- 20 Ocak 2008
- 15.260
- 32.163
- 1.123
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Benim arkadasim gsm operatorlugunde calisiyor.Vardiyalari hep gece.Kiz zombi gibi oldu artik.Allah kolaylik versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BEN HALDEYİM GEL :) DİŞ BENDEN SORULURHazır burdayken banada dişe randevu var mı baksana![]()
hangi şehir?Selam kizlar yine bir dertle karsinizdayim; simdi efenim benim isim her gun 200insana dert anlatmak ve bundan cok rahatsizim
Meslegim 182de cagri operatorlugu... 10bucuk saat mesai saati icinde bir oturuyorum ve mesaim bitene kadar konusuyorum... Kizlar aranizda bu isle mesgul olaniniz var mi? Yani siz de benim gibi oturdugunuz gibi cagri almaya mi basliyosunuz? Artik iyice cekilmez bir yer oldu... 2gun tatili var ama 10bucuk saat afedersiniz somuruyolar bizi cok mutsuzum cok.... Astim hastasi oldum burasi yuzunden. Yakinda evlenicem ceyiz yapiyorum ama cikamiyorum... Yogun olmasa cekilirdi yine ama bir de hastalar o kadar anlayissiz ki bebeginin yaninda konusan mi istersin randevu yok diye bagiran mi randevu saatini begenmeyen mi offff offff biktim kizlar is yerimden. Sizce ben mi abartiyorum? Siz olsaydiniz yapabilir miydiniz? Lutfen teselli verin biraz bana...![]()
Edirne.hangi şehir?
Assistin calisma sartlari daha iyi ben turkcell globalde calisiyorum.AssisTT'te mi çalışıyosun?
bende çalıştım 187 de hem 187 çağrısı hemde doğalgaz sayaç arızaların çağrısını alıyoduk ben kafayı yedim 1 yıl öalıştım kaçtım sonra dayanılcaak gibi değil stresten çok kilo verdim sacım falan beyazlamıştı aksam 6 da yatıyodum resmenEdirne.
2yila dayandi canim sirf ceyiz yapiyorum diye cikamiyorum nisanlim her gun cik diye baski yapiyor, cunku hergun sikayetciyimbende çalıştım 187 de hem 187 çağrısı hemde doğalgaz sayaç arızaların çağrısını alıyoduk ben kafayı yedim 1 yıl öalıştım kaçtım sonra dayanılcaak gibi değil stresten çok kilo verdim sacım falan beyazlamıştı aksam 6 da yatıyodum resmen
gerçekten çalışmayan anlayamaz aslında anlamalarını bekleme amann nolcak telefonda konuşuyosun diye düşünür insanlar ama o kadar zor ki hiç mi boşluk olmaz ya arka arkaya fulll çalıyor ve hiç arasında 1 2 dakika boşluk yok ayy iğrenç günlerdi ya beyin yorgunluğu hiç geçmiyor kafamı vurasım geliyodu duvarlara tek artısı kilo verdirdi bana :)2yila dayandi canim sirf ceyiz yapiyorum diye cikamiyorum nisanlim her gun cik diye baski yapiyor, cunku hergun sikayetciyim
Ama bizi bizden baska kimse anlayamiyor arkadasim, ne yapsam nerelere gitsem bilmiyorum![]()