• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gün arayan eski eş

Arasa da acmayin calar calar susar
Sizi bosanmaktan vazgecirmeye calisiyor ama yeniden deneseniz eskisinden daha beter olur nasilsa beni cekiyor der hic gerek yok
Durusma ne zaman?
Bir yandan oyle dusunuyorum bende huylu huyundan vazgecmez 1 yil olmaz 2.yil yine baslar hatta 1 ay

Benim memleketime tasinmayi falan kabul etti. Herkesi silerim bi tek sen diyor ama eskisi gbi sevmedigimi farkettim
O da sevmiyor ki zaten. Poposunu toplatabileceği, kumarıyla aldatmasıyla kabul edecek kimse yok; meteliksiz, batakçı herifi kim ne etsin neden çeksin?

Maddi durumu gayet iyi ama gercekten benim gbi bir enayi bulamayacaginin farkindadir
Daha iyisini, daha çekenini bulabilseydi zaten onun yanında olurdu, sizin adınızı anmazdı güzel kardeşim. Anlayamadığınız bu işte, aslında çoktan gözden düştünüz, o ilk dayak o ilk aldatma, o ilk hatalarda; sadece yoklukta aranıyorsunuz.

Neden aklimi aylar sonra karisitiryorsa ne guzel alismistim yanlizliga. Bosanmis olmak bana bisey farkettirmez modern dusunceliyim ve buyuk sehirde yasiyorum

Onu kimse çekmez ve evlenmez ondan senden kapağı çekmek istemiyo.. ne güzel o halde hiç çekme.

bu süreçte aradı baktı gezdi buna eminim daha iyisini bulamadı kürkçü dükkanına döndü. denenmişi denemeyin yolunuza bakın rabbim iyilerle karşılaştırsın çocukta yok hiç evlenmemiş sayılırsınız

not: evlenip boşanan erkeklerin değeri çok düşüyor her kadın bilir ki bir kadın hiç yere yuvasını dağıtmaz. boşanan erkekte ciddi sıkıntılar vardır kaldı ki gerçkte bu kadınlar elinden helen her şeyi yapmadan pes etmez

Kizlar merhaba eski konularimi bilen biliyor eski esimle bosanma surecindeyiz.

Hala inkar ettigi ihanet, yalan, 2 turlu siddet,kumar gibi bir evlilikte olmamasi gereken hersey yuzunden.
Ve simdi 8 ay gecti akli basina geldi hergun beni ariyor barisalim diye yalvariyor istemedigimi direte direte soyluyorum ve agzima gelenide sayiyorum ozaman arkadas olalim diyor.
Sana duydugum ask degil bir bagimlilik diyor.
Ailen bana iftira atarken nerdeydin diyorum ailesine soylemedigim kalmadi yinede agzini acip tek kelime etmiyor.
27 yasinda bende 26 cocuk yok.
Hatalarini kabul etsede benim cok abarttigimi soyluyor hala.
Ne yapacagimi bilmiyorum surekli aklimi celmeye calisiyor. Ama sunu farkettim ona karsi cok sogumusum o deli gibi seven kadindan zerre yok ama yinede aklim karisiyor sanirim yillarin verdigi aliskanlik.
Onla tekrar evlenmek istemiyorum cok buyuk bir risk engelleyemiyorumda davaya gelmez falan diye cunku tuhaf inatlarida var.

Bu eski es ne yapmaya calisiyor?
Engelleyin.

Back
X