• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gün aşağılanmaktan,küfür yemekten bıktımm!!

Kızlar çok kötüyüm ben ya inanın bunları ağlayrak yazıyorum,inş. yarına sağ çıkmam da ölürüm.
Az önce yine annemlle tartıştım.Aslında tartışma değildi annemle kardeşim şaka amaçlı birşey yapmıştı(ne olduğunu sormayaın sinirden hatırlamıyorum) sonra kardeşim dediki en salağımız eda olduğu için hemen o yer dedi.Bende dedimki ''hıı evet ben salağım ama ben salaksam sen de salaksın ne de olsa kardeşimsin dedim'' Annem ordan başladı o çocuk salak olduğu içinmi türkiye derecesi getiriyor ,sen kendine bakdedi.Kardeşimde ailenin en salağı en gerizekalısı sensin zaten dedi.biz kardeşimlebirbirimize vurmaya başladık.Babamda eda hep senin suçun her zman ortamın düzenini bozuyosun dedi.Kardeşim başladıı gerizekalısın artık kabullen geçen sene de hiçbirşey yapamadın bu senedede yapamadın millet neler yapıyor sen salak olduğun için kafan basmıyor gerizekalısın dedi.Annemde onu destekledi sonrada eda tıp kazanır bu sene deyip dalga geçti kardeşimde ''hıı hıı çöpçü üniversitesi tıp fakültesi ''dedi baya dalga geçip güldüler sonrada afedersiniz''n.h kazanır''dedi.
Kızlar benim sorunum üni kazanıp kazanmamamla dalga geçilmesi değil hergün gerizekalı muamelesi görüyorum ve artık kendimi o kadar inandırdımki zekamın geri oldğuna.Allahım inşallah beni görüyordurda daha fazla yaralanmadan alır canımı...

cnm genelde kardeşler hep kavga ederler bence çok normal birşey, baban ise tamamen erkek evlat taraftarı galıba ..siz tartısırken , annenın yapmayın , etmeyen bıktım sizden tarzında laflar söylemesı gerekıyordu.. ama annenin sana olan bu tavrını anlayamadım..takma kafana boşver ...

Annen harvard baban oxford mezunu kardesin de hacettepede tip mı okuyor? Sana salak diyorlar da o zaman salaksan genlerini kimden aldın havadan mı geldi? Sinir oldum. İnsan çocuğuyla boyle konuşur mü hiç? Sacmalamislar. İlla turkiye derecesi yapınca mı Zeki olunuyor. Bence burada sorun zeka falan değil de yani seninle boyle konuşmaları. Ben olsam uzun sure yüzlerine bakmam konuşmam gercekten çocukca diyebilirsiniz de herkesin bir sınırı var, madem seni salak görüyorlar konuşma hiç onlar bir sey sorarsa falan soykırım kelime edersin yeter. Saka gibi ya. Cok sinir oldum

Son düzenleme:
Keşke elimizden daha fazlası gelse..Ama sen kendine güven ve kendine değer ver,kötü hissettiğin her an burada paylaş,iyi gelir,elimizden geldiğince destek oluruz,en azından kendi adıma ben olurum :) daha 18 yaşındasın :) üniversiteye başla 20 li yaşlarında fırtına gibi esersin valla :)) :10:

tşk ederim reeldeki arkadaşlarıma anlattığımda inandırmıyorlar abarttığımı düşünüyorlar.Çünkü annem dışarıya kadar kendini öyle bir gösteriyorki annemi doğr düzgün tanımayan insanlar melek oldğn düşünüyor.bunu gelşn bir de bana sorun...

gamzeda, anneniz, babanızın iki kardeş tartışırken araya girip müdahale etmesi, üstelik bu şekilde çok yanlış ve kırıcı kabul ediyorum.

Kardeşinizin yaptığını zaten konuşmak bile istemiyorum..

Dur denilmediği için kendine olan saygısını bile yitirmiş, çocuk daha diye geçiştirmek istemiyorum.

Kardeşiniz böyle deyince siz karşı durduğunuzda elinize üzülmenizden başka birşey kalmıyor.

BU YUZDEN bu şekilde konuştuğu zaman asla cevap vermeyin..Muhattap olmayın.

Anneniz bu şekilde konuşunca sinirlenmeden ''bu yaptığın çok kırıcı'' deyip gidin odanıza.

Yarın ölmeyi değilde sınavı hayırlısıyla kazanmayı dileyin hergun.

Sizin önünüzde koskocaman bir gelecek var inşaallah.

Unutmayın ki sınav puanının zekayla zerre kadar ilgisi yok.

Çok ünlü düşünürlerin, mucitlerin hayatlarını incelemenizi öneririm.

Ailenizden çok uzağa gitmek için istemediğiniz bir bölüme, şehre odaklanmayın..

Sadece çalışın, gerisi gelecektir.

Bu akşam aynen dediğiniz gibi yapmıştım yemekten önce anne baba bugün size çok kırıldım dedim yemek yemedim odama geçtim annemde bana '' sen daha dur böyle basit şeylere kırılıyorsn ileride elaleme karışınca neler olacak görürsün'' dedi

ailenin yaptığı aşırı saçma ve yanlış birşey.yerinde olsam kimseyle konuşamam evde tavır alır bir seviye koyarım arama.hırslan ve istediğin alanda çok başarılı ol.İnşallah çok başarılı olursun ve utanırlar birgün.kim nerede başarılı olur onu Allah bilir.

Bu akşam aynen dediğiniz gibi yapmıştım yemekten önce anne baba bugün size çok kırıldım dedim yemek yemedim odama geçtim annemde bana '' sen daha dur böyle basit şeylere kırılıyorsn ileride elaleme karışınca neler olacak görürsün'' dedi

Hayırlısı..Size basit gelen benim için kırıcı deyin, yine geçiştirin.

Biliyorum çok zor, geçecek, güzel günler gelecek bunu bilin.

Annen harvard baban oxford mezunu kardesin de hacettepede tip mı okuyor? Sana salak diyorlar da o zaman salaksan genlerini kimden aldın havadan mı geldi? Sinir oldum. İnsan çocuğuyla boyle konuşur mü hiç? Sacmalamislar. İlla turkiye derecesi yapınca mı Zeki olunuyor. Bence burada sorun zeka falan değil de yani seninle boyle konuşmaları. Ben olsam uzun sure yüzlerine bakmam konuşmam gercekten çocukca diyebilirsiniz de herkesin bir sınırı var, madem seni salak görüyorlar konuşma hiç onlar bir sey sorarsa falan soykırım kelime edersin yeter. Saka gibi ya. Cok sinir oldum[/QUOT
Ben de öyle diyorm ben salaksam sende salaksın diyorm kardeşime annemde duyar duymaz çocğn türkiye derecesivar senin varmı diyor?
Çok merak ediyorm 10 yıl sonra yaşantımız nasıl olacak ?
Ygs sonçlarının açıklandığı gün bir arkadaşım çok düşük puan almıştı ağlıyord bende bize gelmesini söyledim dilim kopsaydıda gel demeseydim kız puanını söyleyince benim kardeşim dediki o puanı ben alsam intihar ederdimm..

Hayırlısı..Size basit gelen benim için kırıcı deyin, yine geçiştirin.

Biliyorum çok zor, geçecek, güzel günler gelecek bunu bilin.

Bende hep hayırlısını diliyorm kendim için geçen sene benden düşük puanlarda kazandı benden yüksek puan alanlarda kazandı inanın kendim kazanmışım gibi sevindim,hatta bir akrabanın kızı benden çok daha düşük puan alıp kazandı annemde kızın halasının yanında bana dönüp sen kazanbilecekmisin acaba demişti?

Annen harvard baban oxford mezunu kardesin de hacettepede tip mı okuyor? Sana salak diyorlar da o zaman salaksan genlerini kimden aldın havadan mı geldi? Sinir oldum. İnsan çocuğuyla boyle konuşur mü hiç? Sacmalamislar. İlla turkiye derecesi yapınca mı Zeki olunuyor. Bence burada sorun zeka falan değil de yani seninle boyle konuşmaları. Ben olsam uzun sure yüzlerine bakmam konuşmam gercekten çocukca diyebilirsiniz de herkesin bir sınırı var, madem seni salak görüyorlar konuşma hiç onlar bir sey sorarsa falan soyle bir iki kelime edersin yeter. Saka gibi ya. Cok sinir oldum[/QUOT
Ben de öyle diyorm ben salaksam sende salaksın diyorm kardeşime annemde duyar duymaz çocğn türkiye derecesivar senin varmı diyor?
Ygs sonçlarının açıklandığı gün bir arkadaşım çok düşük puan almıştı ağlıyord bende bize gelmesini söyledim dilim kopsaydıda gel demeseydim kız puanını söyleyince benim kardeşim dediki o puanı ben alsam intihar ederdimm..

Senin kardeşini biraz fazla pohpohlamislar sanırım. İleride ailenin yüzüne bile bakmayacak ki, ailen dönüp dolaşıp sana gelecek

tatlım sen hiç canını sıkma. bu olanlar annenden kaynaklanıyor ki onun da bilinçli olarak yaptığını sanmıyorum. inan cahillikten yapıyor. seni kardeşin kadar seviyor ama yaptığının hata olduğunu anlaması maalesef zaman alacak. kardeşine de zarar veriyor aslında. gereksiz bir özgüven oluşturuyor, örneklerini gördüm. böyle yaparak abla kardeş ilişkilerinizi de zedeliyor. sana tavsiyem söyledikleri şeylere he he deyip geç.

annemin beni sevdiğini hiç zannetmiyorum.hangi anne kızına geber bi geberemedin gitti onu bile beceremiyorsun der ki?

madem ayıracaktı ne diye 2 çocuk yaptı ki? Sinirlerim zıpladı gece gece.
Kızım sen hırs yap; girebileceğin en iyi ünv.ye at kapağı. Oku kurtar kendini. Olmaz böyle hergün hergün. Hatta şehir dışında kazan başın rahat olur.
Ben de anneyim böyle şeyleri çok gördüğüm için 2.'yi yapmayacağım. Sıkı korunuyorum vallahi.

Annen harvard baban oxford mezunu kardesin de hacettepede tip mı okuyor? Sana salak diyorlar da o zaman salaksan genlerini kimden aldın havadan mı geldi? Sinir oldum. İnsan çocuğuyla boyle konuşur mü hiç? Sacmalamislar. İlla turkiye derecesi yapınca mı Zeki olunuyor. Bence burada sorun zeka falan değil de yani seninle boyle konuşmaları. Ben olsam uzun sure yüzlerine bakmam konuşmam gercekten çocukca diyebilirsiniz de herkesin bir sınırı var, madem seni salak görüyorlar konuşma hiç onlar bir sey sorarsa falan soykırım kelime edersin yeter. Saka gibi ya. Cok sinir oldum[/QUOT

ay bu nasıl bir saçmalıktır ya!! ne gerizekalı bir kardeşin var zeki mi bu adam senın kardeşin yok artık !!!! kesinlikle değil zeki adam önce beynini kullanmayı öğrenir. nerde ne deyip nerde ne demiyeceğini, yada gerizekalıysanız gerçekten (?! ) sizinle muhattap olmasının zaman kaybı oldugunu bilir. Çok komik gerçekten çok komik benimde arkadaslarım var tıpta okuyan ve kendılerını inanılmaz zeki sanıyorlar bir kısmı zekı diğer topluluklardakı ınsanlar gıbı. ne zekası ayrıca benim matematiksel zekam çok yüksek insanlarla iletişim kuramıyorum. toplum içine girdiğimde gerizekalı damgasımı yiyeceğim konusamadığım için ? üniversite sınavına hiç çalışmadım tıpta okumakta hiç istemedim şimdi gayet başarılı bir mühendislik öğrencisiyim. sınav nedir ki? 10 yıl sonra kaç puan aldığının hiç bir önemi yok mesleğinde mutlumusun hayatın seni tatmin ediyor mu? önemli olan bu! anlattığın şeyler senin açından çok kötü ama karşıdan bakan bir insan olarak ailene çok gülüyorum acınası haldeler. Çalışırsın bütün soru tiplerini öğrenirsin dereceye gırersın , böyle bir amacın yoksa nıye kasacaksınkı bu hayat senın hayatın tadını çıkart. kimseye kulak asma. maddi özgürlüğünü kazan git mutlu olacagın hayat için gir o sınava ve mutlu olacagın mesleği yap. kusura bakma çok sinirlendim .

canım ya, kıyamam sana.
ben senin yerinde olsam şimdiki aklımla,
iyice geri zekalı rolü oynardım.:27:
herşeyi saf saf sor.
saflığının dozunu yavaş yavaş arttır.

mesela çay yapmanı istediler.
önce suyu kaynatayım di mi de.
sonra yapama.
sadece sıcak suyu koy bardaklara getir.
bi de çok büyük iş yapmış gibi davran.
önce geri zekalı laflarına daha fazla maruz kalırsın.
ama sonra onlar delirmeye başlar.
ve onları nasıl sinir ettiğini seyredip eğlen.:8:

Son düzenleme:
canım ya, kıyamam sana.
ben senin yerinde olsam şimdiki aklımla,
iyice geri zekalı rolü oynardım.:27:
herşeyi saf saf sor.
saflığının dozunu yavaş yavaş arttır.

mesela çay yapmanı istediler.
önce suyu kaynatayım di mi de.
sonra yapama.
sadece sıcak suyu koy bardaklara getir.
bi de çok büyük iş yapmış gibi davran.
önce geri zekalı laflarına daha fazla maruz kalırsın.
ama sonra onlar delirmeye başlar.
ve onları nasıl sinir ettiğini seyredip eğlen.:8:

zekice çok beğendim:)

zekice çok beğendim:)

dinsizin hakkından imansız gelirmiş.
böyle aşırı saf davranan birini tanıyorum da, ordan aklıma geldi.
gerçekten delirtiyor insanı.
ispatlayamazsın da bilerek yaptığını.
yooo der, ne yaptım ki falan.
aşırı sakin ve saf. kabus gibi.
ay ne desen başedemezsin hep salağa yatıyor yani.

Canım zaten tıp okumak felada istemiyorum üstelik geçen sene de yüksek bir puanla kaldım sorunum bnm derlerimle dalga geçilmesi değil.Her gün ama hergün gerizekalı denir mi bir insana acaba üvey evlat mıyım diye düşünüyorum.
Annem geçen gün hava soğuktu beni uyuyo zannetti bnm üzerimde yorgan vardı erkek kardeşim diğer odada onun üzeirnde battaniye vardı.Açıkta başka yorganda yoktu.Beni uyuyo zanndeip usulca yorganı aldı kardeşime örttü kardeşimin battaniyesini aldı benim üzeirme örttü üstelik ben hastaydım penisilin denilen iğneden vuruluyorkennn...

Allah Allah...enteresan...ne diyeceğimi bilemedim:((

annemin beni sevdiğini hiç zannetmiyorum.hangi anne kızına geber bi geberemedin gitti onu bile beceremiyorsun der ki?

Ciddi misin :( su an cok üzüldüm. ailene aile demee bin şahit. Yazık günah değil mı doğurmasaydın o zaman

Ahh canım senın adına cok uzuldum...Annen arayı yumusatacagı halde ustelık Kardesın de uzerıne gelmezmıs gıbı annen de bu davranıslara canak tutuyor yanıı ?? Hıc takma kafana sen gelecegıne bak aılene de kın besleme olgun durusunla hepsını alt edebılırsın...

canım benim yaa...
inan okurkn içim ezildi..
ailenin yatğı evet çok yanlış çok büyük yanlış..
ama her anne evladını sever mutlaka....
sana birşey olsa(rabbim korusun)
en çok annen yanar o üzülür..
hem bak kardeşin erkekmiş..muhtemelen ergenlik zamanlarıdır..
asabi olduğu bi zaman ve dereceye girdiği içinde fazlaca değer verilmiş birisi belliki..
biliyormusun anneannende eminim senin annene böyledir..
annen anneliğin böyle olacağını sanıyordur...
sana bir abla tavsiyesi..
bi gün evde kimse yokken annene bir çiçek al..
ona uzat ama asla yapmacık olma..
gözlerin dolsun ve deki anne ne olur bana sevgini göster..
sana öyle çok ihtiyacım varki de..
beni yalnız bırakma ben senin kızın değilmiyim annecim de..
ve aklına gelenleri bir bir say onu incitmeden ...
onun o farkına varamadığı annelik duygularını harekete geçir...
sonra sessizce odana çekil onu duygularıyla başbaşa bırak.
ve diğer günler karşısında cevap verme...o senin annen..
o senden kaçtıkça sen onu kovala....
rabbim aranıza sonsuz bir sevgi muhabbet versin.
aminnnn...

Back
X