- Konu Sahibi angryangel
-
Kaynanandan nefret ettiğini yüzüne söyle artık. Her seferinde ayak oyunları yapmandan valla ben sıkıldım.
Cnm eşinin gidebileceği bir zaman ya da saate randevu alma gibi bir şansınız yok mu en güzeli eşinle bir yerlere gitmen o zaman hem gelemezler de yanında, dr un da aslında muayene sırasında herkesi çıkarması gerekli benim dr um çıkartıyor valla sadece ultrason sırasında babasına gösteriyor bebeği, çünkü annem bilke olsa rahatsız olurum
Kendi ailenizle aynı şehirde mi yaşıyorsunuz?Eğer aynı şehirdeyseniz kendi kardeşinizi veya annenizi çağırın,kayınvalidenize de sizin gelmenize gerek yok annemle veya kardeşimle gideceğim diyebilirsiniz.
gerçekten sevimsiz birşey ama şu an iyilik ettiğini sanıyor. 9 aylık hamileyim yolda birşey olurmuş (ne olacaksa) halbuki daha çok canımı sıkacağının farkında değil. yarın kendimle uğraşıcam bir de yetmiyormuş gibi onun sıkılmasıyla uğraşıcam. offf eşimi de böyle ikna etti ya zaten. bir de yarın doktorumla görüşeceğim zaman eminim o da girecek peşimden muayenehaneye. halbuki dışarda bekleme nezaketini gösterebilse keşke. zaten sayelerinde mahrem hiçbirşeyim kalmadı. herşey ortalarda.
9 aylık ahmileysen gelmeli bence canım. keşke benim kv demde gelseydi. ben 2 saatik yolu karnım burnumda tek başıma trenle otobüsle gidip gelirdim bide ağutosa sıcağında o şeker testleri 3 saat hastane kapılarında hamile aç yürümek test yapılırken yasak az ağlamadım şekerim tavan yaprdı hep ama stresten üzüntüden ourud. eşimde çok yoğun çalışıyodu o dönem. annem yaşlı zaten. bellietmezdim. bazen zorluğunu kv yanında anltırdım. üstelik genç kv. ama bir kere demedi kzım bende geleyim ne olur ne olmaz. kıymetini ibl bence.
canim bu gibi durumlarda eger gelmemeleri imkansizsa yani sen istemiyorsun ama soylemiyorsun da. kocana beni istemedi gelin diyecek tabii..
ne yapacaksin biliyor musun ? o yokmus gibi davranacaksin ama ona sinirli davranarak degil...
sen hizli hareket et kendini egleyecek bir seyler bul yolda gir magazaya canin ne istiyorsa yap oflayip puflamasina aldirma bildigini oku cok mutlu davran gorumcen gibi sen de cok konus neseni aciga vur ona gulumse kahkaha at dunyanin en mutlu insani sen ol.
esin yokken cagirma ama esinin yaninda anne yarin pazara gidicem sen de gorumcem de gelir misiniz beraber cok keyifli oluyor de..
esine boyle yap esin yokken diyelim bir yere gideceksin esine de yola cikinca soyle annemlere niye haber vermedin derse kapilarini caldim acan olmadi de gec..
napicaksin... insanlara boyle oynamazsan uzulen sen olursun tecrubeyle sabit...
gelip problem çıkarmasa başımın üstünde yeri var ama surat asması sıkılması oflaması poflaması beni daha çok yoruyor. en basitinden otobüste ayakta kalsak düşmesin diye ben tutmaya çalışıyorum onu. şimdi ne mantık kalıyor ki yanımda gelmesinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?