Gebeliğe Hazırlık Her gün mü gün aşırı mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

rabisaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2016
97
67
38
30
Kızlar yaa doktorum gün aşırı ddi ama her gün ilişkiyle hamile kalan daha fazla . Kafam çok karışık sizce hangisi ? :KK35:

canım gün aşırı ilişki daha iyi çünkü her gün ilişkide sperm kalitesi düşünüyor. benim fikrin gün aşırı ilişki

Kızlar yaa doktorum gün aşırı ddi ama her gün ilişkiyle hamile kalan daha fazla . Kafam çok karışık sizce hangisi ? :KK35:
Bana da doktorum gün aşırı dedi. Fakat ben onu bile yapamıyorum :KK35: Sırf bebek olacak diye ilişkiye girmek de zorluyor açıkçası. Görev gibi yani.. Ama yapabileni alkışlarım:KK9:Ben her gün ilişkinin sperm kalitesini düşürdüğüne çk inanmıyorum genel söylem bu olmasına rağmen. Zira hergün ilişkiye girip hamile kalan ve sağlıklı bebekleri olan bir çok tanıdığım var. Sen yumurtlama dönemindeysen ve yapabiliyorsanız sıkıntı olmaz bence

Biz de her gun iliskiye giriyoruz:) gun aşırı olmali diyenler de var ama... Bilemiyorum kizlar

Kızlar hergün ve gün aşırı aynı şeyi ifade etmiyor mu kafam karıştı?

Ablamın doktoru yumurtlamadan bir gün önce, yumurtlama günü, ve yumurtlamadan bir gün sonra 3 gün iliski önermişti ablama . Böyle 3 çocuğu oldu . Bana gün aşırı 10 gün dedi . Her doktor aynı şeyi söylese kesin bir bilgi olsa ne güzel olurdu

Gün aşırı da sanki kaçıracakmışım gibi geliyor . Doktorum dün 2-3 güne çatlar yumurtan ddi
Canım arkadaşın dediği gibi hergün olunca sperm kalitesi düşüyo gün aşırı ilişki olması daha iyi kaçırıcam diye düşünme çünkü sperm içerde 72 saat canlı kalabiliyo

Gün aşırı :) sperm kalitesi ve daha az stres. Her gün her gün hem istek kalmıyor hemde sperm kalitesi çok düşüyor. Spermler 3 güne kadar canlı kalabiliyor zaten vücudunuzda. Yani gün aşırı ilişkide hiçbişey kaçmış olmaz. Birgün önce ilişkiye girdiyseniz ve ertesi gün çatladıysa önceki günden kalan sağlıklı spermler yumurtayı döller. Ben gün aşırı ilişki ile kaldım açıkçası.

Herşey nasip kısmet işte . tutacağı varsa bi kere de olsa tutuyo
canim sanirim bu dönemde tutunmus bebegin gun aşırı mi hergun mu yaptin bana doktor gun aşırı dedi gecen ay oyle yaptim tutmadi bu ayda gun asiri dedi zorlansakta 4 gece bir sabah yaptik bakalim sonucu bekliyorum bu arada bebegin hayırlı olsun

canim sanirim bu dönemde tutunmus bebegin gun aşırı mi hergun mu yaptin bana doktor gun aşırı dedi gecen ay oyle yaptim tutmadi bu ayda gun asiri dedi zorlansakta 4 gece bir sabah yaptik bakalim sonucu bekliyorum bu arada bebegin hayırlı olsun
Gün aşırıyla tuttu canım . Rabbim sanada tez vakitte nasip etsin inşaAllah çok teşekkür ederim

Günleri hesaplama günleri hesaplamak bile farkında olmadan seni strese sokar canım . Ben hiç gün falan hesaplamadım ilk stressiz ayımdı tuttuğunda

Günleri hesaplama günleri hesaplamak bile farkında olmadan seni strese sokar canım . Ben hiç gün falan hesaplamadım ilk stressiz ayımdı tuttuğunda
yok gun saymak degilde tedavide olunca catlama ignesi falan mecbur o gunlere uyuluyor simdi biraktim sonuc zaten kafaya talsamda degismeyecek

bende gün aşırı deneyenlerdenim. Ovülasyon testi kullandım bu ay ilk kez gün aşırı ilişki oldu bakalım. Spermler zaten 2-3 gün yaşıyormuş. Şimdi en zor kısımdayım adet tarihine kadar beklemek... Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Back
X