Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gün aşırı da sanki kaçıracakmışım gibi geliyor . Doktorum dün 2-3 güne çatlar yumurtan ddicanım gün aşırı ilişki daha iyi çünkü her gün ilişkide sperm kalitesi düşünüyor. benim fikrin gün aşırı ilişki
canım çatlamasa aşamasındaysa o zaman yapabilirsin ama genelde gün aşırı yapGün aşırı da sanki kaçıracakmışım gibi geliyor . Doktorum dün 2-3 güne çatlar yumurtan ddi
Bana da doktorum gün aşırı dedi. Fakat ben onu bile yapamıyorumKızlar yaa doktorum gün aşırı ddi ama her gün ilişkiyle hamile kalan daha fazla . Kafam çok karışık sizce hangisi ?![]()
Gun asiri bir gun birlikte olup bir gun olmamak, bir dolu bir bos yaniKızlar hergün ve gün aşırı aynı şeyi ifade etmiyor mu kafam karıştı?
Hımm şimdi anladım,teşekkür ederimGun asiri bir gun birlikte olup bir gun olmamak, bir dolu bir bos yani
Canım arkadaşın dediği gibi hergün olunca sperm kalitesi düşüyo gün aşırı ilişki olması daha iyi kaçırıcam diye düşünme çünkü sperm içerde 72 saat canlı kalabiliyoGün aşırı da sanki kaçıracakmışım gibi geliyor . Doktorum dün 2-3 güne çatlar yumurtan ddi
Gün aşırı :) sperm kalitesi ve daha az stres. Her gün her gün hem istek kalmıyor hemde sperm kalitesi çok düşüyor. Spermler 3 güne kadar canlı kalabiliyor zaten vücudunuzda. Yani gün aşırı ilişkide hiçbişey kaçmış olmaz. Birgün önce ilişkiye girdiyseniz ve ertesi gün çatladıysa önceki günden kalan sağlıklı spermler yumurtayı döller. Ben gün aşırı ilişki ile kaldım açıkçası.Kızlar yaa doktorum gün aşırı ddi ama her gün ilişkiyle hamile kalan daha fazla . Kafam çok karışık sizce hangisi ?![]()
canim sanirim bu dönemde tutunmus bebegin gun aşırı mi hergun mu yaptin bana doktor gun aşırı dedi gecen ay oyle yaptim tutmadi bu ayda gun asiri dedi zorlansakta 4 gece bir sabah yaptik bakalim sonucu bekliyorum bu arada bebegin hayırlı olsunHerşey nasip kısmet işte . tutacağı varsa bi kere de olsa tutuyo
Gün aşırıyla tuttu canım . Rabbim sanada tez vakitte nasip etsin inşaAllah çok teşekkür ederimcanim sanirim bu dönemde tutunmus bebegin gun aşırı mi hergun mu yaptin bana doktor gun aşırı dedi gecen ay oyle yaptim tutmadi bu ayda gun asiri dedi zorlansakta 4 gece bir sabah yaptik bakalim sonucu bekliyorum bu arada bebegin hayırlı olsun
amin canim sagol bir 4 gun hergun oldu bakalim hayirlisiyla haftaya belli olurGün aşırıyla tuttu canım . Rabbim sanada tez vakitte nasip etsin inşaAllah çok teşekkür ederim
yok gun saymak degilde tedavide olunca catlama ignesi falan mecbur o gunlere uyuluyor simdi biraktim sonuc zaten kafaya talsamda degismeyecekGünleri hesaplama günleri hesaplamak bile farkında olmadan seni strese sokar canım . Ben hiç gün falan hesaplamadım ilk stressiz ayımdı tuttuğunda