O kadar basit, saçma şeylerden tartışıyoruz ki... Konular basit ama beni kırmasına tahammüledemiyorum. Daha bu sabah erkenden kalktım, kahvaltı hazırladım sonra onu uyandırdım. Kocam da banyoya girdi, elini yüzünü yıkamak için. Ben de sofranın başında bekliyorum ha geldi ha gelecek diye. Yarım saat oldu çıkmadı, duşa girmiş benim beklediğimi bildiği halde. Herşey buz gibi oldu. Ben de çıkınca sinirli sinirli konuştum kahvaltı ortada bekliyor niye duşa girdin diye. Alttan alacağına bağırdı, hakaret etti. Ben ağlamaya başlayınca daha çok bağırmaya başladı.
seni okurken hayatim film seridi gibi gecti gozumun onunden...boyle bir evliligi aglayip cekmekle kendine ne kadar yazik ettigini anlayacaksin ...ama is isten gecmis olacak canim.
evliligin ilk yillari oturmadigi icin falan filan diyemeyecegim maalesef.cunku bu bana gore safsata.
ailesi icin karisini karsisina alan,onun hakkina giren,saygisizlik eden,hakaret eden erkek bana gore evlilige alisamamis erkek degil,kisiliksiz erkektir.
bende de vardi seninki gibi bu anlattiklarim gibi bir koca...ne yaptim??? YOL VERDİM!!! boylesine yol vereceksin,omrunden degil...
bu arada sonrasindan korktugun nedir onu cok merak ettim???
cnm bu problemleri hemen hemen hepimiz yaşıyoruz ama yol vermeye ayrılmaya cesareti yok çoğumuzun sizi bilmem ama başta benim:ve bu şekilde deveyi gütmeye çalışıyoruz sorunlar sıkıntılar ailevi problemler her geçen gün iyiye gideceğine dağ gibi oluyo bütün çıkışlar kapanıyo resmen çaresizlik çaresizlik ya ağlama krizleri ya daha açık sinir hastalığına doğru gidiyo..sen bu süreci nasıl atlattın nasıl karar verdin özel olmazsa biraz anlatırmısın??bendede var bitane durup durup işine gelmeyince kapıyı gösteriyo babnın evinde iyisimi vardı anam için seni boşarım....evlendiğimden beri sığıntı gibi bunları dinliyorum ve sabrım kalmadı artık..
ozelden yazdim canim...
cnm ben sana özelden msj yazdım ama yeni üye olduğumdan 100 msj ı tamamlamadığımdan gönderilmedi teşk yazdıkların için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?