- 1 Ocak 2020
- 579
- 296
- 18
- 29
- Konu Sahibi Mevsim9080
-
Ay bu ben
işlerle uğraşsam bırakınca yine aynıMeşgale bulun kendinize
Orası öyle ama sürekli düşünceler var aklımdaKendinize bu kadar eziyet etmeyin .ne yaparsaniz yapın her şey olacağına varır.
Psikiyetriye görünün.işlerle uğraşsam bırakınca yine aynı
Dedim ya regl oldum sanmıyorum hamile olduğumu.hamile olma ihtimaliniz?
eger dusunuyorsaniz cocuk ihtimali varsa bir test yapin.Dedim ya regl oldum sanmıyorum hamile olduğumu.
İlaçları bağımlılık, kötü gören biri değilim ama baska içtiğim haplarda var. Hepsi dokunur doktor yok dese de bünye bir yerde kalır tıkanır diye korkuyorum.Psikiyetriye görünün.
Evet dediğiniz şeyi tahmin ettim ama sanmıyorum yaeger dusunuyorsaniz cocuk ihtimali varsa bir test yapin.
bazen ustune gorme dedikleri sey olabiliyor
İnşallah öyledirBunlar hep işsizlikten derdi annem olsa
Mevsim geçişlerinden olabilir
İlaçları bağımlılık, kötü gören biri değilim ama baska içtiğim haplarda var. Hepsi dokunur doktor yok dese de bünye bir yerde kalır tıkanır diye korkuyorum.
Belki olabilir.. Teşekkürler yorum için.Terapi alabilirsiniz o zaman.
Çok değiştim sürekli herseyi takar oldum yani bazen birşey yok ortada içimde yine bir can sıkıcılık kendi kendime diyorum acaba yine ne oldu neden sıkılmıştı benim canım diye.İlla ki dile dökmediğiniz bir sıkıntı var.
Bu kadar yoğunsa bir doktora gitmelisiniz.Çok değiştim sürekli herseyi takar oldum yani bazen birşey yok ortada içimde yine bir can sıkıcılık kendi kendime diyorum acaba yine ne oldu neden sıkılmıştı benim canım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?