Her gun 200kisi ile konusmak!!!

Çok zor işiniz var
Sözlümu bankadan aradılar
O da kadının sözünü yarıda kesti
Hadi rahatsız etmeyin beni diye yüzüne kapattı
Delirdim cildirdim içim acidi
Kim bilir günde kaç kere bu muameleye maruz kalıyor
Hiç tanımadığı adamdan azar yiyor

Anket için arayanlara bile isim var diyip kapatmiyorum ben
Allah yardimciniz olsun

Allah kolaylık versin, bizim milletimizde zaten iletişim konusunda sıkıntı var, dert anlatamazlar, anlatırsın anlamaz birçoğu, elli kere tekrarlarsın falan, sakin kalmak çok zor. Ne zaman bir çağrı merkezini aramak zorunda kalsam dünyanın en kibar, en zahmetsiz ve en "net" insanı olurum. :KK70: Biliyorum çünkü o insanlar nelerle karşılaşıyorlar. Bir de hiç bana göre bir iş değil, ben bir lafı en fazla iki kere anlatırım, üçüncüye uğraşmam yani. Sorması ayıp maaşı ne kadar?
1.480 tl.
Bence cok daha fazlasini hakediyoruz ama kurumumuz asgariden biraz yuksek aldigimiz icin somurme politikasina giriyorlar... Hayir eskiden bu denli yogun degildi cekiyorduk artik saliyolar cagrilari surekli durmaksizin konusuyoruz....

Bi ara bende arıyordum çok sık randevu için,artık internetten alıyorum,bende diyorumki niye burda çalışanlar mıy mıy mıy ediyorlar, çalışma saatlerini ve koşullarını görünce haklılarmış yani.
Benim arkadaşımda çağrı merkezinde çalışmış oda çok şikayet ederdi,yapılacak iş değil vesselam.

1.480 tl.
Bence cok daha fazlasini hakediyoruz ama kurumumuz asgariden biraz yuksek aldigimiz icin somurme politikasina giriyorlar... Hayir eskiden bu denli yogun degildi cekiyorduk artik saliyolar cagrilari surekli durmaksizin konusuyoruz....
Hepsinde var o sömürme derdi ne yazık ki, keşke olmasa. Hayır millet laftan anlasa hadi neyse.

Bi ara bende arıyordum çok sık randevu için,artık internetten alıyorum,bende diyorumki niye burda çalışanlar mıy mıy mıy ediyorlar, çalışma saatlerini ve koşullarını görünce haklılarmış yani.
Benim arkadaşımda çağrı merkezinde çalışmış oda çok şikayet ederdi,yapılacak iş değil vesselam.
Konusmayi bilmeyen ariyor sapigi ariyor yabanci uyruklusu ariyor....
Hepsiyle muhattap ol sonra da akil sagligin bozulmasin....cok zor canim cokkkk...

Çok zor işiniz var
Sözlümu bankadan aradılar
O da kadının sözünü yarıda kesti
Hadi rahatsız etmeyin beni diye yüzüne kapattı
Delirdim cildirdim içim acidi
Kim bilir günde kaç kere bu muameleye maruz kalıyor
Hiç tanımadığı adamdan azar yiyor

Anket için arayanlara bile isim var diyip kapatmiyorum ben
Allah yardimciniz olsun
Ben de boyleydim ama anket firmalari sigorta sirketleri falan b*kunu cikardi
Sanki cevap vermek zorundaymisim gibi tavirlar. Bi tane adam hayatim falan dedi.
Direk zamanim yok deyip yuzlerine kapatiyorum sonra da numarayi blokluyorum.
Direk musteri ile olan islerden nefret ediyorum. Allah kolaylik versin bu isleri yapanlara.

Hanımlar aranızda yapan var mıdır bilmiyorum ama çağrı merkezinden herhangi bir şey için arandığınız zaman lütfen o insanları terslemeyin, kaba, sert konuşmalar yapmayın tabi bu sadece bir rica. Bu insanların ekmek parası için ne zor şartlar altında işlerini yapmaya çalıştıklarını hatırlayın. Kibarca reddedin yani reddedecekseniz, çok zor birşey değil bence bu. "İlgilenmiyorum, teşekkürler" deyip çağrıyı sonlandırabilirsiniz. Çok zor birşey değil bu.

Benimki 11 saat, karışık vardiya, hafta 1 izin onun da günü belli değil. Bazen izni bu pazartesi verirler, öteki haftayı pazara atarlar, 2 hafta çalışmış olursun. Sonra gece vardiyasının ardına gündüz yazarlar uykusuz kalırsın.
Benim birimim özeldi bir de. İptal birimiydi, iknaya çalışıyorduk. Molaları hiç sorma zaten, 5 dakikada tuvalete gitsen yarım kalkarsın zaten. Çay mı içersin, çiş mi edersin sen karar ver.
Bir gün artık dayanamayacağım, regl oluyorum o gün acil tuvalete yetişmem gerek. Molayı falan boş verdim kalktım gidiyorum ben, zebaninin teki durdurdu beni. hesap soruyor, ben de tükenmişliğin verdiği rahatlıkla bir hırladım buna, sen benim liderim misin, YOK, bayanım acil tuvalete koşuyorsam bir nedeni vardır değil mi? Gitmeyeyim de ortalığı mı batırayım, tamam gitmiyorum buralar batsın dedim yerime geçiyordum. Bu zebani bir pustu ama görmen lazım, tamam hadi git falan dedi :KK70:
Yemek molası 20 dk, tık tıkıştır nasıl edersen et.
İnsani koşullar değildi valla. Kabus gibiydi, hatırlamak istemiyorum.
Bizimkiler de ellerimizden baglicaklar nerdeyse molaya cikmayalim diye. Hayir yogunluk yogunluk da biz de insaniz robot degil yani. Biz uc vardiya calisiyoruz. Ama olumden beter hepsi de... Ha bi de eksik sure derdi var... O yine akillara zarar.

Hanımlar aranıza yapan var mıdır bilmiyorum ama çağrı merkezinden herhangi bir şey için arandığınız zaman lütfen o insanları terslemeyin, kaba, sert konuşmalar yapmayın tabi bu sadece bir rica. Bu insanların ekmek parası için ne zor şartlar altında işlerini yapmaya çalıştıklarını hatırlayın. Kibarca reddedin yani reddedecekseniz, çok zor birşey değil bence bu. "İlgilenmiyorum, teşekkürler" deyip çağrıyı sonlandırabilirsiniz. Çok zor birşey değil bu.
Hassasiyetin icin cok tesekkurler canim... Keske herkes senin gibi duyarli olsa keske.... Cok iyisin:KK200:
Bu uyariya ihtiyaci var milletimizin.

Bende çağrı merkezinde çalıştım bi dönem .
Çok lanet bi iştir .
Küfür eden mi ararsın , sapık mı ararsın herşey var .
Ben dayanamadım bıraktım ama bırakmamda çok zor oldu .
İşimde iyiydim patronlar sorun çıkardılar çok .
Ama kurtuldum sonra bi daha öyle bi iş mi tövbe .

Bizimkiler de ellerimizden baglicaklar nerdeyse molaya cikmayalim diye. Hayir yogunluk yogunluk da biz de insaniz robot degil yani. Biz uc vardiya calisiyoruz. Ama olumden beter hepsi de... Ha bi de eksik sure derdi var... O yine akillara zarar.
Aynıydı canım, farkı yoktu hepsini çektim ben.
Eksik süre ne bu arada? Yoğunluk olunca mesai koyarlardı o mu?

Maalesef edri

Maalesef Edirne'de yaşamıyorum ama bilirim tabii ki. İş sahasi cok yok ne yazik ki:-( ama sen başka is ara yine de nerden ne çıkacağı belli olmaz;-)
Evlenince istanbuls yerlesecegiz canim ordan bakacagim artik sagol iyi dilegin icin:)

Ben de boyleydim ama anket firmalari sigorta sirketleri falan b*kunu cikardi
Sanki cevap vermek zorundaymisim gibi tavirlar. Bi tane adam hayatim falan dedi.
Direk zamanim yok deyip yuzlerine kapatiyorum sonra da numarayi blokluyorum.
Direk musteri ile olan islerden nefret ediyorum. Allah kolaylik versin bu isleri yapanlara.
Bana diyen olmadı henüz
Aradıkları zaman veya ben bir mağazayi aradığım zaman Nasılsıniz diyorum önce o zaman bir kaç kere ters cevap aldigim oldu

Aynıydı canım, farkı yoktu hepsini çektim ben.
Eksik süre ne bu arada? Yoğunluk olunca mesai koyarlardı o mu?
Mesela hastaneye gittin ve is yerinden izin aldin o gittigin sureyi sonradan tamamliyosun.. Yani bu 10bucuk saat oluyor sana 12saat. Bazen kulaklikta sorun oluyor hattan cikis yapmak durumunda kaliyosun sureyi sonradan tamamliyosun. Adeta iskence yani..

Bende çağrı merkezinde çalıştım bi dönem .
Çok lanet bi iştir .
Küfür eden mi ararsın , sapık mı ararsın herşey var .
Ben dayanamadım bıraktım ama bırakmamda çok zor oldu .
İşimde iyiydim patronlar sorun çıkardılar çok .
Ama kurtuldum sonra bi daha öyle bi iş mi tövbe .
Beni iyi anlarsin o zaman canim:/
Sen ne kadar calistin? Zordu dimi?

Back
X