Bayanlar merhaba
İçinden çıkamadığım bir durum var bilgisi olan varsa yardımını rica etmek için yazıyorum...
Hemen her görüşmemizde kv sessizce bebeğimi kimsenin olmadığı bir odaya götürüyor ve özellikle alt kısmı olmak üzere soyuyor ki bu genelde milletin muhabbete daldığı bir esnada çaktırmadan oluyor gözlemlediğim için bukadar eminim ilk başlarda tesadüfen farkettim sonradan bilinçli olarak takip edip içeriye dalmak suretiyle gördüğüm bir durum bu ve kadının neyapmaya çalıştığına dair inanın en ufak bir fikrim bile yok ilk birkaç seferde bebeğim ağladıda gittim ve şahit oldum ama kuzum öyle uysalki neyazıkki artık ağlmıyor bu durumu annemle paylaştım oda anlam veremedi ve birkez aynı durumu kendiside yaşamış bana anlatmamış ama yadırgamış çok kalabalık bir ortamda ben misafirlerimle meşgulken yatakodasında görmüş bebeğimin alt tarafı çıplakmış hemen panikle altını değiştiriyordum diye bir açıklama yapmış annem zeki kadındır bezi kontrol ettim temizdi diyor oturup konuşunca biraz daha taşlar oturdu diyebilirim aynı günü düşündüğümde az evel kvnin yanında zaten ben değiştirmiştim kadın dibimden ayrılmamıştı neden bunu yapıyor dün ziyarete gittik ve ben yine takip ettim aynı şeyi yaptı busefer erken davranmış olmalıyım yeleği elindeydi yine panikledi ve hemen bir açıklama yaptı terlemiş Allah kahretsinki ota boka ağlayan bir insan oğluda ona tapıyor dile getirirsem kıyamet kopacak ve ben büyütmekle suçlanıcam şimdiden alacağım cevaplarıda biliyorum kadıncağız babannelik yapmaya çalışıyor senin için kötü vs vs.. buarada kendisi anlattı ben doğum yaptığımda bebeğimin altını ilk değiştirmekle ilk mamasını vermekle övünüyordu onlara benzeyecekmiş dar kafalı işte avunsun dedim kendi kendime ama bu iki konuyu birleştirdiğimde acaba diğer alt açmalarında bir sebebimi var bir hurafe bir inanış?? yine tabiki anneme sordum oda bilmiyor bizimkiler zaten pek anlamaz öyle şeylerden biliyormusunuz nasıl bir anlamı olabilir bu hareketin ben bu kadına güvenemiycekmiyim o varken evladımı biran yalnız bırakmamak için inanın kırk takla atıyorum öyle kasılıyorumki birşey yapmak için uyumasını bekliyorum yada etrafın kalabalık olmasını abartmıyorum tuvalete gitmeyi bile ötelemekten patlama raddesine geliyorum buarada annemle kendimizce şimdilik düşünebildiğimiz çözümyolu bebeğim kendini ifade edebilmeye başlayana kadar mümkün mertebe onunla başbaşa bırakmamak...fikirleriniz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.[/QUOT
valla canım yorumları okudum ve kötü düşünmek istemiyorum onalr kadar ayıp günah del yine böyle suç üstü yaptığında denk geldiğinde anne bı gariplik mi var b n mi görmedim sen fark ettin neden kontrol ediyorsun her fırsatta diye sor evlat senin değil mi sor önce onunla hallet yok yine mi olmadı eşine şöyle benim anneligimden süper mi ediyor acaba diye konuyu ac belki eşinin bildiği birşey olur onun annesi sonuçta Allah korusun kardeşim düşünmek istemiyorum kötü birşey ama tedbirin al sen