Her Gün Burç Yorumu :)

Aile bağları içinde bir para meseleniz var.
Bu mesele ilgili biraz sabırlı ve ne istediğinizi açıklayıcı bir iletişim kurabilirseniz sorunlardan kurtulmuş olacaksınız.
Duygusal acıdan ise bir yanlış anlaşılmanızın etkisi ile sorunlar yaşayabilirsiniz.

Sabah saatlerinde yaşayacağınız durgunluk öğle saatlerinden itibaren yerini yoğun bir enerjiye bırakabilir.
Oldukça yaratıcı bir gününüzdesiniz.
Hem özel yaşamınızla, hem de işinizle ilgili birikmiş pek çok sorunu çözmeniz mümkün olabilir.
Sosyal -çevrenizde size sürekli bir görüşme talebinde bulunabilirler.

Bulunduğunuz konumu korumaya ve özellikle iş hayatında risk almamaya çalışmalısınız.
Özel hayatınızda ise daha çok dinleyen taraf olursanız sorunları daha iyi analiz edebilir ve uzun vadeli problemlere çözüm bulabilirsiniz gibi görünüyor.

Ani ve agresif kararlar almaya yatkın bir günde olmanız, düşünmeden adımlar atmanıza ve bazı yanlış anlaşılmaları büyütmenize neden olacak.
Ekonomik acıdan kısa zaman içerisinde rahatlayabileceğiniz bir donemin gelecek olması fazla harcama yapmanıza neden olabilir dikkatli olmalısınız.

Kişisel karmaşalarınızı aştığınız bir gündesiniz.
Bu beyin olarak seni rahatlatırken diğer bir konu olan duygusal dengesizliklerinizle ilgili daha dirençli ve net bir duruş sergileyeceksiniz.
Aile çevreniz ile bir yolculuk konusu ile ilgili olarak önemli planlar yapabilir ve kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz.

Detaycı olmanız ve elinizde ki işleri tam anlamıyla bitirme isteğiniz bazen işleri yarım bırakmanıza ve devam edememenize neden olabilir. Bu süreçte ya çok konsantre olmalı yada sonuç odaklı çalışmalısınız.
Duygusal acıdan ise yaşanan olumlu gelişmeler kendi içinizdeki soru işaretlerinizi çözmenizi sağlayacak.

Partnerinize olan aşırı güveniniz onu kaybetmeyeceğinize olan inancınız bir zamanlar harika olan ilişkinizin heyecanının azalmasına sebebiyet veriyor.
Ancak yine de birlikteliğiniz sorunsuz olabildiği için mutlusunuz.Parasal mevzularınızda dikkat etmeye çalışmanız yeterli görünüyor.

Hafta içinde önünüze yığılan işlerden bazılarıyla sorunlarınız olacak.
İşlerinizi yavaş, yavaş düzene sokuyorsunuz.
Para darlığınızın arttığı bir dönemdesiniz, ama gelecekte olumlu netlikler var.
Beklediğiniz paranın gecikmesi, plan değişiklikleri gerektirmeyecek.

Kendinizi ne hale soktuğunuzun farkında değilsiniz sanırım.
Etrafınızdaki bütün herkes sizin çekiciliğinizi konuşurken siz olmayacak bir sevdanın peşinde koşuyor olabilirsiniz.
Etrafınıza bir bakın ve size olan ilgilinin farkına varın.
Bu dönem önemli eksiklerinizden biri ise ailenize karşı umursamazlığınız.

Duygusal acıdan yaşadığınız bir karmaşanın yarattığı gerginlik sizi iç dünyanıza çekmiş olabilir.
Kendi içinizde duygularınızla çözümlemek yerine mantığa ihtiyacınız var.
Keskin zekanız bu dönem işinize yaramayabilir. Bu gün çocukluk arkadaşlarınızla iletişim halinde olacaksınız ve neşeleneceksiniz.

burç yorumları için tşk.

fakat senden şunu rica ediyorum, günlük burç yorumlarını lütfen bir msj olarak gönderirsen, daha kolay olur okumasıda bulmasıda.

başlık altına yorumları yazarsın. bu daha net olur. şimdiden teşekkürler!

Tatlım hiç bıkmadan usanmadan paylaşıyorsun bunları
Sağolasın. Birebir sabahtan beri durgunum ama geçecek gibi. :26:
Bu ara da sosyalliğin dibine vuruyorum. Babam artık eve gir diyor.
Sağolasın

Canım başlarda öyle yapıyordum.
Fakat şimdi acil işim var çıkıyorum diye özensiz oldu biraz.
Kusuruma bakmayın.

Tatlım hiç bıkmadan usanmadan paylaşıyorsun bunları
Sağolasın. Birebir sabahtan beri durgunum ama geçecek gibi. :26:
Bu ara da sosyalliğin dibine vuruyorum. Babam artık eve gir diyor.
Sağolasın

Ne demek görevim bıkmak usanmak yok.
Teşekkür ederim yorumun için çok mutlu ettin beni.

Herkese günaydın.
Birazdan 6 Şubat yorumlarınız güncellenecektir.

Bugünlerde duygusallığınız üzerinizde!
Olur olmadık şeylere üzülüyorsunuz.
Üzülmenize değmez!
Yeni birileriyle tanışabilirsiniz.

büyük bir sabırsızla bekliyorum :) ama çabuk olursan sevinirim tatlım. önümdeki işler duruyor çıkamıyorum siteden bir türlü. artık kovulcam işten. sabahları işleri bitirmeden siteye giriyorum artık :) adam bir gün illallah dicek artık :)

Son düzenleme:
Neye ve kime inanacağınızı şaşırdınız!
Dengesiz insanlardan da bıktınız!
Ama bundan sonra gelişmeler istediğiniz gibi olacak :)

Tamam balım.
Burcun nedir?

Onun duygularından emin olmamak sizi çıldırtıyor!
Bu yüzden nasıl davranacağınızı bilemiyorsunuz.
Onunla daha çok konuşun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…