Disinolum zaten varda bittibir tane ilaç var.. içmiyorsun.. 'dişinol' diye yazıyo üzerinde.. küçük bir şişede 3 lira mı 5 liramı ne... küçük bir pamuğa batırıyor sunuz dişinizin üzerine koyuyorsunuz... ağrıyı hemen kesiyo.. hani içilmediği için yazıyım dedim.. hamilesiniz diye tedirgin oldum..alırken eczaneye danışırsınız... geçmiş olsun... bebeğinizi sağlıcakla alın kucağınıza...
Önceden de ayniydi ama şimdi çok tekrarladi.Hamilelikten once dis bakimin nasildi? Hic onem vermiyorsan hamilelikte patlak veriyor.. bende gebeyken gittim disciye curugum oldugunu soyledi ve iki tane 20 lik disim cikarilcak ama dogumdan sonra kismetse..
Hayir yani 6 ayda bir kontrollerini yaptiriyomusun mesela?Önceden de ayniydi ama şimdi çok tekrarladi.
Temizliğim yillardir aynı 2 kere fircalarim.
Kaç tane macun degistirdim bilmem.
Ne yapacağımı şaşırdım
ANNemin de bana hamileyken hep dişleri ağrımış. Bol bol süt iç,bebek kalsiyum depolarını tüketiyor olabilir. Doktoruna da danış şu köpüren kalsiyum haplarından da al olmazsaArkadaşlar 1 hafta sonra 3 aylık olacağım.
Önceden bu yana hep boyleyim.
Ama hamilelik beni daha da mahvetti.
3 aylik olunca hemen gidip yaptıracağım ama hangi birini yaptirayim.
Sadece 2 -3 günde gözümün önünde bir disimin içi boşaldı.
Şu anda da ağlıyorum bi parol alabiliyorum ilaç olarak.
Sağ taraf kafam komple yüzümün kemikleri boğazım komple ağrıyor.
Bıktım artık çare nedir bu işe. 1 haftayi beklemeden yaptıracağım dişleri ama hep yenisi eklenecek bu canımı sıkıyor.
Şimdi hastaneye gitsem ağrı kesickesici falan vururlar mi ne yaparlar. Çok caresizim
Valla konuştum telefonda.8 haftalikken 20'lik disim iltihap yaptı ama ne agri çekiyorum, duramıyorum.
Hafta sonuna tekabül etti bir de, gelde dayan.
Pazartesi koşa koşa diş hekimine gittim, cekemeyiz dedi ve hafif bir antibiyotik ile minoset yazdı, yolladı.
Doktoruma danistim, apseli dislede dolasilmaz, bu da bebeğe zararlı dedi ve icmemi söyledi, ben de kullandım ama kullanirken korktum ne yalan diyeyim bebeğe bir şey olacak diye.
En iyisi doktoruna danis bu durumu
Kalsiyum hapi dış için faydalı mjANNemin de bana hamileyken hep dişleri ağrımış. Bol bol süt iç,bebek kalsiyum depolarını tüketiyor olabilir. Doktoruna da danış şu köpüren kalsiyum haplarından da al olmazsa
İçmese de vücuda giriyor bir şekildebir tane ilaç var.. içmiyorsun.. 'dişinol' diye yazıyo üzerinde.. küçük bir şişede 3 lira mı 5 liramı ne... küçük bir pamuğa batırıyor sunuz dişinizin üzerine koyuyorsunuz... ağrıyı hemen kesiyo.. hani içilmediği için yazıyım dedim.. hamilesiniz diye tedirgin oldum..alırken eczaneye danışırsınız... geçmiş olsun... bebeğinizi sağlıcakla alın kucağınıza...
Evet, onun için eczaneye danışarak alsın; dedim... yanlış anlaşılmasın...İçmese de vücuda giriyor bir şekilde
Önceden de ayniydi ama şimdi çok tekrarladi.
Temizliğim yillardir aynı 2 kere fircalarim.
Kaç tane macun degistirdim bilmem.
Ne yapacağımı şaşırdım
Gebelikte kemikten, depolardan kalsiyum çekiyor bebek, diş işini tam bilmiyorum ama dr" u bana hamileyken bebek kalsiyum aldığı için dişlerin çürümüş demiş anneme, nasılsa içmen gerekiyor zaten bebeğin gelişimi için, belki dişe de faydası olur, sorun mineral eksikliğine bağlıysa tabiKalsiyum hapi dış için faydalı mj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?