Her gittiğinizde bunlar söylense sizde sıkılır mısınız?

Gençliğimiz gitti bu kv ler yüzünden
yaaaa sorma vallahi bu sene hep ben böyle değildim. Neden böyle oldum ben çok kötüyüm hiç iyi değilim. Hergün biryerim ağrıyor herşeyi unutuyorum demekle geçti eşimin bişey söylüyor dönüp tekrar soruyorum ne demiştin diye çürüdüm valla

evli değilim ama babannem kim tutcak bu işleri aman şura ağrıyor bura ağrıyor bizde yaşlanınca aynımı olcaz acaba Allah sabır versin sabır gerektiriyor.
Yaşlılar da kendilerini acındırma var. Tamam zor yaşlılık ama benim 80 yaşındaki babaannem o kadar titiz ki benim yapamadığım işleri yapar. Kadın dinç hiç oturmaz ama bazı yaşlılar nasılsa yaşlıyım deyip hep oturuyor. Ve hamlıyor. Misal benim kv erindiğinden tuvalete zor kalkar yerinden. Anca şu işi yapsam diye bana duyurur. Kendi de yapmaz. Kulağım duyduğu için ben yaparım.

Yaşlanınca asla böyle yapmam vallahi. Kv 60 yaşında ama bi muhabbet etsen ölecek yarın. Beni de öldürür bu karı.

Yaşlanınca asla böyle yapmam vallahi. Kv 60 yaşında ama bi muhabbet etsen ölecek yarın. Beni de öldürür bu karı.
Ahahahaha bak ramazanda komşu gelmiş yanına bende kapıdan günaydın dedim bana diyorki ben olcem galiba hayırdır dedim ben diyo ishal oldum eeeee dedim 3 yasindada 5 yasindada ölen var birtek sen mi hastasın ben 1 aydır çekiyorum aynısını eşimde öyle ayrıca yirmilik dişim ağrıyor yemek bile yiyemiyorum sen bi ishal olmuşsun olcem diyorsun dedim komşuda kız haklı abla herkes olcek bu ne böyle dedi aaaaaa demekki salgın var dedi sustu

Kadın ilgi bekliyor belliki fazla takilnayin bence huzurunuzu kacirmiyor ya

benim kv benim evimde sürekli hasta, su bardağını kaldırmaz yerinden. başka yerde atom karınca. bi bana gıcığı yani. bir iki kavga ettik gelme evime karışma bana dedim. sonra her geldiğinde gerçekten hasta olduğunda bile işlerin ucundan tutar oldu. eşimde keşke baştan çıkışsaymışsın nasıl mülayim oldu, canı azar istiyormuş diyor.

"Siz hastasınız nasıl gezeceksiniz.. biz dolaşalım gelelim... siz burda durun... birsey ne olur yolda size"...diye söyleyin... hemen iyileşir...

sende desene canım ispanyaya gitmek istiyor gidemiyorum felan diye.

bir olur iki olurda kadın sizi rehber olarak görmesin

Ben evli değilim fakat kendi annem der sürekli tamam dizlerinden rahatsız ama hergün demesi ve dillendirmesi artık boguyor beni biri gelse onada diyor oram ağrıyor buram ağrıyor diye.evde yalnız kalincada söylenir hep dışarı cikiyonuz die çalışıyordum işten çıktım yana döne iş bakıyorum simdi

Otursun hastaysa evinde yatsın ne o öyle gezenti gibi ikide bir gezmeler filan çıksın mahallesine 10 tur yapsın aha oda bi gezmek insanı gezdirecegi varsada bıktırır böyleleri gezdirsende gezdiriniz sağolun demez gezdirme daha iyi .

Benim de gorumcem kadrolu gezi elemani.sanki okey e dorduncuyu ariyoruz
Mutlaka kendini canta gibi tasinacak birsey zannediyor.ben de dedim kocanla gezersin diye.isine gelen heryere gelmek istiyor
Bu arada il disi onunla gezdik.
Gecen sene kustu
Bu sene allah kerim

Seninki de trajikomik miş canım

Bende de durum ayni suan sinirden catliyorum sanki baska coocugu yok

Oğullarını görünce kocalarına yapamadıkları nazı yapıyorlar. Hastalıkları nüksediyor nedense Yasmnn__ bizim kv gibi bak
Hele şöyle hastayım böyle hastayım demesi yok mu senin lafını bile böler vallahi kendini acındırmak için. Ezberledik artık herşeyi. Karı cürüdü yazık hastalıktan.

Sıkılırım
Ben senede iki kre görürüm kendisini
Max 2 gece kalrız
Bizimki de sürekli
Ben cok iyi anneyim
Biz cok fedakar aileyiz
Oğlum benim en kıymetlim
Babanız ölürse bana kim bakar
Bakanım da olmaz
Oğlum da evlendi zaten bu hayatta kimseye güven yok
Sizin esyalarınız yeni bizim eski
Ah be annecim param yok ki nasıl yenileyeyim
Vs vs vs sürekli aynı ezik cümleleri kurar durur
Ha bir de eşime ablasının cocukları için
Bu cocukları unutmak ihmal etmek yok
Evlendin diye aranı açma
Onlar babalarından cok seni gördü der
Psikolojik baskı kurar

Konular fRklı ama bizimkiler de hep bu sekilde aynı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…