- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
-
yaaaa sorma vallahi bu sene hep ben böyle değildim. Neden böyle oldum ben çok kötüyüm hiç iyi değilim. Hergün biryerim ağrıyor herşeyi unutuyorum demekle geçti eşimin bişey söylüyor dönüp tekrar soruyorum ne demiştin diye çürüdüm vallaGençliğimiz gitti bu kv ler yüzünden
Yaşlılar da kendilerini acındırma var. Tamam zor yaşlılık ama benim 80 yaşındaki babaannem o kadar titiz ki benim yapamadığım işleri yapar. Kadın dinç hiç oturmaz ama bazı yaşlılar nasılsa yaşlıyım deyip hep oturuyor. Ve hamlıyor. Misal benim kv erindiğinden tuvalete zor kalkar yerinden. Anca şu işi yapsam diye bana duyurur. Kendi de yapmaz. Kulağım duyduğu için ben yaparım.evli değilim ama babannem kim tutcak bu işleri aman şura ağrıyor bura ağrıyor bizde yaşlanınca aynımı olcaz acaba Allah sabır versin sabır gerektiriyor.
Yaşlanınca asla böyle yapmam vallahi. Kv 60 yaşında ama bi muhabbet etsen ölecek yarın. Beni de öldürür bu karı.yaaaa sorma vallahi bu sene hep ben böyle değildim. Neden böyle oldum ben çok kötüyüm hiç iyi değilim. Hergün biryerim ağrıyor herşeyi unutuyorum demekle geçti eşimin bişey söylüyor dönüp tekrar soruyorum ne demiştin diye çürüdüm valla
Ahahahaha bak ramazanda komşu gelmiş yanına bende kapıdan günaydın dedim bana diyorki ben olcem galiba hayırdır dedim ben diyo ishal oldum eeeee dedim 3 yasindada 5 yasindada ölen var birtek sen mi hastasın ben 1 aydır çekiyorum aynısını eşimde öyle ayrıca yirmilik dişim ağrıyor yemek bile yiyemiyorum sen bi ishal olmuşsun olcem diyorsun dedim komşuda kız haklı abla herkes olcek bu ne böyle dedi aaaaaa demekki salgın var dedi sustuYaşlanınca asla böyle yapmam vallahi. Kv 60 yaşında ama bi muhabbet etsen ölecek yarın. Beni de öldürür bu karı.
Merhaba bayanlar. Biz eşimin ailesine her gittiğimizde kayinvalidem şuraya gitmek istiyorum ama gidemiyorum kim götürecek , canım şunu istiyor diyor. Her gittiğimizde hastayım suram ağrıyor diyor. Biz elimizden geldiğince bir yerlere götürmeye bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama her gittiğimizde bunları söylemesi insanı biraz sıkıyor. Sizde de aynı durum var mı? Her gittiğinizde bunlar söylense sizde sıkılır mısınız?
sende desene canım ispanyaya gitmek istiyor gidemiyorum felan diye.Merhaba bayanlar. Biz eşimin ailesine her gittiğimizde kayinvalidem şuraya gitmek istiyorum ama gidemiyorum kim götürecek , canım şunu istiyor diyor. Her gittiğimizde hastayım suram ağrıyor diyor. Biz elimizden geldiğince bir yerlere götürmeye bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama her gittiğimizde bunları söylemesi insanı biraz sıkıyor. Sizde de aynı durum var mı? Her gittiğinizde bunlar söylense sizde sıkılır mısınız?
Otursun hastaysa evinde yatsın ne o öyle gezenti gibi ikide bir gezmeler filan çıksın mahallesine 10 tur yapsın aha oda bi gezmek insanı gezdirecegi varsada bıktırır böyleleri gezdirsende gezdiriniz sağolun demez gezdirme daha iyi .Merhaba bayanlar. Biz eşimin ailesine her gittiğimizde kayinvalidem şuraya gitmek istiyorum ama gidemiyorum kim götürecek , canım şunu istiyor diyor. Her gittiğimizde hastayım suram ağrıyor diyor. Biz elimizden geldiğince bir yerlere götürmeye bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama her gittiğimizde bunları söylemesi insanı biraz sıkıyor. Sizde de aynı durum var mı? Her gittiğinizde bunlar söylense sizde sıkılır mısınız?
Seninki de trajikomik miş canımSeninki sadece mızıldanıyo canım. Bizimki takıldı peşimize ay başına bizimle tatile geliyor. Çok sinir birşey. Eşim diyo seni kardeşlerinin yanına götürüyüm onlarda tatil yerindeoda aynen cevap şu siz nereye ben oraya. Halbuki yürüyemiyor bacağından rahatsız iki adım atar on dk oturur. Bütün hevesim kursağımda kaldı zaten bebekte var o zaten bebekten beter. Bizde kv olunca böyle mi oluruz ya çok sıkıldım artık bu kv meselelerinden.
Hele şöyle hastayım böyle hastayım demesi yok mu senin lafını bile böler vallahi kendini acındırmak için. Ezberledik artık herşeyi. Karı cürüdü yazık hastalıktan.Oğullarını görünce kocalarına yapamadıkları nazı yapıyorlar. Hastalıkları nüksediyor nedenseYasmnn__ bizim kv gibi bak
Oğlun boyle begenıyor de hihihihihiBenimkinde sürekli hasta ve bana sürekli kilo al diyip durur ve bunaltıyor bazen
SıkılırımMerhaba bayanlar. Biz eşimin ailesine her gittiğimizde kayinvalidem şuraya gitmek istiyorum ama gidemiyorum kim götürecek , canım şunu istiyor diyor. Her gittiğimizde hastayım suram ağrıyor diyor. Biz elimizden geldiğince bir yerlere götürmeye bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama her gittiğimizde bunları söylemesi insanı biraz sıkıyor. Sizde de aynı durum var mı? Her gittiğinizde bunlar söylense sizde sıkılır mısınız?
De dekı anne sen ıyısın bıs bu yasa gelınce nasıl olucaz bakalım. Eeeee eskı topraksın ne de olsa de hihihihiPeki bu söylenenlere ne desem kalbini kırmadan lafımı söylemiş olurum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?