlarımı ona ayarlayamıyorum sürekl yolda durup durup beklemek zorunda kalıyorum. ya da bir vitrine bakmak istiyorum hemen sıkılıyor gitmek istiyor çok sıkıntılı bir kadın. yarın da doktora gitmem gerekiyor kv de benimle gelecekmiş ama tahlil vereceğim yarın çıkması da biraz sürer onu beklerken eminim sıkılacak gene oflayıp poflamaya başlayacak burnumdan getirecek günümü. İşin kötüsü gelmek istediğini eşimin yanında söyledi hayır gelme de diyemedim. Çünkü sonra gelin beni yanında istemedi olacak. Acaba sabah erkenden gizli gizli kaçsam mı çünkü altlı üstlü oturuyoruz eve girip çıktığımdan hep haberi oluyor.

onların yanında yapacağınız planları ,gideceğiniz yerleri söylemeyin...

yalnız çıkarsan aşığına gideceğini düşünüyorlar bence ondan gidiyorlar. zaten evlenen kadının bu erkek ailesine bulaşmasından nefret ediyorum.ben hiç bulaştırmadım ailesini şmdi rahatım.

Hiç sevmem böyle teklif edilmeden bende gelicem diyenleri..

gerçekten sevimsiz birşey ama şu an iyilik ettiğini sanıyor. 9 aylık hamileyim yolda birşey olurmuş (ne olacaksa) halbuki daha çok canımı sıkacağının farkında değil. yarın kendimle uğraşıcam bir de yetmiyormuş gibi onun sıkılmasıyla uğraşıcam. offf eşimi de böyle ikna etti ya zaten. bir de yarın doktorumla görüşeceğim zaman eminim o da girecek peşimden muayenehaneye. halbuki dışarda bekleme nezaketini gösterebilse keşke. zaten sayelerinde mahrem hiçbirşeyim kalmadı. herşey ortalarda.

Ama hamileymişsin ya.. Ben olsam bende yalnız bırakmam heralde :/
Yinede can sıkıcı bi durum haklısın ama onlarda hassastır eminim..

doktora söyle almasın içeri.
eger yanında vıdı vıdı yaparsa; "anne madem geldin otur bekle, konusunca hızlanmıyor hiçbişey, yapıcak bısey yok",diye söyle.
hiç gelemem öyle seylere. eşimin tarafı da öyle ama valla herkese bi bakışım yetiyor lank dıye oturup kalıyorlar yerlerınde.
yumusak yüzlü olmıcan işte...

canım önceden söyleme sende gerektiğinde çek kapını çık git geçen sene kadın doğuma kontrole gittim kistim var yalnız bırakmamak için geldi sağolsun(gelmesi germedi beni)ama dr un yanına girmesinden rahatsız oldum dr soruyor korunuyormusunuz vs.. yanında cevapladım çok sıkıldım bu sene çekip gitcem

Ama hamileymişsin ya.. Ben olsam bende yalnız bırakmam heralde :/
Yinede can sıkıcı bi durum haklısın ama onlarda hassastır eminim..

misafiri geldiğinde hiç hassas olmuyor ama anında çağırıp ortalıkta koşturuyor beni. onu da geçtim hamile halimle neredeyse 10 kiloluk elektronik beşiği kaldırtmaya çalıştı bana. o yüzden samimiyetine inanmıyorum kendisinin.

sıkılıp oflayıp poflamasa surat asmasa ve herşeye karışmasa problem yok ama bir de onu haylamaya çalışacağım. yani bana yardımcı değil, aksine ekstra yük.

Anladım.. Siz daha iyi taıyosunuz tabi..

Altlı üstlü oturmanın kötü yanları....
Gelsin bence. Oflasın poflasın. Sıkılsın, yorulsun ki gelmek istemesin.
Dinleme. Gez mağazaları. Oradan oraya gir. İşim var de. Şunlardan alacağım, şuna bakacağım de.
Bul bir şeyler. Yor iyice onu. Gelmesin bir daha. Üf sinirlendim şunun başında.

Kayinvalide dusunse suc, dusunmese suc :)

Dogumun cok yakin
belki de esin diyordur yalniz gondermeyin ne olur ne olmaz diye

Cunku kadin da seninle gezmekten mutlu degilmis
oflayip pufluyormus...

Bu arada gizli sakli gitme
istemiyorsan acikca soyle...

canim bu gibi durumlarda eger gelmemeleri imkansizsa yani sen istemiyorsun ama soylemiyorsun da. kocana beni istemedi gelin diyecek tabii..

ne yapacaksin biliyor musun ? o yokmus gibi davranacaksin ama ona sinirli davranarak degil...

sen hizli hareket et kendini egleyecek bir seyler bul yolda gir magazaya canin ne istiyorsa yap oflayip puflamasina aldirma bildigini oku cok mutlu davran gorumcen gibi sen de cok konus neseni aciga vur ona gulumse kahkaha at dunyanin en mutlu insani sen ol.

esin yokken cagirma ama esinin yaninda anne yarin pazara gidicem sen de gorumcem de gelir misiniz beraber cok keyifli oluyor de..

esine boyle yap esin yokken diyelim bir yere gideceksin esine de yola cikinca soyle annemlere niye haber vermedin derse kapilarini caldim acan olmadi de gec..

napicaksin... insanlara boyle oynamazsan uzulen sen olursun tecrubeyle sabit...

eşim birşey demiyor ki kendileri empoze ediyorlar herşeyi. doğrusu gelmek istemiyorum dese hiç gönül de koymam takmam da. oflayıp puflayacak adam da bir zahmet gelmesin yani. kendi kendime yetiyorken bir de başkasını çekmek zorunda değilim.

Hamileliğinin ileri safhasındasın, yalnız gitmen bence de doğru değil. Görümcen ile gidin. Anne sen zaten yürüyemiyorsun yorulma falan dersiniz. Eşinin izin alma şansı yok mu? onunla git bazı kontrollerine...

Olmadı yok istemiyorum diyorsan eşine söyle kendi başına gitmek istediğini eşinde o yalnız gider desin..

Gelme denmez diyorsun geleceklerini bildiğin halde gizlice gitmek hiç olmaz. Dürüstçe gelmene gerek yok demek daha iyi...

Ayrıca soruyorum her şeye evet deyip yakınmak nereye kadar gider böyle. Genel olarak söylüyorum çevremde de böyle, kötü olmayayım diye her şeye evet diyorsunuz sonra eziliyorum diye yakınıyorsunuz. Başka eve çıkma şansın yoksa altlı-üstlü oturmak zorundaysan biraz kendi sınırlarını çizeceksin. Her şeye evet demeyeceksin. Ben öyle sevmiyorum, ben öyle istemiyorum demek bu kadar zor olmamalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…