KOÇ
Gökyüzü maddi konularda kaygı ve korkularınızı işinize yansıttığınız sürece başarınıza gölge düşüreceğinize işaret etmekte. Korkularınızı kontrol altına almalı ve bir an evvel kendinizi toparlamalısınız. Bugün sadece maddi konularda değil tüm olumsuz düşüncelerinizi kontrol altına almalısınız. Düşündüğünüz her şey gerçekleşebilir. Özel yaşamınızda ise karışık duygular içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Eş ya da sevgilinizin davranışları ve konuşmaları içinizde garip bir duygunun belirip zihninizde soru işaretlerinin oluşmasına sebep olabilir. Bugün sağlığınıza özen göstermeli ve bünyenizi kuvvetlendirecek şekilde beslenmeye özen göstermelisiniz.
Günün Olumlaması: Tüm güzel, aydınlıki hayırlı düşüncelerimle zihnimi dinlendiriyor, dünyanın endişe ve kaygılarından uzaklaşıyorum. Gökyüzünün derin mavisinin huzurunu tüm benliğimde hissediyor, Güneşin ışığıyla aydınlanıyorum. Egomu, öfkemi, hırsımı, inatçılığımı; benliğimden ve ruhumdan, sevgi ve kararlılıkla uzaklaştırıyorum.
Günün Rengi: Siyah
Günün Kristali: Kehribar
BOĞA
Gökyüzü bugün, yakın çevrenizde yaşanacak kurnazca oyunlara karşı dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Başarınızı ve yaşama karşı duruşunuzu çekemeyen insanların hoş olmayan oyunları ve sözlü saldırıları ile karşılaşabilirsiniz. Sizler özü sözü bir insanlarsınız. Bu gibi durumlara da alışık değilsiniz. Kıskançlık sizler için sadece sevdiğiniz kişiye olan aşkınızdandır. Bunun içindir ki kendinize yapılan bu tarz saldırıları algılamakta zorlanıyorsunuz, anlamaya da çalışmayın. Sadece sözlerin gücünü kullanarak bu kişilere gereken dersi verin. Özel yaşamınızda ise önemli kararlarınızı eş ya da sevgilinizle birlikte fikir alışverişlerinde bulunarak almalısınız. Bugün uzun yolculuklarla ilgili problemler yaşayabilir, aracınızın tamiri ile uğraşabilirsiniz. Yine bugünlerde aşırı süratten kaçınmalı, dikkat gerektiren her işte duyarlı davranmalısınız.
Günün Olumlaması: Düşe kalka yürümeyi, acılarla olgunlaşmayı, aklımı yüreğimle birleştirmeyi öğrendim. Aşkı acıyla, sevgiyi emekle harmanlamanın kutsallığını fark ettim. Seviyor, seviliyor, aşkla inançlarımı güçlendiriyor ve ışığa doğru yürüyorum.
Günün Kristali: Labradorit
İKİZLER
Gökyüzü bugün, yakın çevrenizin etkisiyle birtakım kararlar almak zorunda kalacağınız hissine kapılmanızı sağlayacak kişi ve konulara dikkat etmeniz konusunda uyarıyor sizleri. Karşınızdaki insanlar öyle çok konuşurlar ki sırf susup kafanızı dinlemek için sizden istediklerini kabul edebilirsiniz. Dikkat, sonrası sizin için hiç de iyi olmayacak sonuçlar getirebilir. Tartışmalara girmeyin ama kararlı tutumunuzu da sergilemekten geri adım atmayın. İş hayatınızda önemli kararlar almamanız gereken bir gündesiniz. Maddi konularda zararlı çıkabilirsiniz. Özel yaşamınızda da gerginlikler söz konusu olabilir. Bugün sinirlerinizi kontrol altına almakta bir hayli zorlanabilirsiniz. Bugünlerde kiminle nerede olduğunuza dikkat edin. Zaten sorunlu bir ilişkinin içinde hırpalanmanın yorgunluğunun üstüne başka biri ile ilişkinizin ortaya çıkması sizi büyük bir çıkmazın içine sokabilir. Öncelikle var olan ilişkinizi bitirme cesaretini göstererek bir diğerine yol almalısınız.
Günün Olumlaması: İksir-i aşkı içtim ve aydınlandım. Coştum, duruldum, düştüm, kalktım, öldüm, dirildim. Beni bende bulmanın sırrıyla irkildim ve sahip olduklarımın kıymetini anladım. Yapabileceklerimin farkına vardım, şükrettim, canı gönülden sayısız nimetlerin için. Bilerek yada bilmeyerek yaptığım tüm olumsuz davranışlardan sıyrıldım, hakkın yoluna gönül koydum, yürüyorum
Günün Kristali: Güneş taşı
YENGEÇ
Gökyüzü bugün, aşk hayatınızda yaşanabilecek karışıklıklara dikkat çekmekte. Eski aşkınız karşınıza çıkabilir ve bir anda duygularınızı alt üst edecek açıklamalarda bulunabilir, var olan bir ilişkiniz varsa dikkatli olmalısınız. Bir anda karar vererek ait olduğunuzu hissettiğiniz kişiye, aşkın davetine doğru yol alabilirsiniz. İş hayatınızda ise devlet daireleri ile problemler yaşanabilir. Kontrat, sözleşme, vergi gibi konulardan kaynaklanabilecek hukuksal sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Böyle bir durumda kendiniz bir şeyler yapmadan önce işinin uzmanı avukat ya da mali müşavirinize danışarak hareket etmeniz olası aksilikleri hafifletecektir. Özellikle evli ve ilişkisinde sorunlar yaşayan Yengeçler, birçok zorluğu onların desteği ile aşarak ardınızda bırakacak, yeni başlangıçlara yüksek bir enerji ile yol alacaksınız.
Günün Olumlaması: Ey aşk, neredeysen gel bul beni, ölmüş duygularımı yeşert, can ol canıma, güçlendir, ayağa kaldır, varlığında yücelt beni. Aşkla beslenen, aşkla gelen, aşkla geçen her güne şükürler olsun
Günün Kristali: Topaz
ASLAN
Gökyüzü, zorlandığınız hemen her konuda sizlere yardımcı olacak enerjilerle karşılıyor sizleri. Her zamankinden daha kararlı, cesur ve sabrın olgunluğuyla hareket eden bir ruh hali içinde olacaksınız. Maddi konularda yaşanan gecikmeler, beklentilerinizin istediğiniz doğrultuda ilerlemeyişi yerini hızlı gelişmelerle olumlu etkilere bırakıyor. Bu süre içinde deneyimlediğiniz özellikle insan ilişkilerinde kişilerin size gösterdiği tutumları oldukça iyi gözlemlediniz. Şimdi bu gözlemler doğrultusunda davranışlar sergileyecek, size huzursuzluk veren kişilere karşı restinizi çekecek ve ilişkilerinizde radikal kararlarla düzenlemelerde bulunacaksınız. Bugün özel yaşamınızda sürpriz duygusal gelişmeler yaşayabilirsiniz. Alışkanlıklarınızla duygularınız arasında net bir karar almakta bir hayli zorlanabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ben kendime, doğrularıma, yeteneklerime, sabrıma, ilahi olana inanmanın ve şükretmenin getirdiği şansa erişmenin huzurundayım. Yaşamımda her şey olması gerektiği hızda ve güzellikte gerçekleşmekte. Benim hayrıma olan her şey kendiliğinden kolaylıkla bana geliyor; sağlık, başarı, huzur, aşk, barış. Her birine hoş geldin diyor, sevgiyle kabul ediyorum.
Günün Kristali: Kedi gözü
BAŞAK
Gökyüzü bugün, duygularınız ve sezgilerinizin rehberliğinde ilerlemenin olumlu enerjileri ile karşılaşacağınıza işaret etmekte. Özellikle işinizle ilgili duygularınız herhangi bir şeyi yapmamanız yönünde ise yapmayın. Emin olun ki sonunda yapmadığınız için memnuniyet duyacaksınız. Bugün sizi rahatsız eden her şeyin üzerine gidebilecek güce sahipsiniz. Buna yaşamınızdaki olumsuzluklara karşı bir başkaldırış da diyebilirsiniz. Özel yaşamınızda ilişkisi devam eden Başaklar, aşkın galibiyeti için biraz daha mücadele etmeli ve birlikte olduğunuz insanın size verdiği sevginin hakkını vererek hareket etmelisiniz. Evli Başaklar ise çocuklar ile ilgili konularda eşinizle tartışmalar yaşanabilir, karşılıklı anlayışlı olmalı ve aranızda yaşanan her gerginliğin çocukların ruh sağlığını olumsuz etkileyeceğini bilerek ortak değerlerde buluşmanızın zorunluluğunun bilincine vararak hareket etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Mucizelerin gerçekliğini biliyor ve inanıyorum. Tüm olumsuzlukları kalbimden ve yaşamımdan uzaklaştırıyorum. Sevgiyi, saygıyı, aşkı, parayı tüm kalbimle kendime çekiyorum.
Günün Kristali: Kaplan gözü
TERAZİ
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda kendinize olan güveninizi tazeleyecek gelişmelerin yaşanabileceğine işaret etmekte. Övgü dolu sözlerle takdir edilebilir ve kariyerinize katkıda bulunacak bir oluşumun içinde bulabilirsiniz kendinizi. Bu durum yakın çevrenizde sizi sevenleri de mutlu edecek ve haklı mücadelenizdeki başarınızla gururlanmalarını sağlayacaktır. Bugün iş hayatınızda her şey sizin için olumlu gelişirken aynı etkiyi özel yaşamınıza da taşıyabilirsiniz. Fedakarlık gerektiren konularda bencilce yaklaşımlar içinde bulunmadan, ben demek yerine biz demeyi seçerseniz siz kazanacaksınız. uzun zamandır görüşmediğiniz bir arkadaşınız aracılığı ile yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Bekar Teraziler, çok seçici davranarak hareket etmeniz karşı cinsin geri adım atmasına neden olabilir. Korkularınızı ardınızda bırakın.
Günün Olumlaması: Anlıyor, bağışlıyor ve teşekkür ediyorum. Hayatımı bu şekilde planladığım için kendimi kutluyorum ve rabbime, meleklerine teşekkür ediyorum. Beni üzenler, anlamayanlar kendimi keşfetmemi sağları, onlar ifade gücümü artırmak için benimleydiler. Hepsine teşekkür ediyorum.
Günün Kristali: Pembe kuvars
AKREP
Gökyüzü özel hayatınızda mutluluğu yakalamak ve sahip çıkmak adına, sizleri daha fazla mücadele etmeniz konusunda disipline edecek. Bugün içinde, ilişkinizle ilgili alacağınız kararlarda aceleci davranmayın. Gerçek mutluluğu ve huzuru yakalamanız için öncelikle sorumluluklarınızı gözden geçirmeli ve kendinize öz eleştiride bulunmalısınız. İş hayatınızda beklenmedik fırsatlar kapınızı çalacak. Ani kararlar vermeden, iyice araştırarak, temkinli davranışlar sergileyerek işe koyulmalısınız. Bugün geçmişte çözümleyemediğiniz sorunları, hesaplaşmaları ve güzellikleri yeniden değerlendirebilirsiniz. Bu sayede kafanızdaki keşkelerden de kurtulmuş olacaksınız. Bekar Akrepler, bugün ilişkilerinizde başkalarının sebep olacağı gerginliklere karşı anlayışlı olmalı ve aşkınıza sahip çıkarak hareket etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Önyargılarımı bilmeden, egoma yenilerek, yaptığım davranışlarımı yüreğimden, ruhumdan ve zihnimden tamamen uzaklaştırıyorum. İyi, güzel ve hakkaniyetli olanı yerine koyuyor, yaşamımda sevgiyi, adaleti, inancı güçlendirerek kararlılıkla zenginleştiriyorum.
Günün Kristali: Kalsedon
YAY
Cesur doğanız başkalarının sözcülüğünü yaparak zarar görmenize sebep olabilir. Gün içinde ailenizdeki insanların baskı ve kontrollerine maruz kalmanız mümkün. Bu durum sizi sinirlendirip kırabilir. Sizlere tavsiyem, birbirinizle güç mücadelesi yapmadan baskın gelmek adına sonradan pişman olacağınız davranışlar sergilemekten kaçınmanız olacaktır. İşlerinizde olan olumlu gelişmeler ve maddi konulardaki rahatlamalar sizi kendinize getirdi. Şimdi yaşama sıkı sıkı sarılın, isteklerinizin üzerine kararlı ve disiplinli bir şekilde gidin. Yılmadan, yorulmadan çalışma zamanı! Bu süreçte yeni bir eğitim programına katılabilir, işinizle ilgili konularda yeteneklerinizi geliştirerek kendinizi daha üst seviyelere taşıyacak girişimlerde bulunabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizle iletişime önem vermeli ve onunla beraberliğinizi daha keyifli bir hale getirebilmek için Neler yapabiliriz? diye düşünmeli, konuşarak hareket etmelisiniz. Bekar Yaylar, sizler de bu ay size yakınlık duyan insanlara güvenmekte acele etmemelisiniz.
Günün Olumlaması: Yeni doğmuş bir bebek gibi yenilenmiş, huzur dolu, öğrenen, araştıran, hayata sıkı sıkı tutunduğum zamanlardayım. Bana sunulmuş hayatı tüm yönleriyle değerlendiriyor, gelişiyor, mutluluk ve güvenle ilerliyorum.
Günün Kristali: Hematit
OĞLAK
Gökyüzü; oldukça huzurlu, dinamik ve mücadeleye hazır bir ruh hali içinde olacağınızı müjdelemekte. Kararlarınız netleşecek, işinizle ilgili konularda haklarınıza sahip çıkarak hareket etmenin getirdiği avantajlarla karşılaşacaksınız. İşinizle ilgili beklediğiniz teklif ve haberler ilerleyen günlerle gelecek, maddi olarak da rahatlamaya başlayacaksınız. Özel yaşamınızda ise gizliliğe önem vermeli, eş ya da sevgilinizle paylaşımlarınıza başkalarının şahit olmamasına özen göstermelisiniz. Aranızda kalması gerekenler dışarıya yansırsa ilişkiniz ciddi anlamda ikinizin de isteği dışında yara alabilir, dikkatli olmalısınız. Beraberliği olmayan Oğlaklar, bu süreçte duygusal beraberlikler hayal kırıklıklarına sebep olabilir. İş, eğitim ve kariyerinize odaklanmanız sizin faydanıza olacaktır.
Günün Olumlaması: Başarıya giden yolumda üzerime kapanan tüm kilitli kapıları bir bir açıyorum. Hiçbir olay ve hiçbir insanın yeteneklerimi körelterek beni ve ruhumu hapsetmesine izin vermiyorum. Haklarımı geri alıyor, kendimle barışıyor ve tüm gücümle mücadele ediyorum.
Günün Kristali: Pirit
KOVA
Güçlü insanlardan göreceğiniz destek, meslek yaşamınızda rahatlamaları da beraberinde getirecektir fakat gün içinde işle ilgili gizliliğe önem vermeniz oldukça önemli. Bugün aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkileriniz, hayatın keyifli yanlarını hissetmenizle alakalı konularda, hayal kırıklığı yaşamamak için tedbirli olmanız, sorunlara pembe gözlüklerle bakmamanız gerekmektedir. Huzurlu bir ev yaşamı sürmek ve kendinizi güvende hissetmek istiyorsanız öncelikle bunu gerçekleştirmek adına hedefler belirlemeli ve kendi ideallerinize sahip çıkmalı, bilinçaltınızda size baskı uygulayan, geçmişte yaşanan sorunları artık devre dışı bırakmaya istekli olmalısınız. Bekar Kovalar, sizler ise işiniz sayesinde tanışacağınız biri ile kısa süre içinde ciddi bir ilişkiye başlangıç yapabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Yüreğimin yara almış yanlarını sevgiyle ve açık sözlü konuşmalarımla iyileştirmeyi seçiyorum. Yaşadığım kırgınlıkları affediyor ve bir daha tekrarlanmaması için geçmiş deneyimlerimden aldığım özle kendimi ifade ediyorum.
Günün Kristali: Yeşim
BALIK
Sevmek ve sevilmenin yaşamınıza kattığı değerlerin keyfine vararak enerjinizi daha da yükselteceksiniz. Maddi konularda yaşanan gelişmeler geleceğe yönelik planlarınızı yapılandırmanız açısından oldukça önem taşıyacaktır. Eski bir arkadaşınızın telefonuyla sürpriz bir görüşme yapabilirsiniz. Kişisel gelişiminizin en üst seviyelerindesiniz. Ayna olup yansıtmayı öğrendiniz. Karşınızdakiler size nasıl davranıyorsa sizde kendilerini görmeye başlayacaklar. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken endişeye kapılmamak, sizi siz yapan değerlerinizden uzaklaşmıyorsunuz. Sadece herkese hak ettiği gibi davranmaya başlıyorsunuz. Özel yaşamınızda ise Bekar Balıklar, sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır duygularını ifade etmekte kendisiyle mücadele eden bir hayranınızın aşk sözlerine oldukça şaşırabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Yaşama, sevdiklerime ve işime duyduğum aşk, zorluklar karşısında azmimi, inançlarımı kuvvetlendiren yegane ve büyük bir güçtür. Bu duyguyu yaşıyor olmanın şansıyla her günüm bolluk, bereket, huzur ve sağlık dolu.
Günün Kristali: Granat