HER GÜN AĞLIYORUM. .

Arkadaşım sürekli konu niye açıyorsun aynı konudan devam etsene,olayı anlayamıyoruz,kafamızı karıştırıyorsun daha çok.Eski konuna yorum yaz,güncellensin oradan devam et.
@Margarikotin konu tekrarı.Açılan 6 konuda da aynı mevzu var.

İnternette gördüm başka kızlar yorum atıyor arkadaşım yazmış altına :) gulucukler atmış baya kızlarla muabbet ediyor ölümüne benim canım yanıyor ailemden uzakta başka sehirde onun için duruyorum o sadece dalgasına bakıyor sevgi bu mu

Ya canlı yayınlı sevgilisi olan kız değil misin sen?
Neden üzülüyorsun seni ekrana çıkarmadı diye mi? tövbe tövbe.
Adam hiç birşey sallamıyor ama sen ne diyorsun boşa üzülmeeee

Böyle bir adamın aramasını neden bekliyorsunuz ki..
Fırsat bu fırsat bitirin..
Sizde aramayın..

Ya canlı yayınlı sevgilisi olan kız değil misin sen?
Neden üzülüyorsun seni ekrana çıkarmadı diye mi? tövbe tövbe.
Adam hiç birşey sallamıyor ama sen ne diyorsun boşa üzülmeeee
Durmadan Ağlıyorum kendim için belkide çünkü inandim gerçekten aşık gibi davranabilirmi bir erkek

Ne kadar zamandır birliktesiniz?
Siniri geçince ararsa her şey yoluna girecek mi?

valla ben genede anlamadım varya konuyu bı kavga var ama ne yanı anlamadım anlamıyorum
Bunun boğa burcu bir sevgilisi var.Çocuğun telefonunu istemiş kullanabilir miyim diye,çocukta tamam al demiş.Sonra bu bakmış geçmişte kız isimleri falan var.Şakayla karışık aa facebookun açık kalmış demiş sevgilisine,aslında açık değilmiş.Çocukta bunun üstüne saldırmış nasıl benim facebookumu açarsın sen diye.Konu sahibide git korkuyorum polis çağırırım demiş,sonra bu çocuk canlı sohbet sitelerinden başka kızlarla konuşuyormuş,arkadaşlarıyla gülüp eğleniyorlarmış falan.Konu sahibinide aramıyor o günden beri.

Yav niye ağlıyorsun ben hala anlamıyorum! Sorunlumuyum ne?

Bu konu bir kaç kez daha açılmadı mı ya ? Var bi 6 gün olayı ama pek anlayamadım.
Anladığım kadarıylada adamın zerre umru değilsin. Umrunda olmadığın gibide bolca aldatılıyorsun.
Ve buna rağmen hala seni aramasını istiyorsun. Arasa ne değişecek ?
Kendine gel ve derhal kurtul o adamdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…