Her Gün Burç Yorumu :)

OĞLAK
Gökyüzü bugün öfkeli ve her önüne gelene çatacak bir ruh halinde olacağınıza işaret etmekte. Tartışmalar size sadece kaybettirir. Sakinliğinizi sağlamak için sezgilerinize güvenin. İş hayatınızda şanlı bir gündesiniz. Önemli adımlar atabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise anlık tepkiler vermemeye çalışın, sevdiğiniz insanın kalbini sudan sebeplerle kırabilirsiniz. Bekar Oğlak’lar, sizler bugün aşkta çok şanslısınız.

Günün Olumlaması: Hatalarımı seviyorum, ruhumu eğitip geliştirmeme katkıda bulundukları için. Düşmanlarıma teşekkür ediyorum, özüme dönüp kendimi keşfedip yenilenmeme yardımcı oldukları, beni güçlendirdikleri, savaşmayı ve kendimle barışmayı, sevgime daha da güçlü bir şekilde sahip çıkmam gerektiğini fark etmemi sağladıkları için. Rabbim sana teşekkür ediyorum, sağlıklı bir bedenle beni dünyaya gönderip nimetlerinle mükafatlandırdığın için.

Günün Rengi: Yeşil

Günün Kristali: Beril

KOVA
Bugün iş hayatınızda cazip gelen, kesin bir araştırma yapmadığınız işlere karşı temkinli davranın. Bir anlık heves sizi var olan şartlarınızdan çok daha zor bir duruma getirebilir. Hayat uzun soluklu bir maraton, nefesinizi ve enerjinizi kısa sürede tüketmemeyi öğrenmelisiniz. Maddi konularda olumlu gelişmeler yaşamaya başlayacağınız bu süreçte, sorumluluklarınızın hakkını yerine getirerek hareket ettiğinizde erteledikleriniz zaten karşınıza çıkacaktır. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin kişisel eşyalarınızı karıştırmasından dolayı şiddetli tartışmalar yaşanabilir.

Günün Olumlaması: Sağlıklı ve doğru kararlar alabilmek için iç sesime kulak veriyor, yaşadıklarımı objektif olarak gözlemlemeyi seçiyorum. Haklılık peşine düşmeden, haksızlığı suçlamadan, suçlu olmayı hissederek hareket ediyor ve doğru olanı buluyorum.

Günün Kristali: Granat

BALIK
Fırsatların kapınızı çalmasını beklemeden, kendi fırsatınızı kendiniz yaratacağınız süreçtesiniz. Kendinize sistemli bir çalışma tarzı benimsemeli, size güvenen, seven insanların sözlerini önemseyerek bunları yaşamınızda uygulamaya başlamalısınız. Sizi hiçbir eleştirinin ya da yaşamış olduğunuz zorlukların engellemesine izin vermeyin. Söylenenlere kulaklarınızı tıkayın, her şeyin bir zamanı vardır. Siz yapacağınız başarılı işlerle en güzel cevabı vereceksiniz. Bunlara takılıp enerjinizi düşürmemelisiniz. Sizin en büyük hazineniz olan yeteneklerinizin hakkını verme zamanı şimdi.

Günün Olumlaması: Öz değerlerime sahip çıkıyor, sağlıklı ve doğru kararlar alıyorum. Hedefim, haklarıma sahip çıkarak başarıya ulaşmak ve kalıcı olmak. Tercihlerimi zekice yapıyor, güvenle ilerliyorum.

Günün Kristali: Yakut

NOT: Günlük burç yorumlarınızı yükselen ve ay burcunuzla birlikte okuyunuz.

20 Mart(Bugün)'ta Doğanlar..

Güler yüzlü, iyi niyetli ve sevilen birisiniz. Ailenizi bir arada tutmayı ve eski dostlarla ilişkide olmayı kendinize görev edinir, bu uğurda çaba harcarsınız. Özellikle kendinizden büyükleri saygı ile anar, her zaman gönüllerini almaya çalışırsınız. Akıl melekeleriniz gelişmiştir ve hayal gücünüz sınır tanımaz. Bu özellikler sizde iyi bir yazar potansiyeli oluşturur. Uygun şartları elde edebilirseniz, yazılarınızı yayınlayarak adınızı duyurabilirsiniz. Heyecanlı yapınız nedeniyle aceleci ve çabuk bıkan biri olabilirsiniz. Sabır gösterir ve sebat ederseniz çok başarılı biri olacaksınız.

İkizler-Aslan: İşte gerçek aşklardan biri daha! Aslan, İkizler'in komik ve eğlenceli oluşundan, İkizler de Aslan'ın asaletinden etkilenir!

Boğa-Oğlak: Birbirlerini en iyi anlayan çiftlerden biri olurlar. Eğer bu ilişkinin bir sonu olacaksa bile, mutlu son olur :)

Başak-Aslan: Başak Aslan'ın egosunu zedelemedikçe bu ilişki olabilir. Ama Başak Aslan'a katlanabilir mi ? İşte sorun orda!

Koç-Aslan: Birbirleri için yaratılmış iki insan! Aşkları çok kuvvetli olur,beraber arkadaş gibi eğlenirler. Ama kavga da asla eksik olmaz :)

21 Mart itibariyle KOÇ burçlarının doğum günleri başlıyor!Şimdiden hepsine mutlu yıllar diliyorum, yeni yılları mükemmel olsun

çok çok çok tşk ederim gerçekten tam bizi anlatmış

Balık: Bugünlerde her zamankinden daha çok ilgi görmek istiyorsunuz!İlgisiz kalmaya dayanamıyorsunuz ..Huzuru iliklerinizde hissedeceksiniz!

Kova: Biraz empati yapmanız gerekiyor! Onun neler düşündüğünü önemsemelisiniz.. Sanki bugünlerde fazla mı sinirlisiniz ? :)

Oğlak: Bugünlerin geçmesini bekleyin! Zorlanmalar yaşıyor olabilirsiniz .. Hatta her şeyden bunalmış olabilirsiniz .. Sabırlı olun!

Yay: Bazı insanlar bugünlerde sabrınızı taşırmaya çalışıyor olabilir! Ama insanlarda hemen kötü niyet aramayın .. Sizi önemseyen biri var :)

Akrep: Sizi kıskanıyor! Bugünlerde hep onu haksız buluyorsunuz .. Gerçekten haklı olduğu noktalar olamaz mı ? İyi düşünün ..

Terazi: Yakın bir arkadaşınız acaba sizden hoşlanıyor olabilir mi ? Bunu iyi düşünün! Yeni birileriyle tanışın, biri sizi etkileyebilir :)

Başak: Neden insanların her dediğine inanıyorsunuz ? Olayları araştırmadan körü körüne kimseye inanmayın! Çıkarcı arkadaşlarınız var :)

Aslan: Hiç beklemediğiniz yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz! Yani hayatınızda bir anda birçok şey değişebilir .. Parlıyorsunuz :)

Yengeç: Onu gerçekten iyi tanıdığınızı düşünüyor musunuz ? Yanlış beklentiler içinde olabilirsiniz! Onu daha iyi tanımıyorken güvenmeyin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…