Bu sabah kavga ettik yine daha kahvaltı bile yapmadan. Şu saat oldu hala ağlıyorum. Dayanamıyorum. Evlendiğime çok pişmanım çok...
O kadar basit, saçma şeylerden tartışıyoruz ki... Konular basit ama beni kırmasına tahammüledemiyorum. Daha bu sabah erkenden kalktım, kahvaltı hazırladım sonra onu uyandırdım. Kocam da banyoya girdi, elini yüzünü yıkamak için. Ben de sofranın başında bekliyorum ha geldi ha gelecek diye. Yarım saat oldu çıkmadı, duşa girmiş benim beklediğimi bildiği halde. Herşey buz gibi oldu. Ben de çıkınca sinirli sinirli konuştum kahvaltı ortada bekliyor niye duşa girdin diye. Alttan alacağına bağırdı, hakaret etti. Ben ağlamaya başlayınca daha çok bağırmaya başladı.
Merhaba...
Ben 7 aylık evliyim. 3 yıl nişanlı kaldım. Nişanlanlılığımdan beri eşimin ailesiyle sorunlar yaşadım. Evlendikten sonra da durum değişmedi. Onlar yüzünden evliliğimin her günü ağlayarak geçti. Eşim hiçbir zaman beni korumadı. Hep ailesini savundu suçlu oldukları halde. Defalarca ayrılma noktasına geldik. En son geçen ay evi terkettim 4 gün boyunca annemde kaldım. Sonra pişman oldu, özür diledi, sözler verdi geri döndüm. Ailesi yüzünden yaşadığımız sorunlar yetmezmiş gibi bir de kocamın saygısızlığı, ilgisizliği beni iyice bunalttı. İnsan her hafta sonu daha kahvaltı bile yapmadan kavga eder mi? Hatalarını hiç kabul etmiyor, özür dilemesi gerekirken bana yükleniyor, hakaret ediyor. O kadar mutsuzum ki. Başkları hafta sonu eşiyle gezip tozarken ben odaya kapanıp saatlerce ağlıyorum. Sonrasından korkmasam boşanmak için 1 gün bile beklemem. Nefret ediyorum ondan. Psikolojimi bozdular ailece. Ben bunun için mi evlendim? Sabrım kalmadı...
O kadar basit, saçma şeylerden tartışıyoruz ki... Konular basit ama beni kırmasına tahammüledemiyorum. Daha bu sabah erkenden kalktım, kahvaltı hazırladım sonra onu uyandırdım. Kocam da banyoya girdi, elini yüzünü yıkamak için. Ben de sofranın başında bekliyorum ha geldi ha gelecek diye. Yarım saat oldu çıkmadı, duşa girmiş benim beklediğimi bildiği halde. Herşey buz gibi oldu. Ben de çıkınca sinirli sinirli konuştum kahvaltı ortada bekliyor niye duşa girdin diye. Alttan alacağına bağırdı, hakaret etti. Ben ağlamaya başlayınca daha çok bağırmaya başladı.[/
tamam giriyorum diye sana söyleyebilir burda haklısın ama keşke sinirli konuşmasaydık erkekler böyle 8 mayıs ta 2 sene bticek benımde olabiliyor yani bayan alttan alıcak biraz idare edicek diğer konuları bilemem ama bu çok basit bir konu bence sakin sakin deseydın soğudu hayatım filan diye ne yazık ki biz çıkıştığımzda onlarda çkşıyor bir taraf yerinde susmalı yerınde konuşmalı inş. düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?