- 26 Ağustos 2012
- 5.092
- 1.481
- 373
Kariyeriniz ve iş yaşamınızla ilgili konularda kendinize olan güveninizi kuvvetlendirmenize sebep olacak olumlu gelişmeler, mesleki konularda yeteneklerinizi daha da geliştirip hedeflerinize hızla ilerlemenizi sağlayacaktır. Bu süreç içinde çabalarınızın karşılığını almaya başlar ve kazanımlarınızı akılcı bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Fikirlerinizi net bir şekilde ortaya koymalı, birlikte çalıştığınız insanların desteğiyle hızlı sonuçlar almaya yönelik girişimlerde bulunmalısınız. Özel hayatınızda ise sevdiğiniz insanla birlikte aşkın ve sevginin kutsallığının keyfini sürebilirsiniz.
Günün Olumlaması:
Bedenimi ve ruhumu seviyorum. Ruhumun derinliklerinde gizli kalmış yanlarımı keşfettikçe artan farkındalığımla göremediğim güzelliklerin idrakine varıyor, her günümü yeni bir öğretiyle zenginleştiriyor, kuvvetlenen inançlarımla yaşamı sevgiyle kucaklıyorum.
Günün Rengi: 
Turkuaz
Günün Kristali: 
Turmalin

Bedenimi ve ruhumu seviyorum. Ruhumun derinliklerinde gizli kalmış yanlarımı keşfettikçe artan farkındalığımla göremediğim güzelliklerin idrakine varıyor, her günümü yeni bir öğretiyle zenginleştiriyor, kuvvetlenen inançlarımla yaşamı sevgiyle kucaklıyorum.

Turkuaz

Turmalin